Nejsi přihlášen
Re: B650S 2005 - manuál
Pravda že se to řešilo ale 650 vzduch tam není...
takyby se mi hodně hodil manuál chci si pořídit jiné plexi ale nějak se do toho nechci pouštět bez toho abych předem věděl jak se to rozebírá....
Tak jsem se posilal email do prodejny kde jsme koupil Bandita kolik by stál Manuál na K6 a dostal jsem odpověď že se to musí objednat a že stojí něco přes 1500 a je v angličtině...
jsou to šílení vydřiduši nedělá někdo odsud v Suzuki a nemá ho tam k dispozici? že by ho skopíroval? určitě by se mu za to něco dalo...
nebo mě tak napadá koupit ho na Ebay
http://cgi.ebay.com/SUZUKI-GSF650-GSF65 … dZViewItem
Ale bohužel s tím nemám zkušenosti ví někdo jak to funguje?
Fik-B6S psal:nebo mě tak napadá koupit ho na Ebay
http://cgi.ebay.com/SUZUKI-GSF650-GSF65 … dZViewItem
Ale bohužel s tím nemám zkušenosti ví někdo jak to funguje?
Já to nevím, ale risknul jsem to. Až (jestli) to přijde, tak dám vědět...
Fik-B6S psal:Tak jsem se posilal email do prodejny kde jsme koupil Bandita kolik by stál Manuál na K6 a dostal jsem odpověď že se to musí objednat a že stojí něco přes 1500 a je v angličtině...
jsou to šílení vydřiduši nedělá někdo odsud v Suzuki a nemá ho tam k dispozici? že by ho skopíroval? určitě by se mu za to něco dalo...
...mam g dispozici plnou skříň manuálů vot 50tky Katany aš po Hajabůzu ...ofšem kopírovat??? ...dyk je to protizákonný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 16.10.2007 11:54:38 Offline |
Filous psal:...mam g dispozici plnou skříň manuálů vot 50tky Katany aš po Hajabůzu ...ofšem kopírovat??? ...dyk je to protizákonný
tag to přepiš, to už neni mimo zákon, né a vem to rovnou přes kopírák kdyby to někdo potřeboval za tejden zas
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...mam g dispozici plnou skříň manuálů vot 50tky Katany aš po Hajabůzu ...ofšem kopírovat??? ...dyk je to protizákonný
tag to přepiš, to už neni mimo zákon, né a vem to rovnou přes kopírák kdyby to někdo potřeboval za tejden zas
Přeháníš ve čtvrtek je to tu znova vod někoho dalšího
Fildo nezapomeň to při tom přepisu rovnou translejtovat do češtiny
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...mam g dispozici plnou skříň manuálů vot 50tky Katany aš po Hajabůzu ...ofšem kopírovat??? ...dyk je to protizákonný
to máš pravdu kopírovat je protízákonný ale kdyby jsi mi ho pujčil tak by to zas tak protizakoný nebylo ne?
Tak mi to přišlo, je to v pdfku (22MB). Najdete to tady: http://rapidshare.com/files/65436203/GSF650_Bandit.pdf
Vzhledem k původu (eBay) je to samozřejmě v angličtině. Ke to kompletní servisní manuál (334 stran), takže se s tím překládat nebudu. Snad to i tak poslouží účelu.
Dik moc za ten manuál to že bude v angličtině jsme čekal chtěl jsem ho koupit taky přes ebay ale nějak jsem se toho zalekl když po mně chtěli u registrace číslo kreditky...
ještě jednou dík máš to u mně
...vložil jsem to do sekce download na hl. stránce
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Marián psal:cece k cemu vam to je?
ja bych si na tom neumel opravit ani sroubek,od toho sou tady jiny lidi,co tomu rozumnej,navic u novy motorky...
ale srdce kutila tima asi zajasa
Sory ale nebudu platit šílený prachy za výměnu plexi kterou jsem schopen si udělat sám když vím kde jsou uchyty
Fik-B6S psal:Marián psal:cece k cemu vam to je?
ja bych si na tom neumel opravit ani sroubek,od toho sou tady jiny lidi,co tomu rozumnej,navic u novy motorky...
ale srdce kutila tima asi zajasaSory ale nebudu platit šílený prachy za výměnu plexi kterou jsem schopen si udělat sám když vím kde jsou uchyty
no ale na todle snad nepotrebujes zas servisni prirucku ne?mrknu a vidim,me slo hlavne vo motor a ostatni veci do kterejch bych se ja nikdy nestoural,pac tomu vubec nerozumim...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:no ale na todle snad nepotrebujes zas servisni prirucku ne?mrknu a vidim,me slo hlavne vo motor a ostatni veci do kterejch bych se ja nikdy nestoural,pac tomu vubec nerozumim...
Nerad bych někde přhlídl nějakou nacvakavací blbost a zlomil ji nebo přehlídl šroubek a ulomil uchyt...
Stránky: 1