Nejsi přihlášen
Re: Byl nekdo o vikendu na buchlakach
Ton@l psal:Ja jsem tam byl sobota aj nedela a v nedeli bylo u trampa motorek jak na nejakym srazu aj jsem tam videl nekoho v triku Bandit ale nevim kdo to byl
... když něco nevím tak se zeptám ne
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Mimo předsedy pakístánců tam byl ještě jeden narcis v B12 triku. Pak jeden bez poznávacího znamení, ale s takovým podivným výfukem (dvojitý shark či co)...No a jak psal Koldan jinde, tak ještě nějaký blbeček s kotoučovým zámkem, U zámkem...
ABik psal:Mimo předsedy pakístánců tam byl ještě jeden narcis v B12 triku. Pak jeden bez poznávacího znamení, ale s takovým podivným výfukem (dvojitý shark či co)...No a jak psal Koldan jinde, tak ještě nějaký blbeček s kotoučovým zámkem, U zámkem...
Není podivný, je nádherný
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
ABik psal:Mimo předsedy pakístánců tam byl ještě jeden narcis v B12 triku. Pak jeden bez poznávacího znamení, ale s takovým podivným výfukem (dvojitý shark či co)...No a jak psal Koldan jinde, tak ještě nějaký blbeček s kotoučovým zámkem, U zámkem...
jo,jo byl sem tam
a neřek sem blbeček,ale trůba,páč pokáď si něgdo zamkne béčko na parkovišti dvěma zámkama,dyž vot ní sedí 10 metrů a kolem stojí sroje za 300 litrů,tak to može byt jedině trůba
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tak kdopak tam byl dneska kolem 15-16 hod? Sem se stavil na trampovi a bylo to tam uplně narvaný bajkama.Aji nějakej ten bandit tam postával.Dal sem si dvakrát zatáčky a mazal sem pres Vyškov na Blansko na další točky Dojel sem dom a zjistil sem že mě vodešla první zadní guma na novým Bčku do věčnejch lovišt (Dunlop D218,3500km a je holá) Ale jinak nádherný poježděníčko dneska,to zas jako jó
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Tak kdopak tam byl dneska kolem 15-16 hod? Sem se stavil na trampovi a bylo to tam uplně narvaný bajkama.Aji nějakej ten bandit tam postával.Dal sem si dvakrát zatáčky a mazal sem pres Vyškov na Blansko na další točky Dojel sem dom a zjistil sem že mě vodešla první zadní guma na novým Bčku do věčnejch lovišt (Dunlop D218,3500km a je holá) Ale jinak nádherný poježděníčko dneska,to zas jako jó
...s tou Danlopou mam na kilometr stejnu skušenost
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Tak kdopak tam byl dneska kolem 15-16 hod? Sem se stavil na trampovi a bylo to tam uplně narvaný bajkama.Aji nějakej ten bandit tam postával.Dal sem si dvakrát zatáčky a mazal sem pres Vyškov na Blansko na další točky Dojel sem dom a zjistil sem že mě vodešla první zadní guma na novým Bčku do věčnejch lovišt (Dunlop D218,3500km a je holá) Ale jinak nádherný poježděníčko dneska,to zas jako jó
Vikec, příště aspoň zastav, slez a chvíli potrdluj, ať má člověk čas na tebe aspoň zařvát. Chudák tvůj baťůžek, ani protáhnout ji nenecháš. Bandit!
Palino psal:VikecB12 psal:Tak kdopak tam byl dneska kolem 15-16 hod? Sem se stavil na trampovi a bylo to tam uplně narvaný bajkama.Aji nějakej ten bandit tam postával.Dal sem si dvakrát zatáčky a mazal sem pres Vyškov na Blansko na další točky Dojel sem dom a zjistil sem že mě vodešla první zadní guma na novým Bčku do věčnejch lovišt (Dunlop D218,3500km a je holá) Ale jinak nádherný poježděníčko dneska,to zas jako jó
Vikec, příště aspoň zastav, slez a chvíli potrdluj, ať má člověk čas na tebe aspoň zařvát. Chudák tvůj baťůžek, ani protáhnout ji nenecháš. Bandit!
Vogo,byl sem tam dvakrát,poprvé sem to parkoviště jenom projel a valil sem zase do zatáček a pak sem tam byl podruhe a aji sem tam chvilu postál,pokecal s kamošem a zas vyrazil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Lukas Boskovice (Člen) 07.10.2007 20:47:19 Offline |
taky jsem se tam dnes kochal....cca od trech...
Já jsem tam byl včera tak od 16.00 do 16.30. Stál jsem ob jedno vedle modrého Bandita s koncovkou leo vince. Já mám taky modrého, s karbonovou Yoshimurou. Než jsem ale zjistil, komu která mašina patří, tak jste odjížděli. Ted tuším, že ten modrý patří Jiřině, a ten z double koncovkou Palinovi.
Takže vás trochu opožděně zdravím.
Koldan psal:no vokno,vona to byla vokenice a pak taky dalžba no jak říkám Sausfórk jag sviň a je to přímo na Smrádi,kousek od Dorei
..si potřeboval přet zimou zdělat ten nakradenej cement???
