Nejsi přihlášen
Re: proužky na ráfky
Zři Osi!Tentokrát to zkusím teda vlídně a po dobrým!
Milý Kejmle:
Problematika proužků na ráfky mne trápila již také několik týdnů a mnoho nocí jsem kvůli této noční můře špatně spal
Stále se mi dokola opakoval velice zlý sen,že jsem utratil nekřesťanských 300kč za proužky a ony se mně po zimní sezóně,kterou jsem kompletně projezdil a v rozsoleném sněhu vždy slouply!
Ani po několikeré aplikaci vteřinového a posléze i dvousložkového lepidla se mi nepodařilo tuto vzácnou ozdobu,ba co víc relikvii,zachránit
Zašel jsem tedy ke svému psychologovi,a ten mi dal radu,ať si zkusím v tom snu představit,že jezdím na motocyklu pouze za pěkného,slunečného počasí
Dal jsem tedy na jeho rady a opravdu se mi zdál sen,ve kterém jsem se ocital v sedle motocyklu a projížděl se jen v období tzv. "motorkářské sezóny",bez rozbředlého sněhu,soli a mrazu
Věř nebo ne,ale ty proužky se od té doby neodlepují a já jsem štěstím bez sebe,že jsem mohl tuto vzácnou radu předat někomu,kdo jí v současné době potřebuje tak,jako kdysi já!
PURE NAKED BIKE!
No Meloun, dobrý, ale moc konkrétních údajů se z toho vytěžit nedá. Takle ti poradí kdekdo. Takže: já mám ty proužky taky, už je mám víc jak rok a pořád sou jak nový. Žádnej se neodlepuje. Ted už sem jen zvědavej co to udělá až to nalepim na ty kola. Tož tak.
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Polo psal:No Meloun, dobrý, ale moc konkrétních údajů se z toho vytěžit nedá. Takle ti poradí kdekdo. Takže: já mám ty proužky taky, už je mám víc jak rok a pořád sou jak nový. Žádnej se neodlepuje. Ted už sem jen zvědavej co to udělá až to nalepim na ty kola. Tož tak.
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Zrovna dnes jsem je měmil za lepší a musím říct že jsem měl co dělat dostat je dolu.Ale 1,2 hodiny práce a byli fuč,takže drží fest.Jinak u www.motografix.cz jsem obědnal proužky kde ti na ně udělají jaký koliv logo motocyklu za 400 kč a ještě k tomu dávaj nějaký dva draky,samolepka motorkáře na auto,logotyp motocyklu 2x a 2x michelin+ ty proužky,Dodání....V neděli večer obědnáno,v ůterý ráno doma.
VikecB12 psal:No já nevím,mě se ty proužky nelíbí,je to ideální pro jedince co sou zhnilí chvílu posedět nad leštěním límců.Ale leštěný sou leštěný
Leštím veškerej hliník a línej nejsem.Jen vědět jak na to.Mám leštěný a ještě proužky .Kdysi jsem se s tím sral a teď už mám plno fíglů.Každej chce najednou všechno leštitz.Je vidět že zima se blíží
jirka silver (Člen) 05.10.2007 08:02:51 Offline |
Motografix s nápisma suzuki držej dobře 2 roky a žádný problém.
Najdete nás na každém kilometru
vorel psal:polo: co by to udělalo až to nalepíš? dostaneš padáka ze šajzra a šitra bo na kolotočářský tretky zme alergický.
tak členství v týhle světoznámý firmě nemůžu riskovat co ale teď s těma proužkama? to nalepim někam jinam
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Polo psal:vorel psal:polo: co by to udělalo až to nalepíš? dostaneš padáka ze šajzra a šitra bo na kolotočářský tretky zme alergický.
tak členství v týhle světoznámý firmě nemůžu riskovat co ale teď s těma proužkama? to nalepim někam jinam
Muzeme je na valne hromade predstavenstva slavnostne spalit Samozrejme, ze az po vyhlaseni nejlepsiho pracovnika roku (kterym se jiste stanu ja)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
šajzr&šitr: vogo sem dostal dneska úplně geniální nápad a to fak nekecám. Vogo to prorazí do každý domácnosti a vydělám (vy nějaký to procento samozřejmě taky) miliardy....akorát potřebuju trochu toho hajpu (neplést s HIVem ) Tak co vy na to? Abych svou vyzi nastínil.... jedná se o inovativní hajzl kerej dá zapomenout na věčné spory mezi muži a ženami
Lihy psal:tak dobře ať je po tvim, sice mi to rve srdce i kapsu....3,9 ale jedině za podmínky že si každý vánoce vod nás vemeš nějaký cukroví
...jaký koření do toho pečiva používáte??? ...esi máte to správný, taky bych si ňáký vzal...to víš, vánoční svátky maj bejt veselý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:tak dobře ať je po tvim, sice mi to rve srdce i kapsu....3,9 ale jedině za podmínky že si každý vánoce vod nás vemeš nějaký cukroví
...jaký koření do toho pečiva používáte??? ...esi máte to správný, taky bych si ňáký vzal...to víš, vánoční svátky maj bejt veselý
Hele mám ten dojem že se to ani moc nekoření, ale pocukrovat si to můžeš čim chceš :) nicméně se při tom pečení strašně vypařuje rum(babička mi už od mala vštěpuje, že chlast je extrémně těkavá látka), takže vánoce sou každopádně veselý
Bavím se o proužcích od Proobikes. I kdyby je dělali je to jedno protože je to po praktický stránce k hovnu. A vůbec leštěný to je lepší, nálepky patřej na krosku nebo sporta
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
marcoo psal:Zdenda psal:stříbrný reflexní nedělaj a ani bych reflexní nechtěl, bo nevím k čemu.
Omyl...stříbrný reflexní dělaj....Mám je na kotoučku s bikerscrownu.Nejsou jako klasický ale namotaný jako isolepa.
Si dost dobře nedokážu představit tu aplikaci aby to vypadalo pěkně rovně dokolečka nebo je k tomu nějakej vorrichtung na to lepení
Strýcfajtr !!!
osiris psal:...tyjo, normálně to nalepíš, má to ke všemu poloměr
ps: takovej už tady jeden byl co by to kvůli tomu snad upínal do univerzálky
Ty segmentový jsem pochopil tos mě podcenil
Ale ptal jsem se na ty z BejkaKrámu co jsou v roličce jak isolepa
Strýcfajtr !!!
A pro nevěřící ještě ukázka http://www.elmoto.cz/5025-prouzky-na-rafky-p-132.html
Stránky: 1