Nejsi přihlášen
Udrzba?
Zdar odbornici,jezdil tady nekdo na gsf 400?Kupoval sem ju asi pred pul rokem,vyborne startovala-na brnknuti na zadek se to stavelo ikdyz sem vubec nechtel-prvni motka,,zacinam.A ted bych rek ze to startuje hur-dyz treba nekam dojedu,necham ji stat jen na 10 minut a pak chcu nastartovat tak se me nekdy stane ze vubec nechyta.dyz stoji dyl a motor stihne asi schladnout tak v pohode.A ta akcelerace se me zda taky slabsi-na zadek se to nestavi ani dyz chcu-hodne chcu,zkousel sme hodne pomalej rozjezd a pak plnej plyn a vubec se to predni neodlepilo.myslite ze by to chtelo vycistit karbce nebo seridit?Nebo nejak nastelovat smes?Su zacatecnik,tak se zatim tezce orientuju
Presedlal jsem na sv650
Re: Udrzba?
Ale ja s tim zatim skoro nic moc nenajezdil,co jim mam rict v servisu?A esce jednu radu bych potreboval-neznate nakej dobrej servis v okoli Bna-jih nebo primo v Brne?ja se v tom zatim moc neorientuju,tak esi mate nekdo zkusenosti tak hodte odkazy a zazitky
Presedlal jsem na sv650
A kupovql jsi to snad hned po servisu?!
Víš snad,kolik toho kdo před tebou najezdil bez toho??
Hlavně jim neřikej,to co jsi tady psal-že se ti to nestaví apod.!
Max.řekni,že se ti to zdá nějaký přidušený a že chceš komplet všechno-náplně,svíčky,karbce,ventily atd...
PURE NAKED BIKE!
...a jestli nejseš milionář a nechceš svoje úspory nechat v servisu zbytečně, tak se připoj k nějaký plánovaný vyjížďce banditů a někoho znalýho popros ať ti mašinu vobejde a vokoukne celkovej stav a ať si vrkne plynem a poslechne si tu tvou krásku, třeba zjistíte, že je zbytečný měnit věci který maj najeto 500 kiláků a odhalíte správnej směr bádání
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Co?
Bavíme se o motorce,ne?
Jaký "převodovkový" olej???
Tak to prosimtě neřeš,dojdi tam,řekni,že ti to divně jede,třeba na něco přijdou...a při tý příležitosti,ať ti udělaj-piš si to!
karbce,ventily,popř.vz.filtr,brzdovku a zkontrolujou rozvody,olej řekni,že jsi měnil...však oni už si poraděj
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...a jestli nejseš milionář a nechceš svoje úspory nechat v servisu zbytečně, tak se připoj k nějaký plánovaný vyjížďce banditů a někoho znalýho popros ať ti mašinu vobejde a vokoukne celkovej stav a ať si vrkne plynem a poslechne si tu tvou krásku, třeba zjistíte, že je zbytečný měnit věci který maj najeto 500 kiláků a odhalíte správnej směr bádání
Anebo tak...
Avšak já jsem zastáncem rychlého jednání
PURE NAKED BIKE!
no nevím,než bych něgde vezl mašinu s tím,že nevím co s ní je a v kapse měl nachystanou výplatu na úhradu autorizovaného servisu, tag bych první jednal tag jag to psal Osiris,zkušenej kámoš atd. Vono za každů cenu měnit vše co na mašině je a pag zjistit,že celej problém sem moh vyřešit nějakou banalitou, třeba sfíčkama, je docela na
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
...předpokládám,že stav svíček a filtru atd si každej zjistí sám..
A to ostatní je jen rutinní servis,který musí tak jako tak udělat!Zvlášť když dotyčný neví,kdy to bylo na servisu naposledy
To,že je tam závada je možný,ale též to může být nějaká banalita.Do suzuki bych s tim ale nelezl-proč taky?Jsou spousty kvalitních servisů a rozhodně to nebude stát majlant
I kdyby mu tam rozebrali motor a pročistili co se dá a prohlídli,tak se musí do 5tis vejít!
PURE NAKED BIKE!
