Nejsi přihlášen
Odkud stáhnout mp3?
Napište mi zde někdo prosím webovou adresu odkud je možno zadáčo stáhnout nějaké mp3 - rockové kapely atd.
Díky no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Odkud stáhnout mp3?
nekdy se musi pres torrenty, to je trochupodobny Jarkene neco jak DC++. Ale musis si stahnout program nejlip asi uTorrent pak das hledat do vyhledavace google nazev alba nebo souvisejici text zato napis torrent a hledaj.
šílenej, žlutej a marko:
...tag vy to máte chlapci spočítaný, myslim, že uš po vás dou ...jag se menovala ta postavička ve Švejkoj, co ho hrál Filipofskej??? ...Bretšnajdr??? ...tag to je převlečenej Jarken
Jarken:
...hele, příteli, sorry, já prostě musel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:šílenej, žlutej a marko:
...tag vy to máte chlapci spočítaný, myslim, že uš po vás dou ...jag se menovala ta postavička ve Švejkoj, co ho hrál Filipofskej??? ...Bretšnajdr??? ...tag to je převlečenej Jarken
Jarken:
..na tohle jsem myslel..a radši byl zticha,bo jak to sem flákneš,jdou po tobě..
Too Houska:
..víš jak to je..nová motorka,laďák,finské kombiné,to něco stojí..
..si zařídil vedlejšák,nó..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hehe, díky všem za odkazy - seru na protipirátské , chci si natahat něco do mobilu a vyrobit si vlastní CD s nejoblíbenějšími skladbami do auta no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Filous psal:šílenej, žlutej a marko:
Jarken:
pche jen at prijde! kdyz s sebou neveme dest,tak je to v pohode
nic me nedokazou, ani samizdat sem necetl
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mam v i naky peri .... jednou je to na sluzebnim notebooku, tak to asi stahovala firma, ne?
Klidne si pujdu na chvilku sednout - bydleni zdarma, pravidelna strava, nakou kacku si tam taky vydelas a pristup k internetu mas taky, toz co?
Ted zacala kamoska delat na pankraci psychovlozku, tak bych si tam za ni chodil vzdycky pokecat, zasoulozit a vyfasovat cigara.
Krasny prazdniny
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
za torrenty te nemuzou zavrit ze stahujes, pac sdilis jenom kousek souboru a nedavas cloveku na druhe strane selej soubor od kazdyho si stahnes jen nejakej ulomek. mozna je to uz protipravni se.e pes
Vyhledáš co chceš..
Spustíš to v tomhle: http://www.utorrent.com/
je to v češtině a při poklepání na torrent se to otevře a spustí samo..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Vyhledáš co chceš..
Spustíš to v tomhle: http://www.utorrent.com/
je to v češtině a při poklepání na torrent se to otevře a spustí samo..
mas recht
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2007 15:46:30 Offline |
Sem asi zaspal dobu.Co je to "torrent".........
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2007 15:49:14 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:Sem asi zaspal dobu.Co je to "torrent".........
to je takovej brouk .... co si pred sebou vali to .... takovou kulicku z toho ... z trusu
Jo táááák já myslel,že to jsou ty vesnice na sibiři jak se stavý podle jednoho generála..........
...soubor kerej dyš votevřeš f tom a nebo podobným programu, tag stahuješ po kouskách vot zrovna připojenejch lidí kerý sou f týdle jakoby síti zrovna zalogovaný a jiný zase stahujou vot tebe a tag se to mrňá furt do sebe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2007 15:55:39 Offline |
osiris psal:...soubor kerej dyš votevřeš f tom a nebo podobným programu, tag stahuješ po kouskách vot zrovna připojenejch lidí kerý sou f týdle jakoby síti zrovna zalogovaný a jiný zase stahujou vot tebe a tag se to mrňá furt do sebe
Aha p2p znám,ale že se to dá i takhle rozdělit od víc lídí slyším poprvý.Teoreticky by to mělo bejt teda i legální když to nedáš cely najednou.no jsem zase o něco chytřejší.
Díííííííííííííííííííííík
sem linej cist tak to em rovnou hodim www.warforum.cz registruj a stahuj
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Jarken psal:Napište mi zde někdo prosím webovou adresu odkud je možno zadáčo stáhnout nějaké mp3 - rockové kapely atd.
Díky no né?No ano!
koukni se treba i tady www.mp3hits.cz jsou tam odkazy na rapidshare kde se toho povaluje
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Stránky: 1