Nejsi přihlášen
šeredný pád
ahoj kluci, tak jsem dnes jel za přítelkynía když jsem okolo univerzity tak jeden nejmenovaný vysokoškolský profesor mi vyjel ze křižovatky, nevšiml si mě, no spíš se ani nepodíval do leva a já to do něho z boku nakouřil... motorka jakž takž, já noha v hazlu a on promáčklé zadní dveře a vyvrácené kolo. Sakra to byla taková rychlost jak se to vše stalo.. Jen nechápu, položil jsem to na levý bok, prásklo to skoro uprostřed auta a já ležel úplně napravo.. nechápu že jsem to tělem nenapral do auta.... Mám asi dobrýho andělíčka strážníčka.
Kluci jezděte opatrně, pak se najde jeden takovejhle nepozornej profesor a je to všechno v
Jinak motorku budu prodávat, takže kdyby byl zájem tak napište o foto nebo o podrobnější info...
Zdar a sílu!
Re: šeredný pád
Tož hlavně že seš jakš takš celej Když sem poprvé skončil po kreši ve špitále,tak sem taky chtěl motorku prodat.Nakonec to dopadlo tak že ještě než sem šel ze špitálu dom,měl sem polovinu věcí na bike sehnanejch
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
fido psal:Drž se A co ten profesor, nedostals sprďáka ještě?
nejdřív sjem ho seřval jíá, on to asi bude muset vysvětlovat celé univerzitě pže zrona šli i jiní a on tam seděl na chodníku a omlouval se mi...
JO taky už mi vrtá hlavou jestli si ji nenechat...
ale užt o bylo po druhé tak si říkám že je to asi varování. po 2. ne moji vinou, a ni c se mi nestalo..
je to prostě hned...
přeju hlavne brzke uzdraveni a smolna motyka asi bych ji taky dal pryč ja měl jednou bouračku z navěsem dostal ho jinej kluk a měl ji taky prostě smolnej navěs aspoň ja na to věřim
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Jezdi nebo zdechni
Co jinýho má smysl
Vychovávat spratky kteří tě šoupnou do domova
Postavit domeček a každý rok z babou co ti po letech leze krkem(ale bojíš se jí) vyjet Ochtávkou v Tdi na Jadran
Nebo něco našetřit a koupit si plazmu a domácí kinečko
Milovat kariéru a každý ráno si s kolegama v kanclu zatleskat jak jsme skvělí
Běžte s tím do prdele
God Save The Queen!
Kelly01 psal:
Jezdi nebo zdechni
Co jinýho má smysl
Vychovávat spratky kteří tě šoupnou do domova
Postavit domeček a každý rok z babou co ti po letech leze krkem(ale bojíš se jí) vyjet Ochtávkou v Tdi na Jadran
Nebo něco našetřit a koupit si plazmu a domácí kinečko
Milovat kariéru a každý ráno si s kolegama v kanclu zatleskat jak jsme skvělí
Běžte s tím do prdele
Svatá pravda
... ja keď som položila bandita do smútku, tak som sa na to dívala opačne...keďže moji ,,adele stražny ,,mali vtedy pohotovosť (jeden by tú situáciu nezvládol ) a mne sa vtedy nič nestalo (to že som bolá dotlčená a odratá nepočítam) tak ja som ani za boha nechcela moto predať keď som ho dala do poriadku tak som ho predala a zaobstarala ,,novší model,,
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
a ještě jedna taková událost. když jsem motku kupoval tak byla trochu poškrábaná a červená tak jsem si chtěl nechat přelakovat. No a přemluvil jsem jednoho lakýrníka kterej se zařek že už v životě motorku nenastříká, no a mě jo. Prej v životě lakoval 3 motorky a všechni kluci se na nich zabili.. Fakt nekecám,jsem myslel že mě se nic stát nemůže no a během 4 měsíců, 2 crashe ne moji vinou.. asi máte pravdu. Motorka jde do pryč na 100% ale koupím časem jinoua si určitě, tohohle e nevzám už mi otrnulo.. MOžná zkusím pro změnu S-ko.
Díky všem kluci.
Zdar a sílu!!!
Zajdi nejprv ale k nějaké vědmě(je jich dost) a nech si projet výběr barvy křišťálovou koulí...
Bo co kdyby byla ještě jiná barva zabiják
I při nezaviněné nehodě má motocyklista kerý je soudný a přizná si to v 90% minim. 50% viny..
God Save The Queen!
možná kdyby garážovej lakýrník stříkal motorky normálním a ne 20-letým cool bajkerům tak by se mu nezabili
Ale v podstatě po koupi motorky je běžný 50-70% odpad hrdinů po prvním odřeném koleně..
Vono to asi bajkery bolí a někde na hip-hopu nevypadaj oděrky dobře..
Většinou si to pak kompenzují tím že si koupí plavky "tanga"
God Save The Queen!
Kelly01 psal:možná kdyby garážovej lakýrník stříkal motorky normálním a ne 20-letým cool bajkerům tak by se mu nezabili
Ale v podstatě po koupi motorky je běžný 50-70% odpad hrdinů po prvním odřeném koleně..
Vono to asi bajkery bolí a někde na hip-hopu nevypadaj oděrky dobře..
Většinou si to pak kompenzují tím že si koupí plavky "tanga"
cool bajker nejsem, hip hop rád nemám a tanga nenosím!!
a na motorce mám naježdíno přes 50 000 a žádnej střelec nejsem, na nic si nehraju...
Zdraví na prvním místě, o tom žádná... ale jak už tady bylo řečeno... tohle mašinaření pro nás není koníčkem, ale životním stylem... A s tím se prostě nerozloučíš... Buď to v tobě je nebo ne...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Kelly01 psal:Ve 20ti letech přes 50000km na bajku
Wow
nevěříš? jen na 125 jsem za 3 roky nalítal 36 000. Měl jsem ji novou a když jsem ji přivezl do servisu tak mi nechtěli věřit, že prej sjem si to namotal vrtačkou. Jukli do počítače, měl jsem Yuki Sport125, pro někoho čínská sračka a zjistili že mám nejvíc v ČR na téhle motorce. Svezla mě i po Rakouskejch alpách ve dvou s přítelkyní, jsem dobrodruh.. něvěř, nevadí já vím své. Na tomhle bandouru mám já najeto přes 15 000.. takže si myslím že by jsi mi už mohl věřit že ta bouračka a všechno nebylo z nerozvážnosti nebo z machrování... jak říkám po 2. nejsem střelec ale pohodář..
Stránky: 1