Nejsi přihlášen
Re: Zazimování Banďoura
Vaklaf psal:Zdravím všechny,
rád bych se zeptal, jak nejlépe zazimovat Banďoura??
Díky za rady.
umejt,ošetřit lak a ostatní díly,promazat co tě napadne, naplnit nádrž benálem až po hrdlo,vyndat baterku,dobít,dát ji do tepla,dofůknůt pryže na předepsaný tlak,přikrýt plachtou. Vše ostatní je zbytečně přehnaná péče
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
marcoo psal:Nádrž do plna,udělat nějaou základní očistu když už teda...,vyndat baterku,občas ji nabít,někdo nevindává jen občas natočí motor aby se dobila,občas pootočit kola, tak to teda dělám já.Jo a ještě nakonzervuju řetěz.
Díkymoc!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2007 12:21:52 Offline |
sonyk psal:budu pres zimni obdobi sundavat vejfuk kvuli udelani nove priruby, mam neco nacpat do svodu jako hadr bo tak aby tam neslo vlhko?
Normálně tam nacpi hadr když bud mastnej tím líp,ale myslím si že je to zbytečný.když to odstavuješ normálně tak tam taky nic nedavaš,ne?já mám průchozí rouru od konce výfuku po ventily a nikdy jsem to neřešil.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:budu pres zimni obdobi sundavat vejfuk kvuli udelani nove priruby, mam neco nacpat do svodu jako hadr bo tak aby tam neslo vlhko?
Normálně tam nacpi hadr když bud mastnej tím líp,ale myslím si že je to zbytečný.když to odstavuješ normálně tak tam taky nic nedavaš,ne?já mám průchozí rouru od konce výfuku po ventily a nikdy jsem to neřešil.
jo mastny papír... nejlíp namaštěný "šparovum maščum" na to se zeptej bab v drogerce
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2007 14:09:23 Offline |
misi psal:K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:budu pres zimni obdobi sundavat vejfuk kvuli udelani nove priruby, mam neco nacpat do svodu jako hadr bo tak aby tam neslo vlhko?
jo mastny papír... nejlíp namaštěný "šparovum maščum" na to se zeptej bab v drogerce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
misi psal:K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:budu pres zimni obdobi sundavat vejfuk kvuli udelani nove priruby, mam neco nacpat do svodu jako hadr bo tak aby tam neslo vlhko?
...to je svahilsky???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
sonyk psal:budu pres zimni obdobi sundavat vejfuk kvuli udelani nove priruby, mam neco nacpat do svodu jako hadr bo tak aby tam neslo vlhko?
sundám vejfuk, dyž neucpu,může se něco stát?no asi ne,ale mohla by tam vniknůt vzdušná vlhost,nebo něco spadnůt dovnitř.Dyž ucpu, pokazím tím něco?No určitě nic a možná to zamezí vniknutí vzdušné vlhosti případně nějakých předmětů.
Tag a teď ně řekni, v keré části této logické úvahy si ztratil jistotu a zistil,že sa mosíš raději zeptat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1