Prudur psal:zdravim chtel bych se zeptat po kolika se meni rozvodak na B400. pokud by ste vedeli vo nakym manualu byl bych rad.ja bych nejdriv skusil vymenit svicky co to udela.
Zdarec taky jezdis na b4???A taky nemuzes sehnat manual? skodaze si z JC,jinak by sme mohli stelovat motky spolu
Presedlal jsem na sv650
ewans psal:Kelly01 psal:Máte jich plnej net..
SuzukiGSF400ServiceManual 60mb
Suzuki GSF400VV '97 Service Manual 6,4mb..Ale kde to sehnat v cestine???
...nejspíš neseženeš...nejsem žádnej lingvista, ale dycky sem si vystačil s engladskym
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:Jak píše Filous... Vobrásky si snat nemusíš překládat a zbytek pochopí i neznalý věci.
Jinak ten manuál je na místním FTP v adresářimanuály.
Ja se nevyznam v tech FTP nevim co to je,mohli by ste me to nekdo poslat na mai?Moch bych dekoaval
Presedlal jsem na sv650
Prudur psal:ewans: zdravim hale dys mas to 400 mel bych takovej dotas zapina ti casto vetrak na chladici? protoze me jeste nesep tak nevim jestli neni treba v hajzlu cidlo.
zapina az dyz jezdis delsi trastu.....pokud jedes treba jen 20km tak nesepne,asi neni potreba.....
Presedlal jsem na sv650
Prudur psal:ewans: cos to jo me ale nezap ani po 100 km.
Tak to tam mas asi nakej problem,vcera sme jel do prace-25km dyz sem dojel tak byl zaplej-jak je vedro tak to asi potrebuje,takze tam mas bud nekde chybu ty nebo me se prehrejva
Presedlal jsem na sv650
Prudur psal:ewans: dik aspon vim na cem sem.sem si uz udel spesl vypinac tak to mam v poho si to zapnu sam.
Hele a prehrejval se ti motor dyz se nezapl?sem si ted vseml ze se me taky nejak nezapinaDyz jedu tak citim docela teplo od motoru do noh.Jak si tam dal spinac?....budu se na to muset mrknout,ale nejak nevim kam a na co
nebo to necham na servis az tam konecne pojedu...
Presedlal jsem na sv650
ewans hale prave nevim jestly se mi to prehriva ale kontrolka se mi jeste nerosvitila to by chtelo nekoho kdo stim ma nakou skusenos a najezdil stim nakej ten tisic. sem ho tam hodil na jednoducho na baterce sem dal jeden kabel na + a pak na tom cidle sem to hodil na cernej kabel s hnedym prouzkem (kostra) nevim jestli mu to nevadi ale zatim pohoda.
..kua,už mi to nedá..měl jsem B4 asi 5 let..nikdy mě nic nevyj..lo..
..no a na ten ventilátor chlazení jsem se taky díval z patra..
..ale i při ježdění v parnu za celou tu dobu mi sepnul snad 3*..
..takže,pokud si nejste jisti,jestli fachá nebo né,tak to nakopněte a nechte běžet..na volnoběh..když je dobrý,sepne a bude fučet...jen mu dejte čas..
..pokud mu nevěříte,tak mu dejte nový čidlo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kdyz tady byl nakousnuty ten zkuseny kamos. Nenasel by se nekdo v okoli meho bydliste (jsem z Prerova), kdo by byl ochoten mi muj pripadnej nakup okouknout a zhodnotit. Kamose, co dela uz asi 10 let do motorek mam domluvneho, ale kdyby se nasel nejaky Banditista...asi by to bylo fajn. Jiste, ze ne zadarmo. Minimalne si pak po nakupu ozereme drzky a i nejakou tu korunu klidne pustim.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2007 12:14:32 Offline |
Kelly ? nabídni ferneta a určitě se dohodnete
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No jedna se prave o tu Tullamorku, pac ji mam rad a je to dobre piti. No a az si vyberu nejakou tu vlinici se mrchu, tak by se mi hodil nejaky Banditi znalec, co by byl ochoten to okouknout. A i v budoucnu pripadne poradit.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Stránky: 1