Nejsi přihlášen
Zná někdo Dunlop D204
Zdravim draci,tak k věci,na origo Bridgestonech 011 předek a 020 zadek jsem najel 13000km a to jsem je nešetřil a přišlo na výměnu.Za super peníze jsem sehnal zadní Dunlop sportmax D204,nic jsem se o ní nikde nedozvěděl a tak by mě zajímalo co je to zač.Zatím jsem na ní najel 500km a hned od začátku sedí super,ještě jsem jí nedostal na hranu a to musim vnitřní nohu v každé ostřejší zatáčce zvedat,jinak by mi boty dlouho nevydrželi.Má někdo zkušenosti s těmito pneu?
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Re: Zná někdo Dunlop D204
Bandit650 psal:Zdravim draci,tak k věci,na origo Bridgestonech 011 předek a 020 zadek jsem najel 13000km a to jsem je nešetřil a přišlo na výměnu.Za super peníze jsem sehnal zadní Dunlop sportmax D204,nic jsem se o ní nikde nedozvěděl a tak by mě zajímalo co je to zač.Zatím jsem na ní najel 500km a hned od začátku sedí super,ještě jsem jí nedostal na hranu a to musim vnitřní nohu v každé ostřejší zatáčce zvedat,jinak by mi boty dlouho nevydrželi.Má někdo zkušenosti s těmito pneu?
dej tu nohu na stupačku,vydrží ti botky dýl woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Wogove, ale ta guma je stara... smes nic moc...
srovnatelna tak s BT 57
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Koldan psal:Bandit650 psal:Zdravim draci,tak k věci,na origo Bridgestonech 011 předek a 020 zadek jsem najel 13000km a to jsem je nešetřil a přišlo na výměnu.Za super peníze jsem sehnal zadní Dunlop sportmax D204,nic jsem se o ní nikde nedozvěděl a tak by mě zajímalo co je to zač.Zatím jsem na ní najel 500km a hned od začátku sedí super,ještě jsem jí nedostal na hranu a to musim vnitřní nohu v každé ostřejší zatáčce zvedat,jinak by mi boty dlouho nevydrželi.Má někdo zkušenosti s těmito pneu?
To víš na starým Banditu nohu ze stupačky ve vracečce nesundáš,tam máš co dělat aby jsi zvládnul ty dvoumetrový vlny pod prdelí.
vyrobená možná, ale složení směsi staré...
a nevím nic o tom že by BT 57 byl plast...
__________________________________________________________________________________
ale vlastně, gdyž neznáš D204, jak bys taky mohl znát BT 57...
Bandit650 psal:Koldan psal:Bandit650 psal:Zdravim draci,tak k věci,na origo Bridgestonech 011 předek a 020 zadek jsem najel 13000km a to jsem je nešetřil a přišlo na výměnu.Za super peníze jsem sehnal zadní Dunlop sportmax D204,nic jsem se o ní nikde nedozvěděl a tak by mě zajímalo co je to zač.Zatím jsem na ní najel 500km a hned od začátku sedí super,ještě jsem jí nedostal na hranu a to musim vnitřní nohu v každé ostřejší zatáčce zvedat,jinak by mi boty dlouho nevydrželi.Má někdo zkušenosti s těmito pneu?
To víš na starým Banditu nohu ze stupačky ve vracečce nesundáš,tam máš co dělat aby jsi zvládnul ty dvoumetrový vlny pod prdelí.
...prosimtě a prozrať nám, kolik si toho nalítal na starym modelu Bandasky, že tady mluvíš vo ňákym vlnobití pot prdelí ...podle mýho na tom neumíš sedět, dyš reješ botama, to je celej problém...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Bandit650 psal:tomasNJ psal:Wogove, ale ta guma je stara... smes nic moc...
srovnatelna tak s BT 57Je vyrobená 07 tak nevim jestli je stará? a BT 57 neni guma ale plast tak nepřeháněj.
...BT57 je plast??? ...já volítal tři sady eště na B6 a nefšim sem si ani na vobyčejný silnici ani na vokruhu, že by byli ňák moc tvrdý, enem přetky se dycky dost brzo voskákaly díky brždění v nájezdu do zatáčky, kolik si toho na nich najezdil ty???
Newada psal:To víš Filousi, holt seš tůrista a tak můžeš mít i puk. tak se nerozčiluj nebo ti praskne céfka.
mas neco proti pukum!!!???
ja sem s nima nadmiru spokojen!
sak sam vis jak se na tom da jezdit.
...sam mezi jebkarema...
Martin B12 (Člen) 04.10.2007 20:58:05 Offline |
to víte vona ta nová 650ka je to je totiž uplně neco jinýho než starej kroutící se bandit
street triple picco
Marián psal:Newada psal:To víš Filousi, holt seš tůrista a tak můžeš mít i puk. tak se nerozčiluj nebo ti praskne céfka.
mas neco proti pukum!!!???
ja sem s nima nadmiru spokojen!
sak sam vis jak se na tom da jezdit.
Á další potrefenej tůrista.
jak dlouho ještě?
FILOUS:
myslím si žes jezdil BT 56... 57 byly podobné vzorkem ale turistiky...
tomasNJ psal:FILOUS:
myslím si žes jezdil BT 56... 57 byly podobné vzorkem ale turistiky...
