Nejsi přihlášen
1000 registrovaných
Board statistika Celkem registrovaných uživatelů: 1000
Témat: 3594
Příspěvků: 65707 Info o uživateli Nejnovější registrovaný uživatel: Lytr
Registrovaní uživatelé online: 1
Hosté online: 7 Online: Palino
Board footerSearch links Zobrazit poslední příspěvky
Zabrazit příspěvky bez odpovědí
Zobrazit témata s oznamováním
Zobrazit mé příspěvky
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Re: 1000 registrovaných
Loser psal:mrkni se do fotogalerie .... (ale neni tam vsechno).
Jinak pravoplatnym clenem se stanes az projdem vlackovym krtem a rumovou ulickou
tak to bude trvat dlouho,víš jak to je s tím vlkem,ten taky sliboval,ale proti rumu ani slovo,vždyť to přece není alkohol
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Pšán psal:Lytr psal:sem se jenom zeptal
kluci vod nás mě varovali, že to tu je samej kokot..nevím,jestli to mám brát jako osobní invektivu nebo se na to vysrat..
ser na to,je nás dost
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pšán psal:Lytr psal:sem se jenom zeptal
kluci vod nás mě varovali, že to tu je samej kokot..nevím,jestli to mám brát jako osobní invektivu nebo se na to vysrat..
ser na to,je nás dost
..tak tos mě uklidnil,medvídku..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 12.10.2007 20:41:05 Offline |
lytr: hele, nejsi ty náhodou ten s tim oranžovym harykem z black dogs??? potkali sme se v lovosicích na benzině minulej tejden
doba je temná...
...zdravím,ja sa nezvyknem miešať do vaších diskusii (vetšinou sa iba bavím) ale síce budem písať za seba že práve táto zberba (členova) mi veľakrát pomohla...asi preto že SK som bandiťákov na nete nenašla tak si sem-tam "odskočím k Vám" dúfam že nevadí???...a teším sa že je Vás vlastne nás (aj ja som prihlásená....) tak veľa...tak sa idem baviť dalej...
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
merien psal:...zdravím,ja sa nezvyknem miešať do vaších diskusii (vetšinou sa iba bavím) ale síce budem písať za seba že práve táto zberba (členova) mi veľakrát pomohla...asi preto že SK som bandiťákov na nete nenašla tak si sem-tam "odskočím k Vám" dúfam že nevadí???...a teším sa že je Vás vlastne nás (aj ja som prihlásená....) tak veľa...tak sa idem baviť dalej...
A víš do čeho deš?
Co si sem z eSKá odskakují je více.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=3449
jak dlouho ještě?
...chlapci prepáčte že som nereagovala hneď ale mám toho pootváraného viac a len preto že so ženská mi hneď nadávať nemusíte...alebo preto že som z SK???...ja proti Vám nemám nič...a že suzuki bandit je moja srdcovka za to nemožem...síce aj bajky (na motoGP k Vám chodím pravidelne) ale asi radšej písať nebudem...iba čítať...
inkvizitorr (Administrator) 12.10.2007 21:31:40 Offline |
Lytr psal:v lovosicích těžko, v životě sem byl nejdál v žatci
tag tomusel bejt tvuj dvojník ňákej bo sem s nim kecal na pumpě a na zádech měl velkej nápis black dogs mc a na rameni vytetovnou nějakou veverku a pod tim nápis lytr
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 12.10.2007 21:35:27 Offline |
merien psal:...OK... ja len že chvíľu som bola mimo tejto stránky a samé NEGATIVNE poynámky...ináč ja Vám rozumím moc dobře...
jich si nefšímej, sou to lemra a většina z nich ani neumí číst a psát a co hůř, pravidelně si čistěj zuby a užívaj kosmodisk to vymysleli v jamaze když projektovali nejlepčí bajk v celým kosmosu fázera
doba je temná...
...no nech ji v Jamahe myslia čo chcú...láska je láska...a suzuki je suzuki a bandit je bandit...PS:mala som aj Kawasaki aj Jamahu ale...no bola to láska na prví pohľad...a tiež prvú jazdu...
merien: jinak vitej.
Lytr: estli das na to,co rikaj ostatni,dobre ti tak, a daleko to nedotahnes.Ale doporucuju ject na nanekej sraz a poznat ty lidi osobne. Na netu se pisou tak akorat , a jelikoz se blizi konec sezony,tak kazdej ryje. Je to na Tobe.
Amen. . .
inkvizitorr (Administrator) 12.10.2007 22:15:02 Offline |
...no veď práve to že je koniec sezóny!!! ináč ste OK web...tak dúfam že tú zimu neako aj z vami prežijem...už nastáva obdobie smutného (ale niekedy ani nie) sedenia za počítačom a sem tam melancholického preštartovavania mašiny v garáži...dúfam že vám nebude sem tam vadiť ak sa zapojím do debaty (aj keď sa moja slovná zásoba nedá porovnať z vašou), tak sa majte...a len tak na náhodou,na motoGP,chodí niekto z vás?
inkvizitorr (Administrator) 12.10.2007 22:18:57 Offline |
svatej psal:blba babovka.
jasně, jenom blbá bábofka vidět to rakouskej přemysl voráč, nešlapal by jenom v hovnech a šel by si dát s náma
doba je temná...
inkvizitorr psal:palous: hladíček??? už zas???
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /dort1.JPG
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /dort2.JPG
Copak hladíčekvod toho sou iní experti co žerou a pak maj prdel s toho že nezbude
Jebat motorky :-)
vorel:ako to že tam chodíš držať oný a ja som si ťa nevšimla??? žeby si bol taký"nevýrazný" (neber to osobne...daždniky tam držia ženské a tie si ja akosi nevšímam....)
merien psal:vorel:ako to že tam chodíš držať oný a ja som si ťa nevšimla??? žeby si bol taký"nevýrazný" (neber to osobne...daždniky tam držia ženské a tie si ja akosi nevšímam....)
tak to sem zvedavej,co z Voga vypadne. Koukni se mu do profilu,toho si nemuzes nevsimnout.
Amen. . .
Stránky: 1