Nejsi přihlášen
Novej laďák, ale...
Zdar chlopi! Tak sem dneska narazil u jednoho pána, co má krám s motodoplňkama a tahá sem motyky ze zahraničí na koncovku, která vypadá jako origo vejfuk na B6, ale s tim rozdílem, že je prostě jako laďák, takže to má hustej zvuk. No žádná firma na tom vytetovaná neni, chce za to 2 litry, že je to přímo od výrobce, tak nevim. Kromě koncovek na Bandita tam má ještě spoustu jinejch na různý další motyky. Prostě čistej lauf a po straně jen vyraženej malej nápis na jakou motorku to je, tak nevim Aby mi to nerozházelo soustavičku v motoru
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Novej laďák, ale...
...takový repliky (ať vykuchanej, nebo z gruntu novej) se dělaj cíleně, protože některý chtěj laďáky se vzhledem originálu, podle mě ti to "nerozhází tu soustavu" o nic víc drasticky než jinej laďák, kvalitní "propočítanej" značkovej laďák to asi nebude, ten bys ale úměrně zaplatil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
me fici a ni na STK nic nerekli, jedine me mrdali za skodarnu ze tam je pricnej lauf jinak nikdy nic, je ot sice proti predpisum tam met nehomolog lauf a cokoli asi jinyho ale zatim u nas na to sere pes takze je to
OK, prodává to zkušenej chlap, jeho syn jezdí závody, tak by snad nějakou šmucku neprodával. Vykuchanej origo vejfuk to neni, úplně stejně to zas nevypadá, ale je si to dost podobný. S STK a fízlama by problém bejt neměl, sám mám taky nějakou tu placku
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Stránky: 1