Nejsi přihlášen
...sháním řidiče sk.C
...zcela seriózní nabídka...potřebuju řidiče na 7,5 tunu, nejlépe z MB nebo z okolí, ježdění jen po okrese MB avšak v 12ti hodinových směnách, nástupní plat 18.000,- Kč čistého...vhodné i pro začátečníka, nenáročná činnost...víc informací na telefonu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 14:06:28 Offline |
Re: ...sháním řidiče sk.C
Filous psal:...zcela seriózní nabídka...potřebuju řidiče na 7,5 tunu, nejlépe z MB nebo z okolí, ježdění jen po okrese MB avšak v 12ti hodinových směnách, nástupní plat 18.000,- Kč čistého...vhodné i pro začátečníka, nenáročná činnost...víc informací na telefonu...
To by i šlo ,ale je to daleko.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 08.10.2007 14:20:33 Offline |
Filous psal:...zcela seriózní nabídka...potřebuju řidiče na 7,5 tunu, nejlépe z MB nebo z okolí, ježdění jen po okrese MB avšak v 12ti hodinových směnách, nástupní plat 18.000,- Kč čistého...vhodné i pro začátečníka, nenáročná činnost...víc informací na telefonu...
já bych to taky bral, ale je to zas dost blízko
doba je temná...
ja bych to nebral i gdyz to neni blizko ani daleko i gdyz clovek nigdy nevi
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 14:49:31 Offline |
osiris psal:...moc peněz ...a málo tun
ps: kdepak tady seriózně, fildo ty ses zasnil
Tak jsou lidi který by o to měli zájem.Já práci schánim "C" mám,ale je to pro mě daleko.Takže se mě to defakto netýká
Filous psal:Loser psal:ja bych to bral .... aspon se pri tom naucim ridit velky auta
...ehmmm(smajlpolykajícínaprázdno)...Lůzre ...čoveče, myslim, že uš je to místo vopsazený
Safra, zase pozde. Si asi koupim v hrackarstvi vlacek a budu se ucit ridit masinku
ps: hlavne neber zrzuli, ta by ti to auto pekne domlatila (a navic ... vis jak to ma s tim rumem .... nedejboze, kdyby mela nekam prevazet nejakej chlast)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 15:20:22 Offline |
Loser psal:Filous psal:Loser psal:ja bych to bral .... aspon se pri tom naucim ridit velky auta
...ehmmm(smajlpolykajícínaprázdno)...Lůzre ...čoveče, myslim, že uš je to místo vopsazený
Safra, zase pozde. Si asi koupim v hrackarstvi vlacek a budu se ucit ridit masinku
ps: hlavne neber zrzuli, ta by ti to auto pekne domlatila (a navic ... vis jak to ma s tim rumem .... nedejboze, kdyby mela nekam prevazet nejakej chlast)
Jo von se bude vozit rum.Tak to jste měli říct hned.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 15:40:26 Offline |
zrzule psal:a můžu dvýštak dělat závozníka??????
Jasně, berem tě.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 15:45:16 Offline |
zrzule psal:jóóóóóóóó já věděla že jednou najdu JOB na celý život.
štastná to žena když jí stačí takhle málo.
K.a.s.y.m. psal:zrzule psal:jóóóóóóóó já věděla že jednou najdu JOB na celý život.
Jo, kamaráde... To by to auto mělo větší spotřebu rumu než nafty.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 15:56:09 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:zrzule psal:jóóóóóóóó já věděla že jednou najdu JOB na celý život.
Jo, kamaráde... To by to auto mělo větší spotřebu rumu než nafty.
Hmmm tak si s mojí polovičkou bude rozumnět až se někdy na srazu sejdou
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2007 17:54:25 Offline |
Ondráš psal:Radím Ti, abys Zrzuli nepodceňoval. Dokáže uchlastat nejednu výsadkovou divizi.
