Nejsi přihlášen
Re: Jite pecene kastany ?
...to se jedlo za krize, né? ...a místo kafe se pila melta ...teda abych se přiznal, vim že se to jí, já to eště nejet, bo stejně jako to Howado vožralý dávam přednost čuněti, akorát mam rači zadní nápravu ...ale mam docela rát kaštany ty čokoládový, ty sou dobrý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...já si du uvařit čaj a vochutnat tu nádherně vypadající a vonící buchtu posypanou voříškama, co pani upekla...a možná si na ni dam aj šlehačku ...do s kaštanama ...no copa sem ňáká veverka nebo divoký prase??? ...teda dyš nat tym tag přemejšlim, tag vopčas divokej sem a prase vopčas taky...tag nevim ...du na tu buchtu
Newada psal:Dávám přednost křídlu z prasete.
Jsem v tý kose udělal pěkně na grilu, kus krávy z argentiny, mňam, mňam
móóóóc dobrý, pěkně růžovoučký, krvavý masíčko vo dost lepčejší než kaštany.Jo zapil jsem gambrihnusem a fakt se to dalo.
Apropó ty kaštany mi cosí připomínáj a určitě se to nejí
The father of the little princess of the dawn
To já sem pred chvílou sežral bůček light a byl taky k sežrání Seru na nějaký kaštany
Je vidět že se zatím máme dobře,voproti tomu západu nebo jihu,ale vobávám se že nás ty kurvíííí() asi časem pěkně vysajou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
yello
se nečerti
kaštany sem jed a přiznám že mi to cutnalo
na druhou stranu nefim kdy sem se k tomu naposlet dostal a to se motám celkem dost kolem žrádla
jináč co třeba pesto? co bys mi vod vás doporučil, sem na bylinky a u nás je to hlafně Knorr a jejich primerba....nějakej tip
budu ti fděčnej
jo a taky bych rád dofozce na pršuto
teda kfalitní
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:jo to už záleží na dredařovi estli se podělí...
a asi čelim celýho bejka
...voe, že je tady takle vnadíš, eště mě pag zlynčujou a fšechno mi sežerou ...a tác je f pohotovosti
yello psal:Pac ted uz znam nekere jedince z Cech,keri je pred par dny jedli poprve v zivote...
A popravde,moc jim nejeli..
já jím
mame dva stromy,ale nevim jak se to da uschovat aby se to dalo jist i v zimě
usušit to je asi blbost no a jinak zplesniví
toz kdysik jsem to vokostoval a celkem to slo, ale ze by me to prinutilo si to kupovat dal ...
Verim tomu, ze jeden zakusek z Plzensky cukrarny ma vic vitaminu jak kilo tech kastanu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
docela sem se pobavil,ale zpátky k tématu,takový věci sem tlačil,když sem byl mrňous to bylo dobrý i pečený jabko,ale teď než bych to stihnul dopíct tak mi to černý godhajský salámy štípnou
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
inkvizitorr (Administrator) 22.10.2007 17:18:54 Offline |
yello psal:Pac ted uz znam nekere jedince z Cech,keri je pred par dny jedli poprve v zivote...
A popravde,moc jim nejeli..
čéče ty děláš jag dybysme tady byli stolet za vopicema obávám se že větší újmu měla asi měsíc zpátky ta pani v hotelu na passo di mauria když sem k ní šel po zhruba dvou hodinách pro šestý birra moretti grande přitom taky pila pivo
doba je temná...
inkvizitorr psal:yello psal:Pac ted uz znam nekere jedince z Cech,keri je pred par dny jedli poprve v zivote...
A popravde,moc jim nejeli..čéče ty děláš jag dybysme tady byli stolet za vopicema obávám se že větší újmu měla asi měsíc zpátky ta pani v hotelu na passo di mauria když sem k ní šel po zhruba dvou hodinách pro šestý birra moretti grande přitom taky pila pivo
Tos spatne pochopil,vietnamciku.
Ja to myslel tak,ze doted jsem nepoznal nikoho,kdo je neji.Tihle dva byli prvni,tak sem si voveroval,kdo z nas je ten vysinutej...
...che palle !!!
