Nejsi přihlášen
Re: ted CT2 CHanov
...nemínim se dobrovolně nasírat ...navíc, právje sem měl náfštěvu vot PČR ...ano v neděli večer...ohledně napadání mý rodiny našima nepřispůsobivejma hnědočechama ...ty zmrdi tvrděj, že moje křechká žena zmlátila na hromadu 17 (slovy sedumnáct) patnáctiletejch vejrostků, kerý jí nadávali do ".....", gde je ten nejslušnější titul...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tů Filous: Sorry, neni to žádná prča tohle řešit, ale normálně sem se musel smát, páč sem si tě představil, jag mezi dveřma s policajtama řešíš otázku národnostních menšin a v zápalu debaty máš na svý skoroholý hlavě naběhlý žíly a pohled vraha....
Soráč, sem musel, držim palce
Bandit rulezz!!!
bobule psal:hnusný rasisti
jen nech na hlavě ja byh řek že rasizmus tu je ale naopak kdopak se snaži a kdo ne kdo má přednost na uřadech kdo si tam vše vyřve a vyhadá kolika indianum sebrali třeba duchod a kolika normalnim lidem_??? takle bych se na to díval
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
ABik psal:Dredař:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … k/Auto.jpg
Mám se stavit na pokec?
...áááá, panáček je fajnšmekr...u nás je lovná sezóna furt, staf se, lidi na stahování mám, ve výkupu dávaj pajdu za kus
Filous psal:ABik psal:Dredař:
Mám se stavit na pokec?...áááá, panáček je fajnšmekr...u nás je lovná sezóna furt, staf se, lidi na stahování mám, ve výkupu dávaj pajdu za kus
..Abík:..máš tam málo munice..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
vOjTaB6 psal:tů Filous: Sorry, neni to žádná prča tohle řešit, ale normálně sem se musel smát, páč sem si tě představil, jag mezi dveřma s policajtama řešíš otázku národnostních menšin a v zápalu debaty máš na svý skoroholý hlavě naběhlý žíly a pohled vraha....
Soráč, sem musel, držim palce
...tvrdil sem mezi tema dveřmama, že nejsme žádná rasistická rodina, příslušník s příslušnici to votkejvali, akorát jim voči furt ujížděli na dva bombry, co nám visej na vješáku, moji hlavu a těšký boty za dveřma ...lidi se nemaj soudit podle voblečení
Filous psal:vOjTaB6 psal:tů Filous: Sorry, neni to žádná prča tohle řešit, ale normálně sem se musel smát, páč sem si tě představil, jag mezi dveřma s policajtama řešíš otázku národnostních menšin a v zápalu debaty máš na svý skoroholý hlavě naběhlý žíly a pohled vraha....
Soráč, sem musel, držim palce...tvrdil sem mezi tema dveřmama, že nejsme žádná rasistická rodina, příslušník s příslušnici to votkejvali, akorát jim voči furt ujížděli na dva bombry, co nám visej na vješáku, moji hlavu a těšký boty za dveřma ...lidi se nemaj soudit podle voblečení
Tak přesně tenhle vobrázek sem měl před vočima
Bandit rulezz!!!
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /Auto.jpg_
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /idiot.gif
Mám se stavit na pokec?
ABik: to winchester, mosberg či co tkahle to nende poznat
bla...blabla...!
V mém novém bydlišti si taky stěžujou. Grupa vot řeky prej nebydlí dostatečně kvalitně, tak došli přednést své požadavky na město ať jim to vopravěj a zrekonstrujou. Přitom ty městský domy sou na sakra lukrativních flecích kousek vod náměstí.
Asik bych to řešil jako ten jeden na Vsetínsku.
jak dlouho ještě?
ABik psal:fido: Hatsan, nějaká levná pumpička
koval: u mě před barákem
osiris: teďs me nasrals Takové umělecké foto Víš, co dalo práce vystěhovat těch 5 batohů a spacáků než jsem to mohl vyfotit??? A smaž toho idiota
Holt modulátor je mocný.
jak dlouho ještě?
Newada psal:ABik psal:fido: Hatsan, nějaká levná pumpička
koval: u mě před barákem
osiris: teďs me nasrals Takové umělecké foto Víš, co dalo práce vystěhovat těch 5 batohů a spacáků než jsem to mohl vyfotit??? A smaž toho idiotaHolt modulátor je mocný.
Ale hovnajs. Moderátor správně vyhodnotil, že v tomto vláknu dochází k podněcování rasové nesnášenlivosti, k hanobení národa a rasy ...atd...Navrhuju smazat celé vlákno.
Ale proč kurwa musel smazat zrovna můůůůůůůůůůj obrázek???
Ešivá to nebude tím, že je to jediný obrázek v threadu
Do hajzlu, tak jsem se na to těšil a prošvihnul jsem to. Myslel jsem, že zase získám inspiraci od jine kultury jak si vylepšit bydlení a zas hovno. Pustím si Přemka nebo Loskutáka
Rychle pište, cenzor přichází
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Tak teďs mě nasrals ještě víc Při pokusu o nainstalování irfanu do NTB jsem zjistil, že mi odešla mechanika a nic to nečte. Tak jsem nastartoval druhý PC a přes flešku přetáhl potřebná data. Pak jsem to zmenšil na formát 800x600, ale že se to uložilo jako bmp jsem zjitil až při pokusu to sem zase nakopírovat Tak jsem to uložil jak jpg a mezitím je to zmenšeno Tož to mě kurwa zase nasralo Jdu si nalejt burgundy
Mám se stavit na pokec?
to neni povinná výbava ne?
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
U nas je uz v me tesne blizkosti vystehovaly, prestehovali je do ruznych vesnic k lidem kteri ani nemohli nic delat proti temu ze jim obec dala takovyto sousedy, dum neprodejnej co s tim ? Sice je nemame vedle sebe ale maji je zas vedle sebe jini , nezavidim
ABik psal:Pšán:
Myslím, že na filousov by to možná stačilo. V kufru mého vozu se skrývá 9 krabic s 250 kusy munice v každé + v batohu jsou nějaké volně ložené krabičky po 25 kusech a mimo jiné asi 100 pistolových nábojů ráže .45ACP.
a umíš přebíjet rychlejc, než se množej? ... a jsi v ...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1