Nejsi přihlášen
Yana Shiki
Má někdo zkušenosti - i z doslechu - s laďákem (koncovkou) Yana Shiki?Nebo ví o tom někdo něco?Kováál!Měl by to být Made in USA, viz
www.yanashiki.com
díky za odpovědi no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Yana Shiki
zapomeňte na to , už jsem ho jebnul na jebku no né?No ano!
Ve čtvrtek brzda a pak se uvidí zda půjde do regálu,nebo zůstane!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Filous - neuniká Ti nic, finální cena 4600, řekl jsem si, že do toho půjdu a zkusím, prvotní dojmy nic moc - bylo nutno mírně na soustruhu zvětšit vnitřní průměr příruby koncovky - cca 8 desetin,černoch neměřil pořádně ,poté vše sedlo jak mělo.
Prostě dodělej si něco sám
Zvuk se mi líbí, není to moc uřvané ale jebka už zní trochu chlapáčtěji a není tam už taková velká brutální roura jako orginál.Zítra brzda jak s laďákem, tak s origo a nebude-li tam žádný propad, nebo jiný problém, budu spokojen!
Prozatím při projížďce jsem nic výrazného nepoznal, nestřílí to při ubrání atd...Počítám s tím, že stříkačka si sama poradí s tím, že průlet spalin je rychlejší, neb nepočítám vůbec s dalším "dolaďováním" ve formě KN filtr a nedejbože Power Commander Prostě pouze koncovka a fertig.
Závěrem bych řekl, že je to takový průměr jak do ceny, tak co do zpracování, ale zatím se mi to líbí a hotovo no né?No ano!
Kelly , jasně - ševče drž se kopyta no né?No ano!
Filous - až to bude vše jak má být prsknu fotku do své složky na ftp a můžeš juknout
Takže vážení - na motorové brzdě s jebkou koncovkou Yana Shiki na jebce naměřeny tyto hodnoty:
Max.toč.moment 97,42 Nm při 9199 ot/min, max.výkon 142,09 HP při 11541 ot/min
Na zadním kole 129,5 koní, křivka bez jakýchkoliv děr ve výkonu, křivka lambda rovněž O.K.
Jinými slovy moje jebka komplet v sérii pouze s černochovou koncovkou Yana Shiki o několik koní ve výkonu i o několik newtonmetrů v krouťáku podělala stejnou jebku s koncovkou Arrow a KN a jakýmsi komandérem !
Tož dobré no né?No ano!
Jsem málem zapomněl - něco extra pro Slugiho , maximálka 289 Km/hod. na brzdě (kovový válec), tacho ukazovalo 299 a víc nic
jarken: woe,už vidím toho brzdaře jak si tam přišel celej pesimistickej jakože si koupil Yanashikimiki ať to změří,že doufáš že to nebude aspoň horší než origo a jemu se tě zželelo a namačkal ten správnej koeficient do kávesnice a koně byli na světě
a to vše pro tvoji radost a tak to má být
nebo si pohrozil průkazkou?,on se zalekl a ten koeficient namčkal protože se bál o svoji budoucnost,tak ti chca nechca musel naměřit víc než tédruhé jebce?
Vikec B12:
Originál lauf už nebyl důvod měřit, jednak byly k dispozici grafy od stejných motorek se sériovými grafy a mne se už nechtělo přendávat zpět origo lauf, a jednak křivka byla v pořádku, bez děr ve výkonu.Lepší by to s origo koncovkou objektivně nemohlo být....
Koval:
Brzdař před měřením nevěděl vůbec nic o novém laufu,pouze si ho napsal do evidence .Na nic jsem si předem nestěžoval a nebečel a ani žádnou průkazku nevytahoval - jen chtěl změřit!Máš- li pochybnosti,nebo je chceš vzbudit ve mně, tak v případě první varianty to přijeď změřit sám a v případě druhé varianty se Ti to nepodařilo !A Kožuch je mi svědkem, neb byl u toho
Jen teď nevím jak to děláte na brzdě vy u Sharků
Akorát na brzdě se projevilo i to co jsem už věděl - mám řetěz v no né?No ano!
Stránky: 1