Nejsi přihlášen
B12ka,kurnik
Tak kde sou ty zástupy B6kářů lačnejch po plnotučný?
Sem vzal jednu krasavici na sklad.
Takže je k mání.
B12-2001,stříbrná,libovka totální,vše origo+Leovince ovál shomologací,sada pneu 95%,řetězka 95%,poslední servis v 03/2007,stav-nemá ani škrábance od mytí,prostě stav nová motorka,stav tachometru zajistim podle požadavku kupujícího-jinak má neuvěřitelných 39 000...
Nic pro socky,nutno vidět.
Očekávám nějaké vzrušující cenové nabídky.
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 20:12:31 Offline |
Re: B12ka,kurnik
nic pro socky jako že budou do 2001 dolejvat co sto kiláků decku voleje tak to bude cool jinak napsals to pěkně, skoro jako by to psal kelly
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 20:19:08 Offline |
KOVAL psal:inkviz:woe,porád to bude zlatý,oprotivá italskýmu zázraku,jak čekáš na brzdovou páčku dva měsíce než ji suvé dokážou vobjednat z itálie a jiné veselé historky s italským kelímkem
vo co ti de garančku po 10 000 zvládli už za 14 dní (vyměnit olej a filtry) a jinak zlatý to teda nevim absolvoval sem s eremim s jeho 2001 celou sarodšku a že by mě zrovna nějak bavilo koukat do vokýnka každý druhý tankování a furt tam něco dolejvat
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 20:21:14 Offline |
jo a ještě nechápu ty tajnosti s cenou to je tajný nebo co??? nabízim 16 000 kč. stačí to už jí mam přiklepnutou???
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 20:32:23 Offline |
VikecB12 psal:měl sem 01čku,papala volej,ale že bych musel dolívat furt se říct nedá,prostě sem tam jednou za 1000km hrkl pul litru a bylo. Jo a K6 taky papá,ale né teda tolik
všechno papá, jenom je otázka kolik, i b6 mi papala asi 0,5l na 6000km, mille si taky veme asi 0,15l na 1000km, ale b12 2001 může brát klidně i 1,5l na 1000km a tam to dolejvání při každym tankování už docela hrozí mimo jiné kámoš koupil teď funglofku r1 a dolejvá 0,9l na 1000km řikali v jamaze že prej to berou všechny nechápu jak se to může dít na motorce, která dala motor nejlepčímu bajku v celým kosmosu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 20:48:53 Offline |
KOVAL psal:inkviz woe myslíš nejlepšímu bajku Fz1?
jo, nejlepčímu bajku v CELÝM KOSMOSU!!!!!!!!!!!!
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 14.10.2007 21:25:41 Offline |
losmiros psal:nevím co řešíte s dolejváním voleje
VW koncern řeší otázku dolívání oleje 1litre na 1000km - tolerance (a toho v autě není o moc víc než v té motyce)
taky sem koukal jak weyr když se ve funglofce caravelle po 6000km rozsvítila kontrolka voleje
doba je temná...
losmiros psal:nevím co řešíte s dolejváním voleje
VW koncern řeší otázku dolívání oleje 1litre na 1000km - tolerance (a toho v autě není o moc víc než v té motyce)
V některých je i méně.
Mně žrala benzínová Vectra na 1500 km litr oleje a servise řekli, že norma je litr na 1000 km. Tzn na servisní interval 30000km 30 litrů.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
inkvizitorr psal:losmiros psal:nevím co řešíte s dolejváním voleje
VW koncern řeší otázku dolívání oleje 1litre na 1000km - tolerance (a toho v autě není o moc víc než v té motyce)taky sem koukal jak weyr když se ve funglofce caravelle po 6000km rozsvítila kontrolka voleje
do Řezna jsou to tři kila a pak tu káru spral ďas!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
PALOUS psal:Newada psal:bobule psal:nejdřív musim prodat6
jenom aby si se mnou nepočítal
čekám na černou vod modelaNečekej stejně neprodá.
Uvidíme jak mě dostane na jaře ta potvorajesi jo,je jeho
No já nevim, ale potvora bude poměrně mladá a ty sou finančně náročnější, straší ročníky teda tolik ne, ale nevim jak to bude s jízdníma vlastnostma, estli se daj srovnávat.
jak dlouho ještě?
PALOUS psal:Newada psal:bobule psal:nejdřív musim prodat6
jenom aby si se mnou nepočítal
čekám na černou vod modelaNečekej stejně neprodá.
Uvidíme jak mě dostane na jaře ta potvorajesi jo,je jeho
Palous jestli prodáš svoji voňavku tomu drzému švédovi, tak vystupuju z klubu pakistánců párkrát do toho jebnu kladivem, aby to vypadalo jako ratbike a přestanu kamarádit s betonmanem
ABik psal:PALOUS psal:Newada psal:
Nečekej stejně neprodá.Uvidíme jak mě dostane na jaře ta potvorajesi jo,je jeho
Palous jestli prodáš svoji voňavku tomu drzému švédovi, tak vystupuju z klubu pakistánců párkrát do toho jebnu kladivem, aby to vypadalo jako ratbike a přestanu kamarádit s betonmanem
Abik neboj po B12 nepošilhávám, mám v hledáčku úplně jiný kousky než těžkou, kroutící se, nebrzdíci, potvoru B12
jak dlouho ještě?
