Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 09.10.2007 17:41:42 Offline |
rychlostní indexy
Chci se zeptat,pujdu na technickou s autem a tak jsem si objednal rozměr podle techničáku.(stejně tam dam potom větší)tak se chci zeptat,jestli na technických koukají taky na rychlostní indexy měl jsem tam mít podle techničáku 175/70/14 84H a přivezli mi 175/70/14 84T nebude v tom problém??Jinak máte někdo tabulku rychlostních indexů na auto??
Re: rychlostní indexy
Klíííd
Na STK vždy jen:
Osvětlení(venkovní),vůle v nápravách a uložení kol,brzdy.
Nic víc,nic míň.
Co by třeba dělali,kdybych tam přijel na zimákách??Hm?Ty maj určitě jinej r.index,než letní a mám pocit,že v TP zapsaný nejsou...
Trochu mě kecal do toho,že mam polepený zadní okno,ale když si do toho sedl,tak uznal,že je vidět dobře
PURE NAKED BIKE!
Vostrý Ondřej (Člen) 09.10.2007 18:13:12 Offline |
Já tam právě chci jet na zimákáchna nových zimákách.Je v tom problém??
...meloune nekecej blbosti s nižším by běžel pěšky
...zimní maj vyznačenej index taky (stejnej)
A2 10 km/h K 110 km/h
A3 15 km/h L 120 km/h
A4 20 km/h M 130 km/h
A5 25 km/h A 140 km/h
A6 30 km/h P 150 km/h
A7 35 km/ Q 160 km/h
A8 40 km/h R 170 km/h
B 50 km/h S 180 km/h
C 60 km/h T 190 km/h
D 65 km/h H 210 km/h
E 70 km/h V 240 km/h
F 80 km/h W 270 km/h
G 90 km/h Y 300 km/h
J 100 km/h Z >240 km/h
...a protože máš teď o 20 menší než předepsanej, tak to problém je
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Vostrý Ondřej (Člen) 09.10.2007 18:36:54 Offline |
kurva ste mi nepotěšili snad to nějak ukecamVždyť je to jen 20km/h ne??
Vostrý Ondřej (Člen) 09.10.2007 18:39:01 Offline |
Navíc jsem zimáky v tomto rozměru ani nenašel s háčkem,vžycky jen s téčkem.
Martin B12 (Člen) 09.10.2007 18:40:23 Offline |
Vostrý Ondřej (Člen) 09.10.2007 18:43:12 Offline |
díky
osiris psal:...meloune nekecej blbosti s nižším by běžel pěšky
...zimní maj vyznačenej index taky (stejnej)
A2 10 km/h K 110 km/h
A3 15 km/h L 120 km/h
A4 20 km/h M 130 km/h
A5 25 km/h A 140 km/h
A6 30 km/h P 150 km/h
A7 35 km/ Q 160 km/h
A8 40 km/h R 170 km/h
B 50 km/h S 180 km/h
C 60 km/h T 190 km/h
D 65 km/h H 210 km/h
E 70 km/h V 240 km/h
F 80 km/h W 270 km/h
G 90 km/h Y 300 km/h
J 100 km/h Z >240 km/h
...a protože máš teď o 20 menší než předepsanej, tak to problém je
Ale já mluvim o tom,že když tam přijede dejme tomu někdo se sporťákem,tak na letních balónech bude mít rychl.index třeba do 300km/h(nebrat do slova!!-jen příklad)a těžko si tam bude v zimě rvát zimáky s takovým indexem
Že se se sporťákem v zimě nejezdí je věc jiná-i takový experty
ale u nás máme
Náhon na prdel,300 kobyl pod kapotou a hrozně se divěj,že jim to nedrží na sněhu
Když si neumíte najít pořádnou STK,tak si holt dejte auta do kupy a dodržujte předepsaný normy!
S tímhle problém nemam ani s tou svou plečkou-heč!
PURE NAKED BIKE!
...no já bych spíš řek vám, co to nevíte, tak radši neraďte (a v tom případě ty by jsi to martys vědět měl ) - ano sníženej index na zimákách, ale přitom musíš mít povolení na nalepení omezení maximální rychlosti na čelním skle v zorným poli řidiče
...takže opakuju, oficiálně problém má
Martin B12 (Člen) 09.10.2007 19:18:24 Offline |
pro Osiho:blablabla - jasan OFICIALNE by problém mít mohl ale fakt jsem nezažil aby po tomhle nekdo šel, kdyby měl třeba jinej rozmer tak jasan ale spíš je bude zajmat ten rozměr a stav ikdyž člověk nikdy neví na koho narazí
Jo a Osi ty nemáš na motorce třeba něco nehomologovanýho? a nebo ty sliky co jsi jezdil jsi měl v TP
street triple picco
...ale neřešíme mě, ptá se jestli to smí být, já mu po pravdě říkám že ne a taky jsem psal, že když natrefí na "člověka" v stk, tak třeba i projde, tak neutíkej od tématu
...a tahat to, že "u nás to nikdy nekontrolovali" je zcestný, jednou ne a podruhý třeba můžou, nezapomínejte, že už jim montujou kamery a i na fotodokumentaci dochází
...další zádrhel může mít i při nehodě (to ale riskujeme všichni, skoro všichni teda, já vím)
...takže podle mě je jistější, když je má nový, nechat si to vyměnit za ty co si objednal a mít to bez možnejch dodatečnejch problémů
Martin B12 (Člen) 09.10.2007 19:40:40 Offline |
Osi : máš pravdu že OFIKO to bejt nemůže , pokavad to nemá v poznámkách
to Vostrý O: zkus se podívat do velkýho TP jestli nahodou nemáš v poznámkách povolení na 175/70R14 82T M+S a jiný třeba adekvátní rozměry/často to tam bejvá/
street triple picco
Potom co jsem videl auta ktere vozi kamos automechanik na technickou(kdyz brzdi vsechna 4kola tak je to plus nebo ze to ma aspon podvozek kterej neni uplne shnilej)...NO proste kdyz vis kam jit a za kym jit tak staci dat pod rucni brzdu nejakou tu stovku a je vymalovano a kdyz je tech stovek malo tak si sam rekne... A takovy skodovky ktery by meli problem na tu technickou vubec dojet tam ani nejezdi a posilaji se tam jen doklady a pak se neni cemu divit ze je na silnicich takovych vraku
Vzdy muze byt hur :-)
To už je naprosto běžné-automechanici to mívají domluvený s STK (ze známosti,za prachy...)s tím,že to projde a oni to pak daj dokupy...majitel auta si to samozřejmě zaplatí a je spokojenej,protože by to "oficialní" cestou nikdy estékáčkem neprotlačil...
Musím ale na svou obhajobu podotknout,že jsem nikdy neuplácel a ani to nijak jinak nelámal přes koleno..
Když byl v prdeli čep a nebrzdila ručka,tak mě s tím zkrátka vyhodil,dalo se to dokupy a dobrý(vážná závada-akceptuji)
Ale kontroly pásů,stěračů,rychl.indexů a podobných kokotin považuju za buzeraci a nikdá bych na takovou STK víc nešel
Viz.,když nás nechtěl jeden tatar pustit s tím,že na starým favoritu nefunguje to jejich slavný štelování předních světel
To nejde snad u žádnýho a ten kašpar to nemohl za nic na světě pochopit a pořád si mlel svou
Když pak začal něco o pětistovce,tak jsem se otočil,zacvakal jim ty 4 stovky tenkrát a jel jinam už jen z principu...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1