Nejsi přihlášen
Asi kvalitní ročník:-)
Mladá je f práci na noční,tak sem si udělal pěknej večer. Pifko a rumíček na stole,puštěný Zeppeliny a pred chvilkou sem dokouřil něco z letošní sklizně....Ted tady sedím a tupě čumím do monitoru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Asi kvalitní ročník:-)
Já jsem na tom podobně. V krbu to plápolá a já pořád koštuju třešně co jsem dostal od kluka. Přepálený. dobrý. mají 50. Jsem čím dál víc otupěný.Žena je u kámošky na drbech.Pesan leží u nohy. Krásnej páteční večer.
A kurva...
hele jesli me chcete nasrat tak se vam to dari. Večeři sem vařil sam a eště dostal vynadano. Otevřel sem si k tomu pivo a zase dostal vynadano. ted koukam s manzelkou na nejakou vinu v telezivi a páč do toho kecam tak sem zase dostal vynadano. takže ty kecy, že si někde v klidku popijite si laskavě vodpustte
at už je zas pracovi tejden. tydle romatnicky vejkendy mi byl čert dlužen
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Polo psal:hele jesli me chcete nasrat tak se vam to dari. Večeři sem vařil sam a eště dostal vynadano. Otevřel sem si k tomu pivo a zase dostal vynadano. ted koukam s manzelkou na nejakou vinu v telezivi a páč do toho kecam tak sem zase dostal vynadano. takže ty kecy, že si někde v klidku popijite si laskavě vodpustte
at už je zas pracovi tejden. tydle romatnicky vejkendy mi byl čert dlužen
..a proto jsem se rozvedl..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Polo psal:hele jesli me chcete nasrat tak se vam to dari. Večeři sem vařil sam a eště dostal vynadano. Otevřel sem si k tomu pivo a zase dostal vynadano. ted koukam s manzelkou na nejakou vinu v telezivi a páč do toho kecam tak sem zase dostal vynadano. takže ty kecy, že si někde v klidku popijite si laskavě vodpustte
at už je zas pracovi tejden. tydle romatnicky vejkendy mi byl čert dlužen..a proto jsem se rozvedl..
..taky tak...
jak dlouho ještě?
mr.BSE psal:no nejak sem se chytl s pritulkou
a tak nedame Vikec nejaky mini kolecko zitra?
Tak šílenej,ted sem vylezl z betle,podíval se z okna a moc to nevypada Mokro jak v a teploměr hlásí 3°
Letos je to asi vážňě v
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:no nejak sem se chytl s pritulkou
a tak nedame Vikec nejaky mini kolecko zitra?Tak šílenej,ted sem vylezl z betle,podíval se z okna a moc to nevypada Mokro jak v a teploměr hlásí 3°
Letos je to asi vážňě v
ja sem vylezl ted a du rovnou k PC
takze ted du mrknout z vokenice jak to vyzera
Second Class Citizen
1130 Café Racer
...tady je taky zima jag f tulení , tagže mašinu necham spát f chvílu a jedu se se známym povozit f tom emerickym tanku, myslim, že se tomu řiká Hummer...ale má na tom plátěnou střechu, tagže se f tom asi taky moc nevohřejem...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1