Nejsi přihlášen
Prokluzuje starter.
přátelé kamarádi pomozte mi prosím... mám velký problém ... moje kawasaki GPZ 500 je to už stará babička, ale nechci se jí zbavit... chtěl bych jezdit jako ostatní.. jen mám problém někde s volnoběkou.... mám to rozebraný před sebou a nevím si s tím rady.... válečky jsou přesný cementovaný origo od výrobce 15 mm orůměr.. pružinky odešly, časem popraskaly, nyní nahrazeny stejnými s větší přítlačnou silou.... chová se to asi takto.... když spustím startér, otočí se motor přesně o 0,75 otáčky... ve zbytku otáčky proklouzne, a přitom to dělá velice velký bordel... jako kdyby někdo bouchal do motoru.... takové řachtání .... řetěž je podle příručky v pořádku, válečky taky a pružiny též.... jen se to prostě v jednom místě klikovky jakoby pustí kousek proklouzne a zase se zakousne a otočí opět třičtvrtě otáčky.... nevíte někdo jak by se dal tento problém vyřešit? já už zkoušel uplně cšechny metody.... už mě nic nenapadá... přátelé je to velice důleřité a za každou odpověd děkuju.....
Re: Prokluzuje starter.
není tam žádnej pastorek .... je tam ta výše popsaná volnoběžka 3 válečky kolem klikovky, v jednom směru tím řetěztovým kolečkem otočíš v druhým se to zakousne...
ale problém je nastíněný výše.... motor se vždy otočí přesně o 0,75 otáčky
zase se to opakuje bez kloudný registrce a chtěl by poradit,spousta lidí i když ví ti nepomůže,bo je tvůj profil,jaksi nevyplněn,tím tedy netvrdím ,že vím co tomu je,ale třeba bych zjistil kamoš má gpz 750
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
děkuju ještě dodatek .... vše je podle manuálu v normách všechny rozměry a uplně vše.... možná ještě zkusit válečky 15,5 mm ty jsem si taky už vyráběl ale nenechal jsem to pocementovat, byly kalený chvíli běhaly uplně suprově tak jak to má být a pak se časem to po měsících zhoršovalo a zhoršovalo... takže zkusím koupit válečky z ložiska a dát to tam koneckonců někdo na to přijít musí že?
Obávám se,že ti takle po netu nikdo nic pořádnýho neporadí, Problém vyžaduje rozdělat a prohlídnout odborníkem, protože jak píšeš jsi všechno zkusil víc ti na dálku neporadím. Najdi zkušenýho mechanika ve tvým okolí.
...chtěl bych se dožít obchvatu Náchoda...
Stránky: 1