Já jí nepodceňuju.Jen říkám,že s mojí mladou bude rozumnět.Tak chlastá taky jak polskej zájezd a hlavně rum
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2007 07:18:29 Offline |
yello psal:...pokud si placnem na 16-ti stovkach...pristi pondeli nastupuju
Pokud myslíš 1600Kč tak to určitě vezme
yello psal:...pokud si placnem na 16-ti stovkach...pristi pondeli nastupuju
...f ojrech??? ...za ty prachy tě beru...ale na velký, co se budeš crcat na kindrkamijónu...šest tejdnů f uniji, pjet doma a tag furt dokola...spíš f autě, stravuješ se f autě, koupeš se na benzínkách, bááááječnej život
Kelly01 psal:Beru..
Budu bydlet u Filousů..
Chlastat v Práglu..
Už se těším
A jaké jsou benefity
A neříkej že plat bude psanej minimální a budete to dorovnávat dietama
...pani dělá f penzijónu pro senijóry, možná by ti tam našla volnej pelech, vjek uš na to máš a minulou sobotu tam měli dva egzitusy, tagže myslim, že by místo bylo
...chlastat můžeš gdekolif, ale nezapomeň, že linka ti začíná ve dvje ráno
...taky se těším
...benefitem je zaměstnání v mladém kolektivu
...plat je takovej jakej sem psal, fčetně dijet, fšechno na pásce, fšechno zdaněný, zaplacený socijální a zdravotní
Koldan psal:hele a moh bych nosit pruhovaný tričko,šiltofku, mít pokérovaný vobje ruce, plivat na zem a trůbit na vosobáky
...ty určitě ...ale musel bys mít eště navíc kníra jag starej kolotočář, na hubje strniště a f koutku mít strčenýho vajgla
Filous
Tak to nic,ruším nástup,za tuhle almužnu nebudu vstávat v 1 v noci abych o 1/2 druhé novinama pod motorem rozehříval starou herku bez tlaků a vysypanýma žhavičema
Přidejte 100% a budu přemýšlet
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Filous
Tak to nic,ruším nástup,za tuhle almužnu nebudu vstávat v 1 v noci abych o 1/2 druhé novinama pod motorem rozehříval starou herku bez tlaků a vysypanýma žhavičema
Přidejte 100% a budu přemýšlet
......sice je to uš skoro veterán, ale v 1A stavu ...dokonce sem ti teť na to koupil i uplně nový svjetla a to origo Volvo Parts, páč seš šeroslepej, tag abys nebyl vykoukanej
a není to tak trochu málo? za to rizoto v Aviatiku to nestojí co chvíla kolem tebe prohučí ňákej ten namašlenej Truck a ty se z toho můžeš podělat... a taky cajti a celní jsou na ně jak naočkovaní a furt na ně někde číhaj - ani ápad...
Black psal:Filous psal:...zcela seriózní nabídka...potřebuju řidiče na 7,5 tunu, nejlépe z MB nebo z okolí, ježdění jen po okrese MB avšak v 12ti hodinových směnách, nástupní plat 18.000,- Kč čistého...vhodné i pro začátečníka, nenáročná činnost...víc informací na telefonu...
a není to tak trochu málo? za to rizoto v Aviatiku to nestojí co chvíla kolem tebe prohučí ňákej ten namašlenej Truck a ty se z toho můžeš podělat... a taky cajti a celní jsou na ně jak naočkovaní a furt na ně někde číhaj - ani ápad...
...a gdo mluví vo Avijatikoj??? ...bavíme se vo Volvu se spanim, nezávislym topenim, na novejch gumách (žádnej protektor), po částečný repasi agregátu, bez jakejchkoliv technickejch závad, prostě auto sice starší, ale v nejlepší kondici...a nepotřebuju tam žádnýho pilota s dvacetiletou praxí po Evropě, stačí mi někdo, kdo si dokáže zapamatovat tři nakládací rampy v rámci Mladý Bolky a blízkých vokolí...jak bys někoho takovýho zaplatil ty? ha? e?
Stránky: 1