Nejsi přihlášen
Kecy ČPP
Narazila jsem na důvěřivého jedince, který si uzavřel sezónní povinné ručení u České podnikatelské pojšťovny.
To znamená, že samo pojištění je uzavřeno na dobu nerčitou, ale krytí pro riziko povinného ručení je platné jen po určité měsíce každého roku.
Obdoba jako s havárkou u KOOP.
Potud je vše OK. ALE prodejci pojištění tvrdí, že není třeba ukládat značku do depozita na tu část roku, kdy pojištění neplatí.
A no to bych si dala bacha. Je to blbost.
Pokud není platné povinné ručení je nutné vrátit RZ na ouřad.
Všem doporučuju přečíst stránky ČKP : http://www.ckp.cz/cosnep.htm
Je to tam řečeno jednoznačně.
Nenechte se napálit ať nemáte zbytečné trable....
Editoval inkvizitorr (26.10.2007 13:17:23)
Re: Kecy ČPP
jj proto na sezoni kaslu kdo vi jakej bude rok a tahat se po uradech me taky neba tech 600 me nezabije.letos sem jezdil v lednu a kdybych mel sezoni od brezna treba tak mam smulu
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2007 13:36:55 Offline |
sonyk psal:jj proto na sezoni kaslu kdo vi jakej bude rok a tahat se po uradech me taky neba tech 600 me nezabije.letos sem jezdil v lednu a kdybych mel sezoni od brezna treba tak mam smulu
Moje slova čéče.těch pár korun to nevytrhne.si vodpustím dvě lahvinky rumu a je to
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Havarijní pojištění je o tom co si člověk uzavře.
Většina pojišťoven na našem trhu poskytuje havárku s krytím po celý rok (tedy i přes zimu). Je to ale hodně drahé.
Kooperativa nabízí tzv. sezónní havárii - to je že od 1.4. do 31.10. máš kryté všechny rizika (tzv. all risk) a po zbytek roku jen odcizení.
Je za to sleva a proto i pojistky u KOOP vychází levněji než u konkurence.
OSobně havárku pro motorky uzavírám jen u KOOP. Dokážou vykouzlit velmi zajímavé ceny....ovšem ne pro každého...chce to osobní kouzlo
Ale to tu už všechno několikrát bylo.
Póla psal:Havarijní pojištění je o tom co si člověk uzavře.
Většina pojišťoven na našem trhu poskytuje havárku s krytím po celý rok (tedy i přes zimu). Je to ale hodně drahé.
Kooperativa nabízí tzv. sezónní havárii - to je že od 1.4. do 31.10. máš kryté všechny rizika (tzv. all risk) a po zbytek roku jen odcizení.
OSobně havárku pro motorky uzavírám jen u KOOP. Dokážou vykouzlit velmi zajímavé ceny....ovšem ne pro každého...chce to osobní kouzlo
A nechceš mi nějaký trik prozradit?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2007 14:23:03 Offline |
Ondráš psal:Póla psal:Havarijní pojištění je o tom co si člověk uzavře.
Ale to tu už všechno několikrát bylo.A nechceš mi nějaký trik prozradit?
Zkus hluboký vystřih a minisukni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Póla psal:Havarijní pojištění je o tom co si člověk uzavře.
Co to je zajímavá cena a co je to osobní kouzlo to se asi nemaže na chleba, že?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Too Petr J.: ...si piš...
...tvou sumu podělit 2 a vynásobit 0,3 a možná tam budeš....
Možná ještě bonus za bezeškodní průběh, výbavu, jezdce a tak no...
Je to o tom co ti makléř s pojišťovnou domluví. Pokud má u KOOP někdo pojištěn třeba firemní majetek a auta tož to jde poměrně lehce.
POkud jen RD, domácnost, či životko, jde to hůř.
Ale jde spousta věcí. Jen to nejde dělat masově...
Jedná se o individuální slevu a individuální přístup...
Všeobecně je ČPP nejhorší ksindl co je. Jejich vojebávací praktiky, na který platila až náštěva advokáta jsem jinde nezažil. Nedej bože aby mě opět naboural někdo, kdo je poijštěnej u týhle verbeže.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jojo Zdendo...máme stejné zkušenosti. Naštěstí v tom byl do toho od počátku zapojen advokát a šlo to relativně dobře...po půl roce peníze....
Nechci nikomu dělat reklamu, ale ČPP nikomu nedoporučuju.
Negativní zkušenosti na ně slyším od všech lientů co tam mají pojistku.
Pola: je to jediná pojištovna kde se nikam nedovoláš, jejich linka je imrvére obsazená a pokud se člověk dovolá, což se dá srovnat jako s výhrou ve sportce, nikdo nic neví, nepoví, čísla na nadřízené nepodá. Prostě neuvěřitelný. V mém případě vrcholem bylo, že jsem si domluvil schůzku a když jsem se dostavil, tak byla pobočka zrušena. Ksindl všech ksindlů
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Co se týče pov. ručeni neslysel sem na ČPP nic dobreho ale bratranec mel proti kradezi a poviny u nich a po 10 mesicich mu ukradli auto hodnota 90 tis a tezko by to prodaval od pojistovny dostla 115tis a do 60 dnu
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
To Petr J: nevím na koho jsi trefil... Jestli to byl ale chlap, tak je mi to jasné...
Ono nikdo nezná všechno a někteří Koopeativu nemají rádi...
Pokud by jsi měl zájem, můžu ti motorku propočítat já. Určité možnosti mám.
No a pokud už to máš pojištěné tak gratuluju a přestávám se vnucovat....
To je ale pěkná blbost
Co naplat.Tak to ještě jednou někde pojistím,no.Sem myslel,že stačí akorát zaplatit na sezónu,na zimu schovat a na jaro zas na pár měsíců pojistit.
V tomto státě je pěkný bordet
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1