Filous psal:Koldan psal:no vokno,vona to byla vokenice a pak taky dalžba no jak říkám Sausfórk jag sviň a je to přímo na Smrádi,kousek od Dorei
to sa dělá,práskat na kámoša? Osi de si, poď mu natrhnůt tu řiť woe
Koldan psal:Filous psal:Koldan psal:no vokno,vona to byla vokenice a pak taky dalžba no jak říkám Sausfórk jag sviň a je to přímo na Smrádi,kousek od Dorei
to sa dělá,práskat na kámoša? Osi de si, poď mu natrhnůt tu řiť woe
...to víííš, bonzovat se nemá, ale říct se to musí, bo jináč by to bylo falešný kamaráctví
Filous psal:Koldan psal:Filous psal:
..si potřeboval přet zimou zdělat ten nakradenej cement???to sa dělá,práskat na kámoša? Osi de si, poď mu natrhnůt tu řiť woe
...to víííš, bonzovat se nemá, ale říct se to musí, bo jináč by to bylo falešný kamaráctví
...keď vieš bonzni, keď nie, bonzni tiež, dačo si vymyslíš
mr.BSE psal:SLUGI psal:... dneska, dneska
... a včera sem tam nikoho nevidělto sou pera,co?
hlavne ze vsechno oznamujes predem a stejne nikdo nic
Šílený skote, když vy mamlasi vedete diskuzi o cestování v připomínkách k serveru, tak se nediv.
Palino psal:mr.BSE psal:SLUGI psal:... dneska, dneska
hlavne ze vsechno oznamujes predem a stejne nikdo nicŠílený skote, když vy mamlasi vedete diskuzi o cestování v připomínkách k serveru, tak se nediv.
ja to presunovat nemuzu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Palino psal:mr.BSE psal:SLUGI psal:... dneska, dneska
hlavne ze vsechno oznamujes predem a stejne nikdo nicŠílený skote, když vy mamlasi vedete diskuzi o cestování v připomínkách k serveru, tak se nediv.
... stačí mazat přečtený příspěvky
... pak druhej den dojdu, prolítnu co je novýho a vím ne
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Peca psal:Já jsem tam byl včera tak od 16.00 do 16.30. Stál jsem ob jedno vedle modrého Bandita s koncovkou leo vince. Já mám taky modrého, s karbonovou Yoshimurou. Než jsem ale zjistil, komu která mašina patří, tak jste odjížděli. Ted tuším, že ten modrý patří Jiřině, a ten z double koncovkou Palinovi.
Takže vás trochu opožděně zdravím.
Čoveče ja si tě snad ani nevšim. Ale maš pravdu, vedle žluteho BMW jsem to byl jaaaa
Tož tak:-D
Lukas Boskovice (Člen) 11.10.2007 18:16:03 Offline |
je to v haji...jak clovek nema nejakou tu koncovku,tak neni videt....seriovka=neviditelnej.......ale ja tam taky byl...
Lukas Boskovice (Člen) 11.10.2007 18:44:10 Offline |
SLUGI psal:Lukas Boskovice psal:je to v haji...jak clovek nema nejakou tu koncovku,tak neni videt....seriovka=neviditelnej.......ale ja tam taky byl...
... a co tuto SO zajet s nama ?
napadlo mne to stejne....jenze...zitra jedu do Prahy a budu tam az do nedele.kuwa drat..proc to nemuzou mit az pristi tyden!
Lukas Boskovice psal:SLUGI psal:Lukas Boskovice psal:je to v haji...jak clovek nema nejakou tu koncovku,tak neni videt....seriovka=neviditelnej.......ale ja tam taky byl...
... a co tuto SO zajet s nama ?
napadlo mne to stejne....jenze...zitra jedu do Prahy a budu tam az do nedele.kuwa drat..proc to nemuzou mit az pristi tyden!
... se vy... na Prahu a je to
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Lukas Boskovice (Člen) 11.10.2007 20:03:37 Offline |
SLUGI psal:Lukas Boskovice psal:SLUGI psal:
... a co tuto SO zajet s nama ?napadlo mne to stejne....jenze...zitra jedu do Prahy a budu tam az do nedele.kuwa drat..proc to nemuzou mit az pristi tyden!
... se vy... na Prahu a je to
a kdo mne napise omluvenku pro tchana a tchyni?! bohuzel...ale trochu mne to bude srat...mohli jsme konecne navazat druzbu
Lukas Boskovice (Člen) 11.10.2007 20:05:49 Offline |
apropo...jestlipak nekdo vi,jak vzniklo slovo TCHYNE ? za 3 bludisktaky...
