Nejsi přihlášen
Valentino Rossi- Valencia
...no chapi už som i tom čítala ale našla som to až dnes...dúfam že sa skoro uzdravý lebo tri zlomené kosti v ruke... http://www.youtube.com/watch?v=eZvKJWSeyXk
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 15:36:54 Offline |
Re: Valentino Rossi- Valencia
žádná křeč, dva tejdny v gypsu, pak tři tejdny v plastu a motorka.... hovno tomu je
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 17:01:10 Offline |
vogo ale přišli sme k tomu vobá vstejně, akurát to mam zlomený enem na dvakrát, von se po mě v podstatě vopičil amatér
doba je temná...
A kde??
Podívanou ze závodů pro mě dělal McCoy...jízdním stylem..teď ještě malinko Hopkins..
Jinak už to ani moc GP nesleduju..
Hádat se nebudu..pár zaslepených fanoušků Rossiho znám a nemá smysl s nima polemizovat..
PURE NAKED BIKE!
..faktem je,že styl měl fajnový..
http://www.youtube.com/watch?v=obrL4f7-6WI
http://www.youtube.com/watch?v=6s44KOINBB0
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 17:43:00 Offline |
meloun: přesně tak, vod tý doby co sou tam všelijaký ty kontroly trakcí a podobně, čímž přicházíme vo kontrolovaný smyky a highsidery už koukam jenom na 125 a to jenom kvůlivá peškoj....
doba je temná...
...ten jeho drift na Kwakoj mam uloženej a pouštim si ho za dlouhejch zimních večerů...dycky mi stáli chlupy na zádech a měl sem husinu po celym těle, dyš najížděl do zatáčky s rozhoupanym zatkem, poslal to tam driftem a po zadnim vyjížděl ...pani vo mě měla dycky strach, abych nedostal ingfargt
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...ten jeho drift na Kwakoj mam uloženej a pouštim si ho za dlouhejch zimních večerů...dycky mi stáli chlupy na zádech a měl sem husinu po celym těle, dyš najížděl do zatáčky s rozhoupanym zatkem, poslal to tam driftem a po zadnim vyjížděl ...pani vo mě měla dycky strach, abych nedostal ingfargt
Se možná těšila sis to špatně vyložil
Kdy se stavíš na kafe???
Ti cinknu až přivezu novou káru
The father of the little princess of the dawn
...no čo ,aj tak sa máme všetci čo učiť...ja som bola tiež za neskutočnú kočku keď som sa prví krát postavila na okruh....samozrejme amatérsky (na hungaroring) až vtedy som zistila že to vúbec sranda není....a aj keď som tam bola od vtedy veľa krát je to nebo a zem oproti normálnej ceste... a ináč Pešek je moja srdcovka
...no v do Brna chodím pozrieť GP- PRAVIDELNE(ale iba ja,partia nechce...že je to drahé) ale zajazdiť keď dovolí čas a peniaze tak chodíme z partiou na Hungaroring... to Brno by bolo super ale musela by som tam ísť sama a to neviem je dobrý nápad....
Baltazar psal:Filous psal:...to nejni germán, to já ...blinkry sem chtěl napsat...možná i vačky bych moch pani dát, bude mít narozky
vyplatí se vůbec investovat do starý káry???
...du se jí voptat ...vole jeden blbej, já jí to řeknu
Baltaz:
...no to jó, to bych jí skazil celý vánoce
Fijat:
...furt je má, ale možná ti svitla naděje, bo naposlet dyš sem s nim mluvil, tag řikal, že bude potřebovat ňáký škvarky a že by je MOŽNÁ pustil
hele.. až budeš mít trochu času a foťák po ruce...blejskni je...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
merien psal:... ale zajazdiť keď dovolí čas a peniaze tak chodíme z partiou na Hungaroring... to Brno by bolo super ale musela by som tam ísť sama a to neviem je dobrý nápad....
nejaky rozpis jizd na hungaroringu by nebyl - bo bysme mohli zahostovat - treba taky a v tom kvetnu (maji) je suzukiday a jezdi se tam gratis a je to akce kde se vubec nechlasta a neji
jardagsf po hostovani touzici
ps. kezy cokolom
MOTO KOZZI GRISO
...no východniarsky samozrejme že áno...a borcov na suzukách je tu dosť ale slabosť na bandity tu mám iba ja...a nemohla som nikoho presvedčiť ani na Moto GP radšej sa išli opiť na zraz na Šíravu.... ale vyhlásim konkurz možno neakého dobrovoľníka zoženiem
Merijén:
...no na Suzuki day nejni podmínka Bandit, tam jezděj fšechny Suzuzki...ofšem na následnym večírku f kempu se slejzaj enem Bandiťácí, případně bandití votpadlíci a přebjehlíci, ale myslim, že by nebyl trabl, dyby ste se vokázali jakože zahraniční oučastnící, navíc minimálně jednu Bandasku f tlupje mít budete, tag co...
...no...keď zadáš súradnice a dátum ja ich skúsim ukecať (možno to nebude až také ťažké,keďže je tam vidina kempu a chľastu)...mohlo by to biť super...ja som za každú lumpárnu
...se budem zas sjednocovat??? ...souřadnice: Masarykůf vokruch ve Štatlu + kemp Olšovec v Jedovnici...termín: zatim neznámej, dycky to bejvá první tejden f kvjetenci, ale přesnej datum bejvá známej tag únor-březen...tady na stránkách se to určitě dozvíš, páč se budou formovat skupinky, kerý pojedou z různejch směrů spolu...akorát eště zjistim, esi nejni problém s registrací mašiny z SK do jízd...ale lidi vod vás tam jezdívali...
Filous psal:...se budem zas sjednocovat??? ...souřadnice: Masarykůf vokruch ve Štatlu + kemp Olšovec v Jedovnici...termín: zatim neznámej, dycky to bejvá první tejden f kvjetenci, ale přesnej datum bejvá známej tag únor-březen...tady na stránkách se to určitě dozvíš, páč se budou formovat skupinky, kerý pojedou z různejch směrů spolu...akorát eště zjistim, esi nejni problém s registrací mašiny z SK do jízd...ale lidi vod vás tam jezdívali...
suzuki nezná hranic přece
Blu one.... old one
Rakušáka z S-day vyhnali(Alexe s busou), že podmínka je český TP
že prej to financujou český prodejci pro podporu našeho trhu
Američana s banditem taky vyhnali(), že podmínka je český TP
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Stránky: 1