Nejsi přihlášen
Jestli toto byl konec?
Jesi tohle byl poslední vejkend f tomhle roce tak se teda každopádně vyvedFčera sraz ve Mšeně byl guta dnes luxusní povozeníčkojen sem byl zklamanej a to teda úplně na kurwiii z dubejsem tam byl fčera poprvé a sem čuměl jak puk co že to je?takový tady máme vokreskytakže jsem se opět utvrdil v to,že doma je doma
Jebat motorky :-)
Martin B12 (Člen) 23.09.2007 18:25:29 Offline |
Re: Jestli toto byl konec?
jojo ješte aspon 2 takový vejkendy letos
včera s Lihym jižní čehy /týna nad vltavou ,bavorov a okolí fakt luxus/
a jelikož mi to bylo málo tak jsem to vzal domů přes Dubou
a bylo z toho luxusních 550km
street triple picco
Ja myslim,ze jeste nejakej hezkej vikend bude.
Dneska s Lihym hezka vyjizka na Železnák,Harachov az no to ze na zacatku zeleznaku jedna bouracka- motorkar a o par km dal hned dalsi - to nevypadalo vubec hezky,ale snad se tam nikomu nic nestalo
sharis psal:Ja myslim,ze jeste nejakej hezkej vikend bude.
Dneska s Lihym hezka vyjizka na Železnák,Harachov az no to ze na zacatku zeleznaku jedna bouracka- motorkar a o par km dal hned dalsi - to nevypadalo vubec hezky,ale snad se tam nikomu nic nestalo
to maj s toho že jezděj jak hovada, njn motorkáři
dneska rodinej typ a s pejskama v ZOO
to jebu
bobule psal:sharis psal:Ja myslim,ze jeste nejakej hezkej vikend bude.
Dneska s Lihym hezka vyjizka na Železnák,Harachov az no to ze na zacatku zeleznaku jedna bouracka- motorkar a o par km dal hned dalsi - to nevypadalo vubec hezky,ale snad se tam nikomu nic nestaloto maj s toho že jezděj jak hovada, njn motorkáři
dneska rodinej typ a s pejskama v ZOO
Hmmmm v ZOO ale ono i kdyz jedes na motorce tak cestou muzes potkat zajimava zviratka jako je napr. Prase
Jojo, byl to moc pěknej vejkend, asi je to tím, že na podzim jsem "vyježděnej", ale prostě maj pro mě podzimní projížďky svoje kouzlo a nejvíc si je užiju.
Jo a vyhráli jsme. Staavěli jsme se s bratrancem(Kawa ZR7) na kafi, motorky hnedka u zahrádky před hospodou a šly okolo dvě roštěnky: "Jééé motorky, hm, mě se líbí ta Suzuki" "jojo, mě taky..."
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Jojo, byl to moc pěknej vejkend, asi je to tím, že na podzim jsem "vyježděnej", ale prostě maj pro mě podzimní projížďky svoje kouzlo a nejvíc si je užiju.
Jo a vyhráli jsme. Staavěli jsme se s bratrancem(Kawa ZR7) na kafi, motorky hnedka u zahrádky před hospodou a šly okolo dvě roštěnky: "Jééé motorky, hm, mě se líbí ta Suzuki" "jojo, mě taky..."
to je jasý,béčko sa hodně líbí,dnes dokonce nějaký majitel B12 měl na Trampovi hozený zámek v kotůču a navíc ještě účko na předním kole,sem říkal klukom co tam měli ty R1,že ty jejich se holt nekradů Tak gdo to byl,,přiznajte sa
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 20:14:54 Offline |
za vejkend 1400 slovinsko rakousko aspoň tejden na to nechci ani sednout
doba je temná...
