Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 01.10.2007 18:00:54 Offline |
Re: motoplachty
PSI
jardagsf psal:www.lois.de
...Jarouši, dovolim si tě vopravit... www.louis.de ...a nebo jejich zástupci f ČR...pro tebe asi nejblíš MTT ve Štatlu...
Editoval osiris (02.10.2007 08:43:38)
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nedovolim moje adresa te stejne presmeruje kam jsem napsal a nejbliz to mam do linze teda Traun a pokud by ctena spolecnost s tama neco chtela tak mi napiste - bo tam jezdim 1xmesicne urcite nejmin (doma mne rekli , ze se mi tam chce se jezdit divat bo opodal je nejaky modesrobes kseft - mozna to nektery znate)
jardagsf tudiz pravidelny navstevnik fy Louis filialka Traun
ps. je novy letak u louise - Halloween - od rijna ))))
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:nedovolim moje adresa te stejne presmeruje kam jsem napsal a nejbliz to mam do linze teda Traun a pokud by ctena spolecnost s tama neco chtela tak mi napiste - bo tam jezdim 1xmesicne urcite nejmin (doma mne rekli , ze se mi tam chce se jezdit divat bo opodal je nejaky modesrobes kseft - mozna to nektery znate)
jardagsf tudiz pravidelny navstevnik fy Louis filialka Traun
ps. je novy letak u louise - Halloween - od rijna ))))
...tag f tom případě se kaju, dávam si lepáka a slibuju, že uš se to nebude vopakovat ...a helovínckej aktuelle werbung uš sem študoval a příde mi docela dobrá cena za škopek RSF2...jo a plachtu tam v ňom maj taky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ROMIN psal:nemáte někdo dobrý typ na obchod na netu na motoplachty na zakrytí do garaže na zimu ?
tady to máš:
http://www.sensormet.cz/index.php?Title=VacBag&
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1