Datel psal:Já ju nechcu bo je stříbrná
...a stejně si jedu ve štvrtek pro plnotučnou. Chtěl jsem aby mi ji Svatej obhlídnul, ale nebral mi founa, tak jedu do Klatov na pasblint i s vozíkem ....
Podle barvy si kupujou priblizovadla jenom zensky,nebo zsenstili...
...che palle !!!
ABik psal:PALOUS psal:Newada psal:
Nečekej stejně neprodá.Uvidíme jak mě dostane na jaře ta potvorajesi jo,je jeho
dezertérům sa bude dělat céfkování hasičsků hadiců šmejde,tag si to rozmysli
bo mně nevadí,ŽES VSTŮPIL,ALE ŽE BYS VYSTŮPIL
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Betónmane:
Kliiiiiiiiiiid. Plánuju fešáckou kombu, boty; větve a asi i gripy od Tagu, péra do vidlí, tlumič řízení, jiné padáky, klín, blatník, závažíčka, černé páčky, asi radiálku pumpu, přeleštit nádrž a vyhodit tankvak do popelnice, opravit ten sekanec na rámu... Myslím, že na jaro nám to bude u trampa vedle sebe slušet
inkvizitorr psal:losmiros psal:nevím co řešíte s dolejváním voleje
VW koncern řeší otázku dolívání oleje 1litre na 1000km - tolerance (a toho v autě není o moc víc než v té motyce)taky sem koukal jak weyr když se ve funglofce caravelle po 6000km rozsvítila kontrolka voleje
...myslíš tu naši, jag sme jeli z dementů??? ...taky sem čuměl, ale uš si to sedlo, sice dolejváme, ale né tolig...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jsem jako nepsal, že všeci maj auto na hovno a dolívaj
jsem napsal tolerance je taková jaká je, tak aby se někdo nepozastavoval nad dvouma deckama, ikdyž ta eR jednice co psal inkviz
octavia 170tis a nedolívám, od výměny po výměnu v toleranci
golf - nevím kolik natočenýho, asi 05 za 10tisic
raděj mi někdo poraďte s ibizou AFN r.v. 97, není výkon, žere hulí, olej se moc neztrácí, váha vzduchu ukazuje aktuálně dvakrát větší hodnotu než specific - takže kdo má na půjčení váhu vzduchu z ibizi?? za pullitra?jenom odzkoušet
on the road
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2007 12:08:23 Offline |
KOVAL psal:,stav tachometru zajistim podle požadavku kupujícího-jinak má neuvěřitelných 39 000...
Nic pro socky,nutno vidět.
Očekávám nějaké vzrušující cenové nabídky.
dobrý já bych chtěl aby měla tak 15 000 a vyměním za B6 ve stejným stavu bez možnosti doplatku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:KOVAL psal:,stav tachometru zajistim podle požadavku kupujícího-jinak má neuvěřitelných 39 000...
Očekávám nějaké vzrušující cenové nabídky.dobrý já bych chtěl aby měla tak 15 000 a vyměním za B6 ve stejným stavu bez možnosti doplatku.
Takovejch jako Ty,nadelam do rana za plnej kybl...
...che palle !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2007 13:27:03 Offline |
yello psal:K.a.s.y.m. psal:KOVAL psal:,stav tachometru zajistim podle požadavku kupujícího-jinak má neuvěřitelných 39 000...
Očekávám nějaké vzrušující cenové nabídky.dobrý já bych chtěl aby měla tak 15 000 a vyměním za B6 ve stejným stavu bez možnosti doplatku.
Takovejch jako Ty,nadelam do rana za plnej kybl...
Říkáš,že si ráno nevdřív dojdeš na malou stránu pak na velkou stranu a potom vstáváš z postele?.....tak to jsi umělec.Jinak jsem zatím nabídnul nejvíc
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Téma plný vin a nic k věci.
Se mužu vy... na takovou skupinu,to sem chtěl udělat i cenu pro socky,ale tady akorát pak pláčou a brééééčej polotučný nad odkazama z inzerce a ke krasavici kterou bych nechal i za 90 tady není nic konstruktivního.
To raděj prodám cizímu a ještě dostanu víc.
Furate,je tady teda horší než špatný.
Dám si azijskou léčivou vodu od Hradišťa co přivezlo BAT company.
KOVAL psal:Téma plný vin a nic k věci.
Se mužu vy... na takovou skupinu,to sem chtěl udělat i cenu pro socky,ale tady akorát pak pláčou a brééééčej polotučný nad odkazama z inzerce a ke krasavici kterou bych nechal i za 90 tady není nic konstruktivního.
To raděj prodám cizímu a ještě dostanu víc.
Furate,je tady teda horší než špatný.
Dám si azijskou léčivou vodu od Hradišťa co přivezlo BAT company.
ježíšmarjá,ty nevíš,že mušíš dát fotku?jak jinak chceš nalákat ty vořešpruty? tagže umejt,naleštit,vlepit sem fotočku a zavolat Kellymu ať sa k temu nevyjadřuje
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1