Nejsi přihlášen
generálka motoru
nazdárek,zájímalo by mě kdy a jestli vůbec mám dělat generálku motoru?koupil jsem starší moto a chtěl bych mít jistotu,že mě nezradí někde 200 kilásku od baráku.A ješte by mě zajímalo kolik by to tak stálo,myslím jenom prohlídka bez dílů,ale jenom práce?dík.
Re: generálka motoru
no tak to asi budeš muset rozbít sakra prase na generálku.....
no von bandit není nějaká 125ka,aby se jenom tak preventivne rozdělával.Jinak si myslím že GO by vyšla hodně přes 20 tisíc. Ale pokud motorka vrčí,nezasírá svíčky volejem,nebo nehulí jak traktor tak je nějaký hrabání do motoru zbytečný.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...spíš bych řek, že Páťa má skušenosti s ňákou třindou nebo dvjepade a tam bych si v rámci dlouhejch zimních večerů ňákou tu GO klidně pro klit duše střihnul...ale prostě u čtyrtaktu je to trochu něco jinčího...no a nebo se pletu a je to uplně jinag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zavezeš to do servisu,řekneš at vymění svíce,filtry,volej,seřídí ventily a podtlaky,skontrolovat staf řetězové sady,baterky,ložisek f kolech a uložení kyvky a vidlí,zaplatíš 5-6tis a jezdíš jako spokojenej parchant
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jestli jsi ji čerstvě koupil tak bych preventivně vyměnil olej ,olejovej filtr,svíčky,a vzduchovej filtr,věřit někomu že tam jsou nový náplně za to nestojí za tich pár peněz co stojí olej
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1