Nejsi přihlášen
hitparáda debilů
Tož vořešpruti, stafte sa do řady, pak sa to vyhodnotí. A v čem sa sůtěží? Co ste si kůpili gdy na mašinu za nejvěčí píčovinu,prostě blbej kauf,gde ste naletěli, nebo zistili,že to co ste tak strašně chtěli je vlastně úplně k hovnu, třeba jako příklad može byt dotyčnej co si kůpil jednokotoučáka
Začnu: já měl třeba problémy s nákupem bot, kerej sem absolvoval v rozmezí cca 2 roků. Nejdříf sem kůpil boty v akci vot Louise, cca 800 Kč, nízké, kryly sotva kontíky, což sem zistil při první vyjížďce, že to není to pravý ořechový. Prodal jsem je a kůpil druhé,lepčejší, za 1200 Kč v akci. Také lepčí gumáky. Prodal jsem je, páč neměly žádné chrániče, kůpil lepčejší za 3600 od Swiftu. Ty už byly lepčí, ale byli ně veliké, prodal sem je a kůpil konečně normální botky Oxtar TCS EVO-RX. Samo, že každej kup byl s nějaků tů ztrátů, takže utrpěla nejen kešeňa, ale i mé maswérské ego,gdy sem jednu dobu jezdil v naprosto nemasérských botách
jo a koupě sfítících krytek ventilků byla taky asi píčovina, na druhů stranu sbalil sem na ně Pšána,tagže možná ne
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: hitparáda debilů
...čéče, tag já sem si třeba loni na vejletě se zlatejma dementama koupil u strejdy Louise malinkej tangbáglik na klíče a telefon a doma sem zjistil, že mam na to krátkou nádrš a nedrží tam...tag sem ho střelil a bylo...ale určitě si eště fspomenu na vječí chujovinu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Na mašinu jsem ještě vinu nekoupil ale právě se chystám objednat totok:
http://www.motolamino.com/detail.php?ko … mp;lang=cz
tak abych se náhodou nestal členem klubu
www.objednaljsempicovinuajemikhovnu.cz
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
TO misi: už ne , prodal sem je
TO Ross: nebavím se vo tom,estli je to funkční nebo ne.Pokud se ti to na mašině bude líbit,znamená to dobrej kup. Jo pikačovina by byla,pokud bys třeba s nadšením kůpil klín,kerej by tam nebylo možný zaboha namontovat a ještě třeba za nějaků výhodnů cenu
Moje největší vina byla registrace na www.suzukibandit.cz a přestěhování na východ Švédska.
jak dlouho ještě?
Newada psal:Moje největší vina byla registrace na www.suzukibandit.cz a přestěhování na východ Švédska.
se zas vodstehuj,kdyz se ti u nas nelibi!
...sam mezi jebkarema...
Koldan psal:TO misi: už ne , prodal sem je
TO Ross: nebavím se vo tom,estli je to funkční nebo ne.Pokud se ti to na mašině bude líbit,znamená to dobrej kup. Jo pikačovina by byla,pokud bys třeba s nadšením kůpil klín,kerej by tam nebylo možný zaboha namontovat a ještě třeba za nějaků výhodnů cenu
No co, klín je pěknej ale jak tam narvu padací trubku?? to potom aspiruje na pičokauf a už se můžu štosovat do fronty
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
he, tak abych to shrnul: origo blinkry, ktery mely uplne jiny koncovky, takze jsem je nomohl zapojit. Vzduchovej filtr, kterej mi snizil vykon na nejakejch max. 150Km/h a dvakrat super olejovej filtr bez tesnici gumky. No a pak jeste retaz na zamknuti motorky, kterej vazi 5kg, je kratkej a totalne mi dojebal podsedlovku. A pak jeste rukavice vot padany, ktery se mi rozpadli driv nez jsem s nima dojel z kutnej hory do prahy
vedu?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Největší -inou bylo že jsem se oženil ,
Druhou pak koupě miniblinkrů na Horneta 600 s bílými sklíčky, které nebylo vidět blikat no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Loser psal:he, tak abych to shrnul: origo blinkry, ktery mely uplne jiny koncovky, takze jsem je nomohl zapojit. Vzduchovej filtr, kterej mi snizil vykon na nejakejch max. 150Km/h a dvakrat super olejovej filtr bez tesnici gumky. No a pak jeste retaz na zamknuti motorky, kterej vazi 5kg, je kratkej a totalne mi dojebal podsedlovku. A pak jeste rukavice vot padany, ktery se mi rozpadli driv nez jsem s nima dojel z kutnej hory do prahy
vedu?
To je luuuzr
Blu one.... old one
Jarken psal:Největší -inou bylo že jsem se oženil ,
Druhou pak koupě miniblinkrů na Horneta 600 s bílými sklíčky, které nebylo vidět blikat no né?No ano!
tak ji vogo necim kuchni a pak se vosvobodis, ne?
Loser psal:Jarken psal:Největší -inou bylo že jsem se oženil ,
Druhou pak koupě miniblinkrů na Horneta 600 s bílými sklíčky, které nebylo vidět blikat no né?No ano!tak ji vogo necim kuchni a pak se vosvobodis, ne?
nebo mi ji pujc na prevychovani
Kalhoty na moto su vocas a sou mi velky prodam M-TECH cordura cerne, ce protektory kolena, na bokachy vycpavky , odimatelna zimni vlozka. jete 2500km tenhle rok. cena 2000kc. velikost 50 tusim.Jinak s moto sem to taky moc nevyhral zadna krasavice ale jizdne uplne v poho. kdyz nebudu linej a necham opravit ty skrabance na nadrzi bude to ok. jen nevim jak vopravit odrene viko motoru nebo jakse tomu nadava. Jo a auto koupi slem si berlingo pickupa abylo mi k hovnu akora se v nem dobre to tamto no jak se to murika sexovalo
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Jdu taky do řady:
Kufr GIVI E470 Simply - chtěl jsem cestovat, pak jsem zjistil, že to je na motorce na (neštymovalo to mému narcis srdíčku) a dá se jezdit s přikurtovaným batohem. Prodal jsem ho Spidysovi včetně montáže na parkovišti jednoho pražského, kde jsem byl na školení (pozn.: naštěstí jsem si sundal kravatu, tak jsem to monotval košili).
Super policejní plexi GIVI A210 - viz výše - je to hnus . Prodáno neznámému bandiťákovi.
Blatník - super kauf z portugalska. Má malý problém, guma šířky 180 se do něj nevleze. Leží doteď na skříni (chce ho někdo? Po drobné úpravě se dá dát na šestku (asi)). Dám ho za pullitra metaxy.
Toto byly věci, které jsem koupil, na motorku ani nedal a prodal.
Řídítka - širší s hrazdičkou, již při montáži se z nich začal loupat lak. Budou tuto zimu vyměněy za TAGy. Pak mám doma ještě červené větve se kterýma jsem to koupil. Oboje dám za dvě piva.
Padáky GIVI (trubkové) - jsou vynikající, černé, neruší vzhled motorky, ale stejně pujdou z domu. Prodám.
Jesli si ještě na něco vzpomenu, tak doplním.
Jsem zvědav kolik vin sem napíše brambora drožkař až se probere z anestézie
Loser psal:he, tak abych to shrnul: origo blinkry, ktery mely uplne jiny koncovky, takze jsem je nomohl zapojit. Vzduchovej filtr, kterej mi snizil vykon na nejakejch max. 150Km/h a dvakrat super olejovej filtr bez tesnici gumky. No a pak jeste retaz na zamknuti motorky, kterej vazi 5kg, je kratkej a totalne mi dojebal podsedlovku. A pak jeste rukavice vot padany, ktery se mi rozpadli driv nez jsem s nima dojel z kutnej hory do prahy
vedu?
Sorry, zapomněl sem:TY NESOUTĚŽÍŠ! Seš čestnej člen poroty, vono by to bylo jako ve Slavíkovi,jasnej vítěz
ABik psal:Jdu taky do řady:
Kufr GIVI E470 Simply - chtěl jsem cestovat, pak jsem zjistil, že to je na motorce na (neštymovalo to mému narcis srdíčku) a dá se jezdit s přikurtovaným batohem. Prodal jsem ho Spidysovi včetně montáže na parkovišti jednoho pražského, kde jsem byl na školení (pozn.: naštěstí jsem si sundal kravatu, tak jsem to monotval košili).
Super policejní plexi GIVI A210 - viz výše - je to hnus . Prodáno neznámému bandiťákovi.
Blatník - super kauf z portugalska. Má malý problém, guma šířky 180 se do něj nevleze. Leží doteď na skříni (chce ho někdo? Po drobné úpravě se dá dát na šestku (asi)). Dám ho za pullitra metaxy.
Toto byly věci, které jsem koupil, na motorku ani nedal a prodal.
Řídítka - širší s hrazdičkou, již při montáži se z nich začal loupat lak. Budou tuto zimu vyměněy za TAGy. Pak mám doma ještě červené větve se kterýma jsem to koupil. Oboje dám za dvě piva.
Padáky GIVI (trubkové) - jsou vynikající, černé, neruší vzhled motorky, ale stejně pujdou z domu. Prodám.
Jesli si ještě na něco vzpomenu, tak doplním.
Jsem zvědav kolik vin sem napíše brambora drožkař až se probere z anestézie
pošli-posly mi fotku toho blatníku a vjetví red
ď
bla...blabla...!
vedu?
ty voe..zas tu bečim
fido:
Vyblejskám to někdy přes víkend, ale hned ze startu tě upozorňuju, že ty řídítka jsou trochu RAT - lehce vyšisované od sluníčka, navíc je ten kretén italský zkrátil - změřím, pošlu.
Blatník blejsknu, ale dopadne to asi tak, že až někdy pojedu směr Pha, tak sjedu do Jihlavy, zkusíme jestli ten plast bude sedět, pozveš mě na oběd a bude
ABik psal:fido:
Vyblejskám to někdy přes víkend, ale hned ze startu tě upozorňuju, že ty řídítka jsou trochu RAT - lehce vyšisované od sluníčka, navíc je ten kretén italský zkrátil - změřím, pošlu.
Blatník blejsknu, ale dopadne to asi tak, že až někdy pojedu směr Pha, tak sjedu do Jihlavy, zkusíme jestli ten plast bude sedět, pozveš mě na oběd a bude
ABik: ok, ale to mě ta Metaxa vyjde asi levnějcty seš gurmán
tos nezmiňoval že sou uřízlýa vomydlený, třeba by se
hodily na kolo, nebo jako bidýlko
bla...blabla...!
Koupil jsem Aprilii, to hovoří za vše.....
Kdysi ještě Jawu pionýr bez toho abych ji viděl, ale tam byl úlet jen 500,-
Pochopil jsem, až když jsem si vezl svého prvního fichtla za sebou na karce když jsem jako spolujezdec seděl na simsonovi.
u Aprilky za 1000 km jsem zaplatil 28.000,- což je jízda taxíkem myslím levnější.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Vobjednal sem gumy na auto podle techničáku, páč sem byl línej se jít podívat, teď dorazily, sou super akorát to sou 14" a na autě mam 15" :)))
Myslim, že sem hned za majitelema Aprilií :)))
Takže esli někdo touží po Good Year Ultra Grip 7 185/65 R14 - necham sadu za 6.000,-
ale di, Ty brepto ...
a to sem myslel že sem echt,ale takhle dobrej nejsem,až na dvě plechovky čtyřkolový,kde u jedný nesedel typ kastle a druhá byla alfa romeo ,tak nic velkýho,ještě na tom budu muset asi zapracovat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1