Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2007 08:40:21 Offline |
Re: Loga třeba se někomu hodí
Pěkně marcoo to se bude hodně lidem hodit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2007 12:10:50 Offline |
marcoo psal:K.a.s.y.m. psal:Pěkně marcoo to se bude hodně lidem hodit.
Teď nevím jak to myslíš.
Jako že je to dobrý nápad to sem dát.několikrát se tu na to už někteří ptali a takhle to stačí dát na Flash a odnest do reklamky.
marcoo psal:Jak to myslíš v křivkách? Nějak tě nechápu
No myslel sem to tak jako jestli to nemáš v nějakym jinym formátu než GIF
Kdybys to měl třeba ve formátu CDR, EPS nebo nějakym, kde by se to dalo zvětšovat, zmenšovat, atd. aniž by si ztratil kvalitu...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:marcoo psal:Jak to myslíš v křivkách? Nějak tě nechápu
No myslel sem to tak jako jestli to nemáš v nějakym jinym formátu než GIF
Kdybys to měl třeba ve formátu CDR, EPS nebo nějakym, kde by se to dalo zvětšovat, zmenšovat, atd. aniž by si ztratil kvalitu...
No ja bych to treba potreboval na to tricko jak prej si ho tedka muzem delat kazdej doma sam , to by se hodilo aby to slo zvetsit tak aby to neztracelo kvalitu Chcu si udelat pravy Bandit PICO triko
marcoo psal:Mám to i ve formátu EPS. (pro adobe photoshop) Tak kdo chce pošlu mu to mailem,nahrát to sem je prasešina,bylo by to hodně velký
posli mi to prosimte na billy.billy@ email.cz
Možná bys to mohl poslat mě, hodil bych to do downloadu, abys to nemusel posílat po jednom všem
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
K.a.s.y.m. psal:marcoo psal:K.a.s.y.m. psal:Pěkně marcoo to se bude hodně lidem hodit.
Teď nevím jak to myslíš.
Jako že je to dobrý nápad to sem dát.několikrát se tu na to už někteří ptali a takhle to stačí dát na Flash a odnest do reklamky.
...to nestačí, když to nebude právě v těch křivkách, tak to budou muset celý překreslit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 10.10.2007 14:06:51 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:marcoo psal:
Teď nevím jak to myslíš.Jako že je to dobrý nápad to sem dát.několikrát se tu na to už někteří ptali a takhle to stačí dát na Flash a odnest do reklamky.
...to nestačí, když to nebude právě v těch křivkách, tak to budou muset celý překreslit
Nejsem ekspert na grafiku tak sorry,no.Me to vzdycky delali i z normalnich JPG.
syky psal:Možná bys to mohl poslat mě, hodil bych to do downloadu, abys to nemusel posílat po jednom všem
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE psal:marcoo psal:Tak je to na FTP ve složce VEKTOROVÝ LOGA pod názvem SUZUKIBANDIT KIT A SUZUKIALL
nic nevidim
Zajímavý já je tam vidím
ftp://ftp.silver.amnet.cz/Vektorovy%20loga/
syky psal:Možná bys to mohl poslat mě, hodil bych to do downloadu, abys to nemusel posílat po jednom všem
Tak hoď mail ať to mužu poslat
marcoo psal:Mám to i ve formátu EPS. (pro adobe photoshop) Tak kdo chce pošlu mu to mailem,nahrát to sem je prasešina,bylo by to hodně velký
Tak tohle už pěkně dlouho sháním.
Mohl bych tě poprosit o zaslání na mejl? happymilhaus@seznam.cz
Mám předělaný PC a nějak se nemůžu dostat na ftp. Tak promiň že otravuju.
Dík.
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
loga ke stažení nejen na Suzuki jsou k mání na téhle adrese
http://www.brandsoftheworld.com/
Kam nevidím, tam nepospíchám
A taky zde.
http://www.rsgraphics.co.uk
marcoo psal:není nic jednoduššího,než si ty loga stáhnout ve formátu JPG a v adobe photoshop otevřít a hned dát ULOŽI SOUBOR JAKO.....a tm vybrat EPS
To je sice pravda, ale ze zkomprimovaneho jpg uz nikdy nedokazu docilit kvality nekomprimovaneho EPS... Take bych to chtel pouzit jako podklad pro tricko.
raf psal:marcoo psal:není nic jednoduššího,než si ty loga stáhnout ve formátu JPG a v adobe photoshop otevřít a hned dát ULOŽI SOUBOR JAKO.....a tm vybrat EPS
To je sice pravda, ale ze zkomprimovaneho jpg uz nikdy nedokazu docilit kvality nekomprimovaneho EPS... Take bych to chtel pouzit jako podklad pro tricko.
o něco víš,je ode mne odkaz.Tam si to stáhneš v plný velikosti.Pročti to tu a najdeš to.
marcoo psal:raf psal:marcoo psal:není nic jednoduššího,než si ty loga stáhnout ve formátu JPG a v adobe photoshop otevřít a hned dát ULOŽI SOUBOR JAKO.....a tm vybrat EPS
o něco víš,je ode mne odkaz.Tam si to stáhneš v plný velikosti.Pročti to tu a najdeš to.
Neotravoval bych, pokud bych se k tomu ftp dokazal pripojit..
po kliknuti na zmineny odkaz zadam username SUZUKIBANDIT KIT, password SUZUKIALL a nelze se pripojit. Mozna delam neco blbe, ale fakt uz netusim co...
Stránky: 1