...56tky byli na mý B6 f prvomontáži, po nich sem vobouval ty 57čky...máš pravdu, že vzorek byl snat uplně stejnej...
Bandit650 psal:Koldan psal:Bandit650 psal:Zdravim draci,tak k věci,na origo Bridgestonech 011 předek a 020 zadek jsem najel 13000km a to jsem je nešetřil a přišlo na výměnu.Za super peníze jsem sehnal zadní Dunlop sportmax D204,nic jsem se o ní nikde nedozvěděl a tak by mě zajímalo co je to zač.Zatím jsem na ní najel 500km a hned od začátku sedí super,ještě jsem jí nedostal na hranu a to musim vnitřní nohu v každé ostřejší zatáčce zvedat,jinak by mi boty dlouho nevydrželi.Má někdo zkušenosti s těmito pneu?
botky má vodřenej věčinů ten,kdo začíná s náklonama a kontroluje si vzdálenost od povrchu vystrčenou špičkou boty,případně to dělá pro dobrej pocit,že si štrejchne aspoň botů,dyž to eště nejde stupačků. Jenže jakmile zistí,že ty botky se celkem rychle odřou,tak začne dávat v zatáčkách nohu na stupačku jen na špičku.Proto jsem ti psal ať necháš nohu na stupačce a nebudeš dřít boty
Koldan psal:Bandit650 psal:Koldan psal:
dej tu nohu na stupačku,vydrží ti botky dýl woeTo víš na starým Banditu nohu ze stupačky ve vracečce nesundáš,tam máš co dělat aby jsi zvládnul ty dvoumetrový vlny pod prdelí.
botky má vodřenej věčinů ten,kdo začíná s náklonama a kontroluje si vzdálenost od povrchu vystrčenou špičkou boty,případně to dělá pro dobrej pocit,že si štrejchne aspoň botů,dyž to eště nejde stupačků. Jenže jakmile zistí,že ty botky se celkem rychle odřou,tak začne dávat v zatáčkách nohu na stupačku jen na špičku.Proto jsem ti psal ať necháš nohu na stupačce a nebudeš dřít boty
Jinak ani nejezdim,mam botu širší než stupačku,měl jsem před tim motarda,překopané TT a tak nemam s náklonem problémy.
Filous psal:vorel psal:rozlobenej muš
...ale né, enem mě dycky tag trochu vyvedou z míry tydle fundovaný kecy
Ty sis to ale na tich 57 musel na okruhu dávat,ale jestli jezdíš rád jako na motardu tak dobrá volba. Turisto
Filous - vyser se na ty sračky co jsi vyjmenoval, že jsou Tvý kamarádi - vem si Tramal , ten vogo zabere, jen s ním opatrněji, neb je docela (dost ) návykový a budeš z něj ťulpasovitej a takový Filous by už nebyl vlastně žádný Filous no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Bandit650 psal:Filous psal:vorel psal:rozlobenej muš
Ty sis to ale na tich 57 musel na okruhu dávat,ale jestli jezdíš rád jako na motardu tak dobrá volba. Turisto
...kecy nemaj cenu, vokázaná platí, přijeť se něgdy svíst...
Jarken psal:Filous - vyser se na ty sračky co jsi vyjmenoval, že jsou Tvý kamarádi - vem si Tramal , ten vogo zabere, jen s ním opatrněji, neb je docela (dost ) návykový a budeš z něj ťulpasovitej a takový Filous by už nebyl vlastně žádný Filous no né?No ano!
...jó, tramálek je slušnej matroš, panáček je znalec
Jednou měla Korále nějaké bolístky a vzbudila mě s tím, ať ji přinesu Tramal. Tak jsem ho teda dotlačil a dokonce i nadávkoval. Je pravda, že jsem u počítání kapiček trochu pospával a když začla lžička přetejkat, tak jsem ho odborně podal - spala celou noc, taky den a pak už jsem se začal trochu strachovat
Má ale tuhej kořínek
Bandit650 psal:Filous psal:vorel psal:rozlobenej muš
Né že bych chtěl lízt Filousovi do prdele,i když kluk je to šikovná, ale vobávám se,že tadys šláp s tím turistou těžce vedle,páč bych řek,že z té tisícovky tady zaregistrovanejch patří mezi těch možná deset,kerý to fakt umí,páč já viděl jak vodil celé pole v Brně a to měl tenkrát ještě polotučnou a byly tam daleko lepčí a výkonnější stroje
Koldan psal:Bandit650 psal:Filous psal:
...ale né, enem mě dycky tag trochu vyvedou z míry tydle fundovaný kecyTy sis to ale na tich 57 musel na okruhu dávat,ale jestli jezdíš rád jako na motardu tak dobrá volba. Turisto
Né že bych chtěl lízt Filousovi do prdele,i když kluk je to šikovná, ale vobávám se,že tadys šláp s tím turistou těžce vedle,páč bych řek,že z té tisícovky tady zaregistrovanejch patří mezi těch možná deset,kerý to fakt umí,páč já viděl jak vodil celé pole v Brně a to měl tenkrát ještě polotučnou a byly tam daleko lepčí a výkonnější stroje
...voe, nech toho nebo se budu červenat ...a líst mi do prdele bych tě teda nenechal
Stránky: 1