Nejsi přihlášen
Bráškové, bratránci ... V-Stromací
Tak jsme se letos potřetí sešli a dopadlo to výborně. Z některých fotek dýchne krásný podzim, z některých hustá zima ale dobre bolo, hej?!
luboss, vstrom.cz
Editoval inkvizitorr (15.10.2007 09:07:27)
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2007 08:59:08 Offline |
Re: Bráškové, bratránci ... V-Stromací
osiris psal:...hezký, ale zmenši si to, prosím a děkuju
já tedy nechci bejt šťouravej, ale běží to z véstromáckýho eftýpka, tady se to jenom zbrazuje, tagže bych řek, že je u nás celkem fuck jestli to má sto kilo, nebo pět mega
doba je temná...
inkvizitorr psal:osiris psal:...hezký, ale zmenši si to, prosím a děkuju
já tedy nechci bejt šťouravej, ale běží to z véstromáckýho eftýpka, tady se to jenom zbrazuje, tagže bych řek, že je u nás celkem fuck jestli to má sto kilo, nebo pět mega
...noo, to je pravda, ale nemusí nám sem posílat půlmegový plakáty, von to stejně každej povotvírá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2007 09:17:05 Offline |
osiris psal:...noo, to je pravda, ale nemusí nám sem posílat půlmegový plakáty, von to stejně každej povotvírá
pravdu díš moderatizátore
luboss: jináč hustá masofka koukal sem na to už včéra
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2007 09:21:25 Offline |
skoro se zda, ze to slunicko je jeste nakaleny a tak ceka na jedenactou
Osi, neboj skrte, zadny data pres vas netecou, takze ani ty co si kdo otevre ... kapisto?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
ross psal:Nebyl ten sraz náhodou na Vranově?
v kempu Česká Kanada ... www.zvule.cz ale na Vranov jsem jeli na projizdku, Slavonice a okoli ...
luboss psal:Osi, neboj skrte, zadny data pres vas netecou, takze ani ty co si kdo otevre ... kapisto?
...to jo, ale ty by jsi mohl myslet na to, že do diskuze jsou tyhle plakáty docela zbytečný, neříkám ve fotogaleriích, tam si dej co chceš a je to ok - kdo chce tak si tam vleze a počítá s tím a hrabe se v tom, ale takhle vdiskuzi chudáci s pomalejším gprs, ty budou tu stránku načítat do večera, nebo se na to budou muset vy... a nechat si to převyprávět
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr psal:lehce mi to připomíná nuzice nějaký čtyři roky z5 z toho už sme vyrostli což pamatuju jag sme tenkrát čekali do 11 hodin až bude aspoň 5 nad nulou aby sme tam mohli vyject
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … g00009.jpg
slušnej airbrush...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
inkvizitorr psal:Filous psal:...pjekný
lehce mi to připomíná nuzice nějaký čtyři roky z5 z toho už sme vyrostli což pamatuju jag sme tenkrát čekali do 11 hodin až bude aspoň 5 nad nulou aby sme tam mohli vyject
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … g00009.jpg
...pachuť v hubje a smrat v helmě dyš sem si po ranní česnečce krknul v helmě cestou domu s tohodle mejdánku cejtim eště dneska
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1