Nejsi přihlášen
Re: Zrzulkooo :o))
no v prvni chvili kdy jsem tam sjela a videla neco uplne jineho nez jsem mela tak si rekla ze jsem v prd... ale zapojila jsem trochu toho mysleni a slo to
dopadla jsem dobre,ted uz zalezi vsechno jen na me ...
Rumik bude - slibila jsem ho
sharis psal:spidys psal:Áááháá, tak třeba zejtra u Buldoka
No je pravda ze v praglu budu,ale myslim ze si budu uzivat neco jineho no i kdyz ... tak moznaaa
Užívat si můžeš pak - koukej přijít na pár plzní
Takže rezervuju o jednu židli víc
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:sharis psal:spidys psal:Áááháá, tak třeba zejtra u Buldoka
No je pravda ze v praglu budu,ale myslim ze si budu uzivat neco jineho no i kdyz ... tak moznaaa
Užívat si můžeš pak - koukej přijít na pár plzní
Takže rezervuju o jednu židli víc
o 2 musim vzit i Liha
sharis psal:...o 2 musim vzit i Liha
No tak supr! Rád vás uvidim, jak tebe, tak i Liha - s tim sem si dával pivko naposledy v Budějovicích (mňam, okurky byly vynikající - on už bude vědět )
spidys psal:sharis psal:...o 2 musim vzit i Liha
No tak supr! Rád vás uvidim, jak tebe, tak i Liha - s tim sem si dával pivko naposledy v Budějovicích (mňam, okurky byly vynikající - on už bude vědět )
no tak to nejak nechapu,ale doufam ze se mi to povede pochopit a v kolik?Koncim v praci v 6 a v praglu budu nejdriv tak v pul osme
sharis psal:...Koncim v praci v 6 a v praglu budu nejdriv tak v pul osme
Některý skaláci tam budou už asi od 18h, ale počítám, že komplet se tam sejdem až tak kolem tý 19 - 20h no a budem tam minimálně do zavíračky. Pak třeba budem pokračovat ve Futuru - jako minule s Lůzrem
Takže doražte - mapka je tady:
Najdete to?
spidys psal:sharis psal:...Koncim v praci v 6 a v praglu budu nejdriv tak v pul osme
Některý skaláci tam budou už asi od 18h, ale počítám, že komplet se tam sejdem až tak kolem tý 19 - 20h no a budem tam minimálně do zavíračky. Pak třeba budem pokračovat ve Futuru - jako minule s Lůzrem
Takže doražte - mapka je tady:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … uldoka.jpg
Najdete to?
Jaaaa najdu vsechno po moji dnesni zkusenosti s prahou ja bych to videla ze mi nejdriv tak kolem pul devaty
Lihy psal:Spidys: Jo už vim.....jednou sem tam už byl....ale doufám že jdeme nahoru do hospody a ne do toho musicklubu, kde nenosej a k baru se nedá propracovat
To je jasný, že nahoru - dole je to na málo místa, lidí jak sr*ček a vlastního slova tam slyšet nejni...
Hezky nahoru na plzničku a na losůska
borák: kam bys chodil...mluvil někdo o srazu straých pardálů..... jéééé to jsem asi neměla viď, když mě to nedalo.
tak kdože to dneska dorazí??? a kdo tam dneska platí mě když do tý práce nastupuju až za 2 týdny.....
osi: rodina máá je taky hodná......
A je to!!
zrzule psal:tak kdože to dneska dorazí??? a kdo tam dneska platí mě když do tý práce nastupuju až za 2 týdny.....
Dorazím i s doprovodem a platí Loser, bo je z náš nejvyšší papaláš a nedávno povýšil, takže mu přidali.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1