Nejsi přihlášen
turista rovinkar vogo
Tak kdybyste dneska po ctvrte hodine potkali na trase Praha-Brno-Olomouc modryho bandita nalozenyho baglem vot lujze, kufram a zmrzlim motorkarem, kterej v zatackach nejevi znamky klopeni, vezte, ze jste narazili na Losera. Tak se mu nebojte zamavat Taktez se nijak nebranim tomu, ze bych do Olomouce nahodou nedojel, protoze jsem z nenadani musel doplnit hladinu alkoholu s nekym z vas
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: turista rovinkar vogo
jeste dodam, ze pojedu po soji milovane dalnici, takze kdyby pro me mel nekdo z vokoli nabidku kvalitniho zlincovani se s noclehem a parkovanim pro kone, mozna bych toho i vyuzil
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2007 15:18:44 Offline |
No ještě ,že po dálnici nejezdim a to to mám od ní kousek.tož štastnou cestu a bez padání
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:Tak kdybyste dneska po ctvrte hodine potkali na trase Praha-Brno-Olomouc modryho bandita nalozenyho baglem vot lujze, kufram a zmrzlim motorkarem, kterej v zatackach nejevi znamky klopeni, vezte, ze jste narazili na Losera. Tak se mu nebojte zamavat Taktez se nijak nebranim tomu, ze bych do Olomouce nahodou nedojel, protoze jsem z nenadani musel doplnit hladinu alkoholu s nekym z vas
v kolik vyrážíš....mohl bych na tebe počkat na kafi na sjezdu JIhlava / HB, protože to už budeš tuhej jak štolverk
bla...blabla...!
Loser psal:a navic, jak te znam, tak budes celej vecir ucrcavat kolu, v zaveru si das jedno maly a bud vo sobe tvrdit jak ses najebanej a budu te muset tahnout dom
odhalil si mě:good:
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
fido psal:Loser psal:tady v curakove zatim sviti vincek
tak tady rozhodně ne, vem si šálu a vytápěnej suspenzor
to jo a ty vem sebou belik teplý vody,aby ti šel sundat z motyky
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1