...jo jo, nádhera ...f sobotu s Vosirisem a dneska s Ájej a pag eště sám...za víko nádhernejch cca 700 kiláků svižnym tempem ...kua já chci eště aspoň pár takovejch víkendů
P.S. ...eště že sem se vykroutil s toho klukovo volejbalovýho turnaje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 21:01:00 Offline |
dobrý no, tak teda já za poslední tejden 2960
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 21:26:21 Offline |
pozór, tentokráte to bylo bez vozejčku libový počásko
malá vochutnáfka
cesta na glockner
glock
passo falzarego (předpokládam, že ta samolepka "bandit pičo" na passo giau je vod prasete)
jadranská magistrála
slovinsko
slovinsko
rakousko (oblast villach)
rakousko (oblast mariazell)
ten co věčně překáží v záběru s varanem je muj otec rád bych upozornil, že na všech fotkách je azzuro
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 21:32:54 Offline |
ha, já taky ne du poprudit sykyho, koukam, že to tu stačili pěkně rozmrdat za tu dobu co sem tu nebyl
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 21:35:57 Offline |
aha, takže kokot sem já, vopravený
doba je temná...
Michal GSX (Člen) 23.09.2007 21:36:08 Offline |
Filous psal:Inkviz:
...nevidim ani
nevidím ani
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 21:40:41 Offline |
Michal GSX psal:nevidím ani
si nasaď brejle ty už sem to vopravil teda vono to bylo vopravený jenom sem to já nahrál jinam
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 21:56:29 Offline |
PALOUS psal:super.a já kretén se nikam navydalfurt jen ty pojebaný čechyco já to sem za wola to svjet neviděl
sem ti to trochu upravil, to bylo veliký a pičus seš tos řek hezky
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2007 22:00:40 Offline |
Jerry psal:Kde je můj vodopád??? Tak jsem se snažil.
ještě neni rozběhlý eftýpko, bo už jedem z jinýho serveru a starej přestože se na něj dostaneš a fotku tam nahraješ tak už neběhá, takže to buďto musíš nahrát na jinej server nebo počkat, během tejdne to znova rozběháme...
doba je temná...
Sice jenom 200km dnes, ale zato super U trampa kuřátko, pokec s Koldíkem, Datlem, Pólou, PavlemB12...Policisty měřící rychlost jsme minuli bez úhony V blanenských zatáčkách pak jeden pán na ninja9 utrpěl psychickou újmu, bo ho v zákrutě předjel zahnojený stříbrný bandit s borcem v textilu v sedle a směle upaloval v dál Ninjapán v super pestrobarevné kawasakiiii kombošce vysednutý jak rossi s kolenem metr od země asi nebude mít klidné spaní
ABik psal:Sice jenom 200km dnes, ale zato super U trampa kuřátko, pokec s Koldíkem, Datlem, Pólou, PavlemB12...
Jo bylo tam dnes fajn a fest nacpáno. Jako by všichni tušili, že takové nedělní počasí už dlouho zase nebude.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
sharis psal:Ja myslim,ze jeste nejakej hezkej vikend bude.
Jo jo, hašení motorky v přípopě...to byl fakt zajímavej pohled. Zachvíli to tam bude jak na Dubí
ps. Prase jedoucí na bramboře to je opravdu nevídaný úkaz....mrzí mně že sem ho neviděl jak najel v silniční lederkombi se slajdrama mezi lehký endůra na enduro trať a s takovym mastodontem
Lihy psal:sharis psal:Ja myslim,ze jeste nejakej hezkej vikend bude.
