Nejsi přihlášen
krteček
kuwa tag sem se díval na večerníček, bylo to o krtečkovi jak pomáhal zajíci a zaječici při porodu,tagže to tam bylo vše,včetně samotného porodu a záběru na díru té zaječice a lezoucí malé zajíce. tag nevím,jestli se mi víc jako děcku nelíbili takové díly jako Krtek a kalhotky apod. už sem na večerníčky asi starej,či co
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: krteček
Pšán psal:hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
..doufám,že ses díval
bohužel, nějak mi to uteklo....nenehráli jste to někdo??? že byste to mohli fiknout na ftp, bo radši do technický poradny...
hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
no já nevím,vono to bylo vážně docela hustý,jak říkám,Krtek klečel jí mezi nohama a koukal do tý díry a pak se ukázala hlava zajíce,pak druhá a třetí,šlo to z ní jak z rómské rodičky.pochopil jsem z toho,že čáp a vrána je blbost
Koldan psal:hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
no já nevím,vono to bylo vážně docela hustý,jak říkám,Krtek klečel jí mezi nohama a koukal do tý díry a pak se ukázala hlava zajíce,pak druhá a třetí,šlo to z ní jak z rómské rodičky.pochopil jsem z toho,že čáp a vrána je blbost
Čáp a vrána? Mě si domu přivezl táta ve 105ce
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tohle je asi díl před:
http://www.youtube.com/watch?v=i4QvoA_5SMA
a pak to svedl na zajíce kterej je trochu debil a nedošlo mu že takovim fofrem to nejde ani u zajíců :)
http://www.youtube.com/watch?v=_sWBXro8_SU
ps. zlatej krtek a kalhotky
Ondráš psal:Koldan psal:hans psal:nějak se to těm dětem vysvětlit musí.....
Čáp a vrána? Mě si domu přivezl táta ve 105ce
no jo woe,jenže Tebe dostali na příděl,zkrátka zbyls
Stránky: 1