Nejsi přihlášen
Motor Bandit 1200 do rámu GSXR1100W?
Ciao mám takovou představu... rám GSXR1100W motor Bandit 1200 s váčkama a karburátorama gsxr1100w zajímalo by mne jestli se tam ten motor sedne bez úprav?! Vím že do rámu GSXR s olejovým chlazením se běžně dají vsadit motory z bandita ale jede to i do rámu z vodníka?
Re: Motor Bandit 1200 do rámu GSXR1100W?
já sem onehdá byl teda u jednoho pitomce co dělal tak nějak přesnej vopak,že cpal Wodníka motor místo hvízdnutýho 11oleje ale ten jeho verk byla taková splácanina,že těžko říct co bylo původně z čeho a jak to vůbec šlo dohromady..
ale osobně bych řek že to tak jednoduchý není,bez ůprav se to nevobejde..
vačky,no to je snad uplná vina to jak kdybych chtěl dát z gsxr1000 do bandasky ,dyk je to taky sůza tak proč by to nešlo že jo
né,vážně a hlavně nechápu ten smysl jako do toho rámu z vodníka cpát motor a karbce z W atd
jinak jako motor 1100 od roku 86 je kompatibilní až do roku 2006 s B12kou
750 od 85 v podstatě taky is B6kama,akorát se liší spodní držáky k rámu,teda jako že se liší od 11ky,ale uprava možná je,takže v podstatě taky kompatibilní..
Re: Motor Bandit 1200 do rámu GSXR1100W?
hmm ja jsem na to lama ale podle mne GSXR1100W měly nejkrásnější rámy a ročník 93 i pěknou kyvku a motor z bandita je hezčí než ten vodník tak jsem to chtěl splácat dohromady jelikož jsem narazil na GSXR1100W s nefunkčním motorem... jo a o váčkách jsem si myslel že v GSXR1100 a 1100W jsou stejné ale nejsou teda jo?! mno tak nic jsem teda
Stránky: 1