Dneska s Lihym hezka vyjizka na Železnák,Harachov az no to ze na zacatku zeleznaku jedna bouracka- motorkar a o par km dal hned dalsi - to nevypadalo vubec hezky,ale snad se tam nikomu nic nestaloJo jo, hašení motorky v přípopě...to byl fakt zajímavej pohled. Zachvíli to tam bude jak na Dubí
ps. Prase jedoucí na bramboře to je opravdu nevídaný úkaz....mrzí mně že sem ho neviděl jak najel v silniční lederkombi se slajdrama mezi lehký endůra na enduro trať a s takovym mastodontem
...f sobotu tam bylo taky docela husto...líbil se mi týpek, co tam lítal na bramborákoj HP2 na motárdovejch kolech, ten byl dobrej...no a v neděli vo Dubej ani nemluvim , f tom provozu to bylo vopčas jag počítačová gamesa ...ale docela dobře sem se tam povozil s někym na takovym tom nahatym bramborákoj s tym přednim svjetlem jag z vjedeckofantastickýho filmu, bylo vidět, že nás voba uplně stejně baví lovit ty nidžistí,erjedičkistí a gikseristí ...sem byl tag trochu vyvalenej, že B12 na výjezdech ze zatáčeg tydle sportí přechroupe...
Filous psal:...sem byl tag trochu vyvalenej, že B12 na výjezdech ze zatáčeg tydle sportí přechroupe...
No když vidim co za lidi v mim okolí si ty sporti kupuje, tak ty by přechroupalo i gs500....ty lidi sou jag blbý...první motorka a von si koupí Gsxr750 '05ku a to sem ho ještě umluvil, že ten litr je fakt ovina na entou.....a to neni jedinej případ. Vogo by byli dvakrát rychlejší na něčem na čem se nemuseji bát přidat, ale zase to neni IN na pumpě.... pičovole taerjedna jemoje čumiš cooo?
Lihy psal:Filous psal:...sem byl tag trochu vyvalenej, že B12 na výjezdech ze zatáčeg tydle sportí přechroupe...
No když vidim co za lidi v mim okolí si ty sporti kupuje, tak ty by přechroupalo i gs500....ty lidi sou jag blbý...první motorka a von si koupí Gsxr750 '05ku a to sem ho ještě umluvil, že ten litr je fakt ovina na entou.....a to neni jedinej případ. Vogo by byli dvakrát rychlejší na něčem na čem se nemuseji bát přidat, ale zase to neni IN na pumpě.... pičovole taerjedna jemoje čumiš cooo?
...jo, to je vono, sem se tam fčera zas docela bavil, dyš sem ty storky jednim uchem poslouchal
Já dal v sobotu menší vejlet se Sigim u Jihlavy a pak ještě sám, takže celkem sice usraných 200km ale nádherných
Zítra snad má být taky hezky, tak tradáááá
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:...jo, to je vono, sem se tam fčera zas docela bavil, dyš sem ty storky jednim uchem poslouchal
bo do duheho hucela ozvena tvych veselych prihod s nataceni woe a pocitacovaniherecko
jardagsf na sam konec sichty se pochechtavajici
MOTO KOZZI GRISO
Lihy psal:sharis psal:Ja myslim,ze jeste nejakej hezkej vikend bude.
Dneska s Lihym hezka vyjizka na Železnák,Harachov az no to ze na zacatku zeleznaku jedna bouracka- motorkar a o par km dal hned dalsi - to nevypadalo vubec hezky,ale snad se tam nikomu nic nestaloJo jo, hašení motorky v přípopě...to byl fakt zajímavej pohled. Zachvíli to tam bude jak na Dubí
Nestras zeleznak mam rada,ale po tom co jsem tam ted videla tak nic moc
Martin B12 psal:jojo ješte aspon 2 takový vejkendy letos
včera s Lihym jižní čehy /týna nad vltavou ,bavorov a okolí fakt luxus/
a jelikož mi to bylo málo tak jsem to vzal domů přes Dubou
a bylo z toho luxusních 550km
tak přece jenom ste to tam prubli
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
ross psal:Já dal v sobotu menší vejlet se Sigim u Jihlavy a pak ještě sám, takže celkem sice usraných 200km ale nádherných
Zítra snad má být taky hezky, tak tradáááá
ross: kde ste všude byli?
já su denně v rachotě do riti...
bla...blabla...!
Stránky: 1