Nejsi přihlášen
Co vy na to? Suzuki '08
http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000004326
GSXR na pár drobností (vejfuk a zrcátka) se mi páčí, ale busa....to je hnus přátelé je to dlouhý jak tejden před vejplatou, zadek je volaký skůtrojidní a to tamagoči místo přístrojovky Zlatej slugiho kousek, ta byla (teda je) ještě pěkná
mám takovej dojem, že s tou bandaskou už zestárnu.....bo BMW GS má už každej vocas. Sorry Vorel a Bečka....ale 1150 ve stříbrný....no třeba časem jako druhý moto do rodiny
Re: Co vy na to? Suzuki '08
jeden kamard ted nedavno rozbil busu a prej se to stalo tak ze moc klopil zatacku a skrabl motorem nebo respektive plastama kolem motoru o asfalt tim mu to podklouzlo a motorka vjela do dalnice tam ji nabralo auto a masina na sracky on roztristena noha akorat mne noc nejde do palice ze by to japoncici tak spatne vykoumali ze bys jako nemohl dostatecne klopit zatacky je to divne
Kelly01 psal:Ale Slugi už vonanuje a přemýšlí že by si na ni předělal svou zadní gumu bo má po 8000km ještě štětiny z formy a byla by jí škoda....
Kelly wogo co kecáš, já myslel že se domluvíme na tom že tu D208 sundám,příští sezonu odjezdím na nové, pak dám zpět tu původní a ty mě u Dunlopu dosvědčíš že sem na ní najel těch 20tis.
Seš teda kamarád
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
pedro psal:jeden kamard ted nedavno rozbil busu a prej se to stalo tak ze moc klopil zatacku a skrabl motorem nebo respektive plastama kolem motoru o asfalt tim mu to podklouzlo a motorka vjela do dalnice tam ji nabralo auto a masina na sracky on roztristena noha akorat mne noc nejde do palice ze by to japoncici tak spatne vykoumali ze bys jako nemohl dostatecne klopit zatacky je to divne
... bych řekl že motorem neškrábl
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
pedro psal:jeden kamard ted nedavno rozbil busu a prej se to stalo tak ze moc klopil zatacku a skrabl motorem nebo respektive plastama kolem motoru o asfalt tim mu to podklouzlo a motorka vjela do dalnice tam ji nabralo auto a masina na sracky on roztristena noha akorat mne noc nejde do palice ze by to japoncici tak spatne vykoumali ze bys jako nemohl dostatecne klopit zatacky je to divne
Z toho vypývá, že všechny motorky jsou na , protože neznám typ motky, na které by někdo neškrtl a nespadl
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
GSX-R - se jim povedlo
Busa - předek se mi zdá skoro stejnej a zadek
GSX-F - jako pěkný je, i když ten vejfuck
M1800 - prostě nemá chybu a ještě ten Thunderbike - prostě
akorát kde sou naháči?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Lihy psal:http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000004326
GSXR na pár drobností (vejfuk a zrcátka) se mi páčí, ale busa....to je hnus přátelé je to dlouhý jak tejden před vejplatou, zadek je volaký skůtrojidní a to tamagoči místo přístrojovky Zlatej slugiho kousek, ta byla (teda je) ještě pěkná
mám takovej dojem, že s tou bandaskou už zestárnu.....bo BMW GS má už každej vocas. Sorry Vorel a Bečka....ale 1150 ve stříbrný....no třeba časem jako druhý moto do rodiny
tak to by me zajimalo co budes mit jako prvni moto v rodine kdyz 1150 chces mit jako druhy ?
bery psal:sharis psal:osiris psal:...já snad fakt budu nakonec rodit
faaaakt
vopravdu, čeká slůně - už mu ouká chobot teda chobotek
jsem si nejak nevsimla ... ale je pravda ze jsem si ho moc neprohlizela tak priste budu koukat vic
sharis psal:Lihy psal:vorel psal:prej ho čeká s lihem
Osi proč si mi to neřek bych se o vás postaral
Ty se budes starat o Osiho ????
Nooo ono není postarat jako "postarat", víš jak je to v těch filmech....: "Hele Tonny, Don Vinccenzo řikal ať se o něj postaráš." tak asi tak
Lihy psal:sharis psal:Lihy psal:
Osi proč si mi to neřek bych se o vás postaralTy se budes starat o Osiho ????
Nooo ono není postarat jako "postarat", víš jak je to v těch filmech....: "Hele Tonny, Don Vinccenzo řikal ať se o něj postaráš." tak asi tak
nevim na takove filmy nekoukam,ale necham se od tebe poucit
Lihy psal:vorel psal:prej ho čeká s lihem
Osi proč si mi to neřek bych se o vás postaral
...kua já ani nevim že mě něgdo něco poslal, woe to dybych vjeděl tak sem ti to řek, ale s toho mejdanu budu rát dyš to nebude štěkat asi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1