Lukas Boskovice psal:SLUGI psal:Lukas Boskovice psal:
napadlo mne to stejne....jenze...zitra jedu do Prahy a budu tam az do nedele.kuwa drat..proc to nemuzou mit az pristi tyden!... se vy... na Prahu a je to
a kdo mne napise omluvenku pro tchana a tchyni?! bohuzel...ale trochu mne to bude srat...mohli jsme konecne navazat druzbu
... vomluvenku napíšu a na srazu ti ju podepíše "X" lidí
... nebo místo vomluvenky pošli triko "Bandit "
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
A budete teda vubec nekdo v buchlovkách tuto sobotu 13, teda pokud pocasí dovolí? Ja jen jestli ma smysl soukat se do spodek a do kuze, nebo už ji mám zazimovat a vyndat az na jare?
zákon je zákon, vůl zůstane volem
Docela vyvedené odpoledne. S Luborem, comá jebku jsme u Trampa dali jedno trampské cigáro, nealko pivko, na to turek a malé kolečko přes Buchláky a Kyjov domů. Až na zmrzlé pazoury pěkná kochačka
Já jsem tam byl kolem 2 hodiny, byl tam někdo s novým s-kovým banditem, ale jinak asi jen 20 mašin, tak jsem to zabalil a valil domů. Počasí pohoda, zima nebyla a podle předpovědi se letos ještě možná několikrát svezeme.
Lukas Boskovice (Člen) 14.10.2007 23:19:54 Offline |
Mour psal:Lukas Boskovice psal:apropo...jestlipak nekdo vi,jak vzniklo slovo TCHYNE ? za 3 bludisktaky...
...Tchan...Tchyně...Tchoř
ne tak uplne.....ale ses na dobre ceste
Koldan psal:byli jsme tam i s Palínem,byla trošku zima dyž sem odjížděl zahlíd sem tam týpka na polotučné a skoro bych aj řek,že to byl Lůzr,ale ruku do vohně bych nedal
byl jsem tam v sobotu kolem treti, takze jsi me mozna fakt zahlid
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
spidys: jsem jel v patek do olmika a v sobotu jsem vyrazil smer ostrava, ale nejak me to preslo, tak jsem se stavil na helfstyne na vobed a pak sem se rozhod, ze se zajedu juknout na ty soupatka. Pac jsem rovinkar, tak jsem si dal na votpocivadle jedno cigo, vychcal se za kamionem a frcel jsem smer hradiste. No a vcera jsem jsem odvez bandasku domu a do prahy uz jsem frcel busem. Takze uz jsem nepojizdnej
Loser psal:...No a vcera jsem jsem odvez bandasku domu a do prahy uz jsem frcel busem. Takze uz jsem nepojizdnej
Takže jako si už zazimoval joooo??
Já pořád ještě vyhlížim těch 20°C, ale dneska ráno, když sem škrábal okno u auta...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:spidys: jsem jel v patek do olmika a v sobotu jsem vyrazil smer ostrava, ale nejak me to preslo, tak jsem se stavil na helfstyne na vobed a pak sem se rozhod, ze se zajedu juknout na ty soupatka. Pac jsem rovinkar, tak jsem si dal na votpocivadle jedno cigo, vychcal se za kamionem a frcel jsem smer hradiste. No a vcera jsem jsem odvez bandasku domu a do prahy uz jsem frcel busem. Takze uz jsem nepojizdnej
jo tag byls to ty,kuwa já sa tam bavil s kamošem a pak si se najednů ztratil akorát bych řek,že sem tě potom předjížděl před Starákem No nic,tag příště
sem vogo asi na chvilku usnul.
Myslim, ze tu tvoji zlatou krasavici bych poznal i ve zpetnym zrcatku
Nebo je taky mozny, ze jsem se po vzoru Osiho rozdelil a predjizdel jsi me druhe ja, ktere mi to zapomelo oznamit
Jsem se prave na tom parkovisti rozhlizel, jestli tam nekoho nepoznam nebo neuvidim nejakou bandasku. Jedina bandaska, kterou jsem videl byl cervenej starsi model a nasedal na ni clovek, kteryho jsem v zivote nevidel, tak jsem z obavi abych nedostal pres cunu, radsi ani nerval BANDIT
Loser psal:
sem vogo asi na chvilku usnul.
Myslim, ze tu tvoji zlatou krasavici bych poznal i ve zpetnym zrcatku
Nebo je taky mozny, ze jsem se po vzoru Osiho rozdelil a predjizdel jsi me druhe ja, ktere mi to zapomelo oznamit
Jsem se prave na tom parkovisti rozhlizel, jestli tam nekoho nepoznam nebo neuvidim nejakou bandasku. Jedina bandaska, kterou jsem videl byl cervenej starsi model a nasedal na ni clovek, kteryho jsem v zivote nevidel, tak jsem z obavi abych nedostal pres cunu, radsi ani nerval BANDIT
já byl woe až na druhé straně parkálu a teď dyž koukám na tvůj profil,tak si to byl ty,eště sem si říkal,že se s tím nějak flákáš,koukal sem estli nejedeš směr na Starák,ale ty jsi odbočoval za mostem na Zlín
no, frcel jsem pak na Prerov a do Olmiku. Vogo, sem si vubec nefsim, ze by me nekdo sledoval nebo predjizdel nejakej bandit. Si asi budu muset poridit nejaky maskovani
Stránky: 1