Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Že jsem se na to leštění ne... :-(

Dajda (Člen)
10.01.2007 18:26:07

Že jsem se na to leštění ne... :-(

Zdarec všeci.Jak jsem tu nedavno psal,potřeboval jsem poradit,jak vyleštit kola,takže leštím jak divej přední kolo(B6 r.v 98)a na co nenarazím...pod barvou kit a s hruzou  jsem zjistil,ze jezdim 3 roky na bouraným vařeným rávku..ten parchant,co mě tu mašinu prodal to pěkně zamaskovalsmile2..no a abych se dostal k jádru věci:Ukázal jsem to kámošovi,kterej vaří hliník ,jestli by mi malé nerovnosti zavařil,abych to mohl zabrousit a zaleštit...mi řekl,že jsem blázen,že mužu bejt rad,že ještě žiju,prý,i když se to kvalitně zavaří,je velke riziko,že obzvlášť na pedním kole kole to může i tak popraskat..takže..co dal?I když kolo vypadá v cajku,neháže a prasklinky jsem nenašel tak to asi nebudu riskovat a potřeboval bych sehnat nebourané přední kolohelpNEMÁTE NĚKDO ZA ROZUMNOU CENU?DÍKsmile2

Koldan (Člen)
10.01.2007 18:29:18

Re: Že jsem se na to leštění ne... :-(

lepší to zistit při leštění,než po bouračce

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Meloun (Člen)
10.01.2007 18:32:52

Mam na jebce taky svařený př.kolo a to i s prasklou loukotí!surprised
Všechno zavařeno a doteď nic-ani při 250surprisedbigsmile
Zas tolik bych se toho nebál...když to udělá pořádně...

PURE NAKED BIKE!
Pool (Člen)
10.01.2007 18:38:06

Bejt tebou tak si sezenu presilu [co kdyby] a jdu se zeptat puvodniho majitele.
Me zase srac prodal Masinu s vyraglovanejma vackama a doted se schovava ... prej v Anglii hajzl ... ale proti tomu co pises je to jako skrabanec zespoda na blatniku  neboj na kazdou svini se vari voda a treba ho jednou potkas nahodou na srazu nebo benzince a bude vymalovano ... ja v to tise doufam
PS:jinak bud rad zes na to prisel a ne coroner smile1

... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Datel (Člen)
10.01.2007 18:39:19

Pokud se to dobře zavaří a vyváží, tak si myslím, že by neměl být trabl. Hliníkové kola se běžně opravují.

Můžu ti dát telefon na kluka co to dělá u nás na Moravě a prokonzultovat to ještě i s ním idontknow

Dajda (Člen)
10.01.2007 18:42:53

na toho šmejda asi neprijdu,bo motku jezdim tri roky a bylo to jeste pres bazarsmile2..pouceni pro priste..ted si rikam..riskovat zivot  a jezdit dal..nebo koupit jiny...zrejme zvitezi logika..takze,jestli se vam nejaky nebourany predni kolo vali v garazi,sem s nimbigsmilegood

Dajda (Člen)
10.01.2007 18:45:29

Datel:diky..
Mno..tak nevim,mam z toho trochu strach,sice jezdim tri roky bez zavady,ale co kdyby..
Kola se vari...kdyby to bylo treba zadni kolo...nemel bych takovy bobkysurprised

Dajda (Člen)
10.01.2007 18:49:13

to Wildmeloun:kolo uz je zavareny tri roky,zatim drží,nebejt toho lesteni,niceho bych si nevsiml a jezdil bych dal bez chmury na čele,ale znas to...kdyz uz to clovek vobjeví,tak ma strach...surprised

Murdoc (Člen)
10.01.2007 18:51:31

Tak to je hnus sick ,a to nebylo vidět ani zevnitř??? když si měnil gumu?

Dajda (Člen)
10.01.2007 18:58:39

To Murdoc:predni gumu jsem menil dvakrat,ale bohuzel ne osobne,delali mi to v servisu a nikdo si niceho nevsimlsmile2sick

Meloun (Člen)
10.01.2007 18:58:54

Dajda:
To já chápu no...
Nech to u někoho pro sich zkontrolovat-jak je to udělaný a dál bych se tim moc nezabejval.
Při výměně pnoj bys na to káp,ale asi si jí doma sám nepřezouváš,že?
A taky mam takovej dojem,že ta barva musela bejt alespoň trochu jiná než origosurprisedJestli ne,tak si na tom dal záležet!smile1good

PURE NAKED BIKE!
Dajda (Člen)
10.01.2007 19:05:43

To Wild..:Dal si na tom zaležet ten sku... ppussyssurprisedsick...no uvidim..kazdopadne,kdyby bylo kolo,jdu do toho..mam se radbigsmile

Kelly01 (Člen)
10.01.2007 19:09:21

Vylomenej kousek se vaří běžně..
Pro klid duše si to nech projet u svářečů ultrazvukem a jestli nejsou trhliny v materiálu od extrémního rovnání z osy tak to neřeš..
Přežije tě...

God Save The Queen!
Datel (Člen)
10.01.2007 19:30:35

Kelly01 psal:

Vylomenej kousek se vaří běžně..
Pro klid duše si to nech projet u svářečů ultrazvukem a jestli nejsou trhliny v materiálu od extrémního rovnání z osy tak to neřeš..
Přežije tě...

Přesně! Taky jsem si ještě vzpomněl na rentgen good

osiris (Člen)
10.01.2007 20:06:37

...prosimte, nedelej z toho zas takovou tragedii a prestan hudrovat nebo ti zmodra hudradlo ;), normalne se takhle kola opravujou
...a jestli chces uvazovat tim stylem, ze jednou ti neco muze prasknout, tak vubec nevyjizdej, tech veci co se ti muze cestou stat surprised kua tech je idontknow - zacal bych mozna vobouvat dve gumy na sebe good, co kdyby jedna bouchla bigsmile
...jestli chces za kazdou cenu lestit, tak schanej jiny kolo dal, ale jestli to neni tak zavazny, tak to zas hezky prikrej barvou smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas (Člen)
10.01.2007 20:12:49

osi má rechtbigsmile,jo a kola se vařej i daleko horší,kámošovi chyběla čtvrtka na italský čtyřkolový potvoře a dali mu to do cajkubigsmile a v pohogood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Dajda (Člen)
10.01.2007 22:47:16

...kua...shodou okolnosti mam kamose,co ma v praci ultrazvuk..(to mě nenapadlo),dam mu to zkontrolovat a pokud to bude gut,tak kolo doleštím,se bude blejskat jak psí kulky,hurá s nim zpatky do vidli a jezdit..toz tak...dik za vodpovědigood

Hachlblaubachtr (Člen)
10.01.2007 22:59:56

Buď v klidu jezdíš po gumě ne po ráfku.Nebo jezdi jen po zadním....bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS