Nejsi přihlášen
nová vyhláška
........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
http://www.novinky.cz/domaci/na-ridice- … lck58.html
Re: nová vyhláška
Petr J. psal:........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
jsou to lofasove
Born to be wild....born to be BANDIT...
Petr J. psal:........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
...no tag si jí holt zas namontuješ
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Vypucujem ...narovnáme.... se neposerem ne
Blu one.... old one
spíš mě sere, co když značku fakt nevědomky ztratíš-mě už se to stalo dvakrát-teda na autě.Co vymysleli místo poctivejch šroubů ty podělaný rámečky...hezky to vypadá, ale jak před tebe někdo couvá s koulí, tak prostě praskaj.vozit značku na mašině mi fakt neva
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
misi psal:Petr J. psal:........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
http://www.novinky.cz/domaci/na-ridice- … lck58.htmlVypucujem ...narovnáme.... se neposerem ne
takze to mam vratit mlady kalhotky ta bude mit radost
Newada psal:Canni:
Za chybějící, zakrytou, nečitelnou či jinou než přidělenou registrační značku bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 000 Kč. Body se za to ale udělovat nebudou.
Jakýkoliv spekulace už nemaj cenu.
tak hold budem tlacit
canni psal:No co stejně na motyce jim to je kničemu když jí uviděj až zezadu jak upaluješ
Ty seš fakt ...
... woe až tě někdo sestřelí když budeš upalovat (pokud se nerozstřelíš sám) tak se buseš divit.
... nic proti,ale fakt máš kolikrát názory (smajlík s kroutící hlavou)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Nikdy sem neměl sebemenší nutkání ji schovávat. Takže se nic nemění. Naopak ti co to dělkali, a zbytečně tak třebe jizdou po městě provokovali, mě docela bavili. Prostě je to hra, kort když mě chytnou, tak jsem prohrál.
Tož tak:-D
Ale SLUGI já to nemyslel nic o mně ani zle. Já mam SPZ normálně a čistou ještě aby ne na mém DRku by mě chytl i měšťák se skůtrem. Pokud vim a co jsem viděl tak policajti silnější motorky ani nestavěj, vědi že někteří ani nezastavěj.
Neper se, život ti dá do držky sám.
Americkej psal:spíš mě sere, co když značku fakt nevědomky ztratíš-mě už se to stalo dvakrát-teda na autě.Co vymysleli místo poctivejch šroubů ty podělaný rámečky...hezky to vypadá, ale jak před tebe někdo couvá s koulí, tak prostě praskaj.vozit značku na mašině mi fakt neva
...no bodejť by ti to vadilo, dyš máš na jedný mašině americkou a na druhý germánckou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
canni psal:Ale SLUGI já to nemyslel nic o mně ani zle. Já mam SPZ normálně a čistou ještě aby ne na mém DRku by mě chytl i měšťák se skůtrem. Pokud vim a co jsem viděl tak policajti silnější motorky ani nestavěj, vědi že někteří ani nezastavěj.
Nestavěj? A kolik máš najeto?
Neboj. Když Tě chtějí zastavit tak ví jak tě zastaví... .
Autobus je taky Suzuki... .
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 11:01:40 Offline |
Podle me když člověk nejezdí jak , tak nemusí značku zakrejvat... Faktem zustava, ze dodrzovat 50, ale hlavne 90 mimo obec je nemožný, takže jde jen o to, jstli jsou normální a při 130 mimo obec te nechaj bejt nebo nee....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 12:17:07 Offline |
Padesatka v obci mi prilis nevadi....uz mockrat se mi stalo,ze mi do cesty nekdo vbehl a to se pak brzdi uzasne.....Stve me spise 90 mimo obec....kdo z nas by take jezdil touto rychlosti.
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 12:42:09 Offline |
Bandit-Kralik psal:Padesatka v obci mi prilis nevadi....uz mockrat se mi stalo,ze mi do cesty nekdo vbehl a to se pak brzdi uzasne.....Stve me spise 90 mimo obec....kdo z nas by take jezdil touto rychlosti.
No prave o tomhle mluvim, vesnice jsou ok, ale mimo...
seru na ně, při 90 me nechytnou ani omylem... to spis pri 190...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 12:43:01 Offline |
VikecB12 psal:nenechají
no prave... ale co, to je zivot a my na ne
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 15:55:20 Offline |
Bych řekl, že ti spíš vezmou technickou...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Proč by mě brali technickou?? No vlastně mě né ale zaměstnavateli. Bylo to tak schválano k provozu na pozemní komunikaci a tachometr to nikdy nemělo ani z výroby. Navíc to už prošlo asi třema STK a nikdo nic nenamítal
Kam nevidím, tam nepospíchám
Geograf psal:Proč by mě brali technickou?? No vlastně mě né ale zaměstnavateli. Bylo to tak schválano k provozu na pozemní komunikaci a tachometr to nikdy nemělo ani z výroby. Navíc to už prošlo asi třema STK a nikdo nic nenamítal
A co to je za samohyb?
Autobus je taky Suzuki... .
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 21:49:20 Offline |
Geograf psal:Dyž ste tak u těch rychlostí, tak bych měl dotaz. Co když vozidlo nemá tachometr a naměří mě ve městě rychlost třeba 65 km/h ?? Můžu se ohánět tím že nemám možnost vědět kolik to jede ??
Pochybuju,ze je to bude zajimat....Ty se mas starat o dodrzovani rychlosti a jestli mas,nebo nemas tachac je vedlejsi.
canni psal:Ale SLUGI já to nemyslel nic o mně ani zle. Já mam SPZ normálně a čistou ještě aby ne na mém DRku by mě chytl i měšťák se skůtrem. Pokud vim a co jsem viděl tak policajti silnější motorky ani nestavěj, vědi že někteří ani nezastavěj.
radši si nepřej aby tě stavěli hřebama, zátarasem, nebo kulkou..
bla...blabla...!
jak je to s tou toleranci prekroceni melo se to nejak menit ze tri km na deset ne? proslo to nebo neproslo nejak se v tom jejich zakone ztracim furt nejaka novela ale tahle by bodla.Mlada jezdi pomalu a pani policajti nemeli splnen nepsany pocet prestupku za sichytu a kdyz sej i auto z kopce rozjelo na 54 kmh tak ji stoply a nazdar 1000 kc a 1 az 2 bbody. Jinak souhlas dodrzovani mimo obec je zlo. nevim me stve jak me predjizdej auta pac ja se bojim o papiry ale jim je to fuk pac kdyz policajt vidi rychle jedouci auto a motorku vybere si motorku.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Bandit-Kralik (Člen) 23.08.2007 23:45:26 Offline |
Zalezi na policaitovi jak je tolerantni...nekde ti projde 5km a jinde zasejc ani tuk....holt to zalezi,jak se dobre vyspal.
Stránky: 1