Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 19.10.2007 16:32:09 Offline |
Re: Jen tak při pátku
sem viděl...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.10.2007 16:49:39 Offline |
takhle je už známej někdo jinej...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.10.2007 16:56:56 Offline |
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.10.2007 17:18:41 Offline |
to se Ti nedivím... :)
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy psal:todle je komár:
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … 200056.jpg
to muselo bolet
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Komár psal:Už je to domluvený - Osiris to nějak poladí.
Někdo tady má známého, který tu není registrovaný(alespoň ne s nickem Komár) a říká si komár a ty si kvůli němu měníš nick? Buď jsem něco špatně pochopil, pak sorry, nebo ze sebe necháš dělat
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:Komár psal:Už je to domluvený - Osiris to nějak poladí.
Někdo tady má známého, který tu není registrovaný(alespoň ne s nickem Komár) a říká si komár a ty si kvůli němu měníš nick? Buď jsem něco špatně pochopil, pak sorry, nebo ze sebe necháš dělat
tak až sem za pár let někdo přijde a dá si nick Palino, tak ti to třeba sepne...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Palino psal:Komár psal:Už je to domluvený - Osiris to nějak poladí.
tak až sem za pár let někdo přijde a dá si nick Palino, tak ti to třeba sepne...
No to by mně docela vadilo, ale ať se dívám jak se dívám, Komára tu dvakrát nevidím. Tak vysvětlí mně někdo, kde je problém?
Palino psal:Americkej psal:Palino psal:
Někdo tady má známého, který tu není registrovaný(alespoň ne s nickem Komár) a říká si komár a ty si kvůli němu měníš nick? Buď jsem něco špatně pochopil, pak sorry, nebo ze sebe necháš dělattak až sem za pár let někdo přijde a dá si nick Palino, tak ti to třeba sepne...
No to by mně docela vadilo, ale ať se dívám jak se dívám, Komára tu dvakrát nevidím. Tak vysvětlí mně někdo, kde je problém?
Ty si problém bo "Komár" pochopil ale ty pořád pičuješ
The father of the little princess of the dawn
Palino psal:Baltazar
Slušně jsem požádal o vysvětlení. Tak to vysvětli ať jsem moudřejší, chytráku a neblábol
...no tag já to skusim...tady u nás (tj. PH+střední Bohmen) s náma jezdí kluk (momentálně teda nejezdí, bo silnici prodal a jezdí enem vostrý bláto), kerej je hubenej tag, že se sková za sirku, tagže se mu řiká Komár, má tu potforu vykérovanou na hlavje a pár lidí vocať ho zná, tagže nejspíš proto...samo nigdo nikoho nemůže nutit ke změně niku a pokuť by ten dotyčnej zaargumentoval, že mu tag třeba řikala maminka uš f prenatálnim vjeku, tag je asi jasný, že si svý méno ňák vobhajuje a nejspíš i vobhájí, ofšem dyš na první narášku řekne "tag fajn, já se změnim", tag je patrný, že mu vo to zas aš tag nejde...no a eště jeden takovej postřech, tady dycky fungovalo to, že dyš se něgdo přihlásil pot stejnym ménem nebo se stejnym avatarem, tag ho něgdo upozornil, že je dablovanej a vječinou se to f klidu vyřešilo...tagže tag...a je na "Komároj", jag se k tomu postaví, myslim, že je svéprávnej a k tomudle advokáta nepotřebuje...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous
Dík Filous, přepdpokládal jsem, že tak nějak to bude. A kdyby to tak nějak Petr.J napsal na začátku, nemusela tahle debata vůbec proběhnout. I já jsem se sem poprvé zaregistroval s avatarem podobným avataru Osirise. Byl jsem upozorněn a ihned jsem ho změnil.
Chodím sem rád a rád si tu pokecám s kýmkoli, ale rozkazy typu změň si nick, aniž by byl zřejmý důvod proč by tak měl dotyčný udělat se mně nelíbí ať se mě to týká nebo ne.
Toť vše, co jsem chtěl sdělit, jak si Komár se svým nickem naloží dál, je jen na něm.
Baltazar psal:Palino psal:Filous
Toť vše, co jsem chtěl sdělit, jak si Komár se svým nickem naloží dál, je jen na něm.to je oč tu běží, nikdo nikoho nenutí
vždyť máš stejnou zkušenost tak
Moje zkušenost nebyla stejná. Já jsem si vyrobil avatar podobný jinému, který tu už byl, kdežto Komár si vybral nick, který tu nebyl.
Já jsem byl požádán, Komárovi někdo prostě napíše ZMĚŇ SI NICK, aniž by to jasně vysvětlil. Zdá se ti to úplně OK? Nejvíc zbytečných konfliktů a nedorozumnění vzniká, když vázne komunikace a tohle je stejný případ
osiris psal:...je pravda, jak píše palino, že ten kdo je tu novej nemusí vůbec tušit o co šlo (a jedno malinkatý "prosím" s kraťoučkým dovětkem by tomu třeba pomohlo)
...a o to mně kuwa celou dobu jde.Dík.
osiris psal:koldanoj: na woe
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /fight.gif
fakt super
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1