Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 10.10.2007 15:56:53 Offline |
LaĎák
Ahoj, tak jsem zvědaví na Vaše doporučo. CHci si koupit laďáček. Tak mi poraďte, které značky ano a které zase ne. V9m o výfukách toho bylo napsáno mraky. Já nechci konkrétní výfuk. Jenom oblečně, které značky vyhledávat a které ne.
LosBanditos adios !
Re: LaĎák
...já ti poradím úplně jinou věc, tvoje dotazy na všechno přibejvaj a přibejvaj, zkus zase chvilku číst
...k tématu, tohle nevyřešíš, není na světě věc aby s ní byli spokojeni všichni
...chceš kvalitu, zaplať a kup značku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
LosBanditos psal:Ahoj, tak jsem zvědaví na Vaše doporučo. CHci si koupit laďáček. Tak mi poraďte, které značky ano a které zase ne. V9m o výfukách toho bylo napsáno mraky. Já nechci konkrétní výfuk. Jenom oblečně, které značky vyhledávat a které ne.
Stav se s motorkou ke mě do garáže a já ti roxorem kuchnu origo a máš po problému
Čti, hledej na netu...najdeš snad všechno, včetně křivek...
Jestli řešíš laďák finančně, tak se na to vyser a nalij to do nádrže Pojede to i s origo
Bez ladaku to neni wono , musi to rvat kua prece !!!!!!!!!!!!! moje mati to taky nikdy nepochopi, rika ze si vic liby kdyz to ma tzv. zvuk vysavace , nee musi to RVAT jak krava
Billy psal:Bez ladaku to neni wono , musi to rvat kua prece !!!!!!!!!!!!! moje mati to taky nikdy nepochopi, rika ze si vic liby kdyz to ma tzv. zvuk vysavace , nee musi to RVAT jak krava
Mamince vysvětli,že s vysavačem jsi na silnici mezi autama nepřehlednej a že tě musej slyšet...pochopí
LosBanditos psal:Ahoj, tak jsem zvědaví na Vaše doporučo. CHci si koupit laďáček. Tak mi poraďte, které značky ano a které zase ne. V9m o výfukách toho bylo napsáno mraky. Já nechci konkrétní výfuk. Jenom oblečně, které značky vyhledávat a které ne.
Ahoj .... BycH ze chtěl woptat Jak jeto z těmi wyfuki ....
Blu one.... old one
LosBanditos (Člen) 12.10.2007 10:09:44 Offline |
ABik psal:LosBanditos psal:Ahoj, tak jsem zvědaví na Vaše doporučo. CHci si koupit laďáček. Tak mi poraďte, které značky ano a které zase ne. V9m o výfukách toho bylo napsáno mraky. Já nechci konkrétní výfuk. Jenom oblečně, které značky vyhledávat a které ne.
Stav se s motorkou ke mě do garáže a já ti roxorem kuchnu origo a máš po problému
Čti, hledej na netu...najdeš snad všechno, včetně křivek...
Jestli řešíš laďák finančně, tak se na to vyser a nalij to do nádrže Pojede to i s origo
Prachy neřeším, ale 8000 určo nedám
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 12.10.2007 10:10:59 Offline |
Billy psal:Bez ladaku to neni wono , musi to rvat kua prece !!!!!!!!!!!!! moje mati to taky nikdy nepochopi, rika ze si vic liby kdyz to ma tzv. zvuk vysavace , nee musi to RVAT jak krava
přesně tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LosBanditos adios !
Tak pánové jestli řešíte jenom to, aby to řvalo, tak mám skladem mnoho vzduhotechnického potrubí jakéhokoli průměru (pokud chcete mám i něco hranatého)
Stavte se u mě, něco tam natexujeme. Levně, rychle, kvalitně
Musím se zeptat Losera jestli mě vezme k sobě do firmy
Mam kamose co ma jakousi Yoshimuru na B12 a je to masakr randal, asi bych mohl doporucit :))) S mym origosem B6 je to jako vrana a komar :))
Dudyn psal:LosBanditos psal:Ahoj, tak jsem zvědaví na Vaše doporučo. CHci si koupit laďáček. Tak mi poraďte, které značky ano a které zase ne. V9m o výfukách toho bylo napsáno mraky. Já nechci konkrétní výfuk. Jenom oblečně, které značky vyhledávat a které ne.
Mam kamose co ma jakousi Yoshimuru na B12 a je to masakr randal, asi bych mohl doporucit :))) S mym origosem B6 je to jako vrana a komar :))
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Dudyn psal:LosBanditos psal:Ahoj, tak jsem zvědaví na Vaše doporučo. CHci si koupit laďáček. Tak mi poraďte, které značky ano a které zase ne. V9m o výfukách toho bylo napsáno mraky. Já nechci konkrétní výfuk. Jenom oblečně, které značky vyhledávat a které ne.
jošimura?to budů ňácí vjetnamci,beztak to má z tržnice,sem to nigdy neslyšel,jo škorpion,to je značka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1