Nejsi přihlášen
Lanko na sitič
Ahoj,včera mi prasklo lanko na sitič,do tedka jsem hledal na netu,jestli se někde nedá sehnat(nejlépe replika).Ještě jsem uvažuval o opravení lanka starého..ale mohlo by to dělat problémy,tak ho raděj koupím.sice mám suzuki za rohem,ale ještě jsem tam nebyl.Nevíte cenurepliky...nebo přinejhorším origo lanka?(Nebo neleží vám jedno besprizorní doma?Předem děkuji za odpověd.
gsf 600B rv.96-99 tzn starší model.....
Re: Lanko na sitič
Cvrček psal:Mour psal:..začni trénovat ...ty piva
No to víš...do hospody nechodím....a doma jich tak moc nevypiju
proč to děláš??? takový hlouposti....
hans psal:Cvrček psal:Mour psal:..začni trénovat ...ty piva
No to víš...do hospody nechodím....a doma jich tak moc nevypiju
proč to děláš??? takový hlouposti....
No to víš...každý je na něco jiného...no někdo jezdí,někdo sedí v hospodě...a někdo raději sex než pivo
já ti teda poradím i když zadarmo ti to neudělaj asi nikde .... a je to pro tebe myslím daleko. udelali by ti to v praze na zbraslavi ale to by bylo pro tebe lepší si najit neco blíž ... přivezeš puvodní bovden s lankem a oni ti to podle toho udelaji....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
MAZI psal:já ti teda poradím i když zadarmo ti to neudělaj asi nikde .... a je to pro tebe myslím daleko. udelali by ti to v praze na zbraslavi ale to by bylo pro tebe lepší si najit neco blíž ... přivezeš puvodní bovden s lankem a oni ti to podle toho udelaji....
hm..no mazec..jsem nečekal.že něco takového vůbec jeUvidíme,třeba tam pojede strejček nebo třeba já..no..příští měsíc jsem chtěl jezdit,tak uvidíme..ale myslím že čekat nebudu a hnedka po výplatě(tedko je dost drsné datum)navštívím suzuki v paskově(ale pro strýčka příhodu sem můžeš napsat adresu,třeba se to bude hodit někomu jinému než mě
Cvrček psal:hans psal:Cvrček psal:
No to víš...do hospody nechodím....a doma jich tak moc nevypijuproč to děláš??? takový hlouposti....
No to víš...každý je na něco jiného...no někdo jezdí,někdo sedí v hospodě...a někdo raději sex než pivo
Sex je pro chudé, my bohatí si vypijem .
Blu one.... old one
K.a.s.y.m. (Člen) 09.10.2007 09:14:46 Offline |
Cvrček psal:MAZI psal:já ti teda poradím i když zadarmo ti to neudělaj asi nikde .... a je to pro tebe myslím daleko. udelali by ti to v praze na zbraslavi ale to by bylo pro tebe lepší si najit neco blíž ... přivezeš puvodní bovden s lankem a oni ti to podle toho udelaji....
hm..no mazec..jsem nečekal.že něco takového vůbec jeUvidíme,třeba tam pojede strejček nebo třeba já..no..příští měsíc jsem chtěl jezdit,tak uvidíme..ale myslím že čekat nebudu a hnedka po výplatě(tedko je dost drsné datum)navštívím suzuki v paskově(ale pro strýčka příhodu sem můžeš napsat adresu,třeba se to bude hodit někomu jinému než mě
Kousek od nás v Divišově to jedna paní dělá taky na míru.Děla teda převážně pro Divišovskou a Týneckou Jawu,ale na přání a za pár korun dělají cokoliv podle originálů.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
misi psal:Cvrček psal:hans psal:
proč to děláš??? takový hlouposti....No to víš...každý je na něco jiného...no někdo jezdí,někdo sedí v hospodě...a někdo raději sex než pivo
Sex je pro chudé, my bohatí si vypijem .
no tak to jsem asi socka
nevíte co se dá dělat se zadrhlým lankem od sytiče...prostě koupil jsem Banďoura 600ku a nejde sytič, takže to musím ručně vždy podržet u karburátoru....nedá se to nějak spravit nebo musí prostě jít nové lanko? není přetrhlé, jen prostě asi zadrhlé...zarezlé či já vím...co s tím? díky za rady
zkus rozdělat ovládací prvek na řidítkách,pravděpodobně je tam někde krpa,vzpříčená pružinka,nebo je ta páčka vypadlá z kolejniček,nebo něco podobného.Páč lanko sa ti jen tak nesekne,není tam žádný složitý mechanismus
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1