Šárka psal:já je například miluju ale ne ty měký miluju když sou tvrdý dávam si je jen na pár sekund do mikrovlnky aby šli loupat a potom.... fakt doporučuju
Nepleteš si to s žaludy?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Šárka psal:ne nepletu žaludy připravuju jinak ty sou uplně jiného složení
Ty so takový víc masitý, co?
a navíc když se přehřejou tak .......
čoveče víš že umíš číst myšlenky?
ale už dost jiný by si mohli myslet že se nebavíme o jídle a není po 10
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Ondráš psal:Šárka psal:ne nepletu žaludy připravuju jinak ty sou uplně jiného složení
Ty so takový víc masitý, co?
a navíc když se přehřejou tak .......
ale už dost jiný by si mohli myslet že se nebavíme o jídle a není po 10
Já mám teda 11 pryč...?!
Ondráš psal:Šárka psal:Ondráš psal:
Ty so takový víc masitý, co?a navíc když se přehřejou tak .......
ale už dost jiný by si mohli myslet že se nebavíme o jídle a není po 10Já mám teda 11 pryč...?!
tož já taky a sem i po jídle a řeknu ti že to bylo výborný jak to masíčko tak i ta omáčka
Ondráš psal:Tak machr nejsem, ale nešika taky ne. S trochou trpělivosti. Kdyžtak vykloubit čelist a pak zase zpět nahodit.
bavíme se tady o tom jablku pořád že jo
jen že ta čeština je kapku dvoj i více smyslná tak aby nedošlo k omylu
a kde mám asi ted sehnat letnáky abych to zkusila a navíc bych se mála že bych ho polkla ale určitě bych to dokázala tak víš co ty se nauč hýbat JENOM s malíškem na pravý noze a já se naučim narvat si japko do pusy a ukážem si to na dalšim sraze ju
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 13:23:57 Offline |
Šárka psal:Ondráš psal:Já?
Já jen volně konverzuji na zadané téma.hele a fak se ti tam vejde jo já sem to jednou zkoušela a nee ale ruku si tam dám ale asi to bude že mám rukavice xska
U nás se tomu říká,že má hubu jak vjezd do pískovny,ale slyšel jsem to i jinak.Jako,že jako pračku na ..........
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:Ondráš psal:Já?
Já jen volně konverzuji na zadané téma.hele a fak se ti tam vejde jo já sem to jednou zkoušela a nee ale ruku si tam dám ale asi to bude že mám rukavice xska
U nás se tomu říká,že má hubu jak vjezd do pískovny,ale slyšel jsem to i jinak.Jako,že jako pračku na ..........
jo tak od sud se vzalo ..."du s pískem" tak už vim co tam tak dlouho děláte
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2007 13:46:06 Offline |
spidys psal:Šárka psal:[...já sem to jednou zkoušela a nee ale ruku si tam dám ale asi to bude že mám rukavice xska
ty si tam strkáš celou ruku???
Ted by mě zajímalo jak jsi to pochopil
2 ross: Tohle je slabej odvar...
Až se dostaneš pod plnou palbu, tak asi budeš prodávat motorku a kupovat jebku... Rumová ulička a Fláček jsou selektivní metody řazené mezi neúprosné.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.10.2007 10:53:58 Offline |
Ondráš psal:2 ross: Tohle je slabej odvar...
Až se dostaneš pod plnou palbu, tak asi budeš prodávat motorku a kupovat jebku... Rumová ulička a Fláček jsou selektivní metody řazené mezi neúprosné.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.10.2007 12:01:01 Offline |
Ondráš psal:2 K.a.s.y.m.: Myslíš že se bude smát i on?
Nevím ,se ho zeptej
Bimby psal:
Kaštany jsem tlačila do hlavy v rajchu a docela se to dalo, jen s tou rukou no nevím, ale zasmála jsem se.
Trocha cviku.
...kdyžtak psala
Cvičím pořát, ale asi ne se správnýma nástrojama...
...kdyby jsem meměla uši směju se kolem dokola.....:-p
Bimby psal:Bimby psal:
Kaštany jsem tlačila do hlavy v rajchu a docela se to dalo, jen s tou rukou no nevím, ale zasmála jsem se.
Trocha cviku.
...kdyžtak psala
Cvičím pořát, ale asi ne se správnýma nástrojama...
Jsem zvědav kdo se tu toho chytne a zkusí ti nabídnout lepší nástroj.
Stránky: 1