Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 13.10.2007 13:20:14 Offline |
nestartuje
Nazdar motobando mám takový problém mám bandasku rv.95 ale postavila si hlavu a jak se zahřeje nad cca.50C tak mi nestartuje starter točí ale motor jen tak blafa a nechytí nepomohlo ani seřízení karburátoru výměna baterky svíčky prostě nic jediné co je origoš jsou káblíky.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: nestartuje
No v podstatě sou 3 možnosti:
a) nejde tam benzín, nebo blbá směs (tos pré šteloval)
b) nepálí svíce - zkus estli hážou jiskru, případně si na FTP stáhni servsní manuál, zjisti si odpory a proměř ohmetrem odpory kabelů a indukčních cívek, případně jestli do těch cívek něco jde
c) chyba obsluhy
No za céé asi nepřipadá v úvahu, ale i to se může stát
Kam nevidím, tam nepospíchám
...woe nejsem děda vševěda, nevím (teda děda za chvíli budu, teda vlastně doufám že za chvíli nebudu) ...sytič je alchymie a skoro každej motor chce svůj individuální přístup, nicméně jestli nejseš střevo (což nepředpokládám) a vyzkoušel jsi si s ním hrát, tak snad ty kabely (ale zkus si ještě po neúspěšným pokusu vyndat svíčky a zkontroluj jestli jsou mokrý)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zdarec
mě se dneska stalo poprvé asi po pěti letech vlastnění, nechtěla naskočit
tož co s tím? stála asi tři týdny, což vlastně nikdy nebyl problem, přes zimu jsem to jednou za 14 dní protočil ana jaře no problemo.
dneska už se mi nechtělo točit s baterkou,tak jsem to chtěl ždurchnot a neběhal jsem se fest, nakonec chytla, ludra.
tož co povíte??
on the road
losmiros psal:zdarec
tož co s tím? stála asi tři týdny, což vlastně nikdy nebyl problem, přes zimu jsem to jednou za 14 dní protočil ana jaře no problemo.
dneska už se mi nechtělo točit s baterkou,tak jsem to chtěl ždurchnot a neběhal jsem se fest, nakonec chytla, ludra.
tož co povíte??
baterka,měnils ju za těch 5 let? jo a dyž dáte sytič doporučuju na poslech trošku potáhnout i plynem,vono to pak naskočí líp
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 16.10.2007 17:02:05 Offline |
Diky za rady ale, benzín tam co já vím je teda aspoň doufám, kdyby to bylo sytičem tak to nejede a sežere mi to i koule ale ono to jede a žere 5-6l což je nadhere jo poraďte kde se dají obědnat kabely v suzuki (suzuki paskov) mi řekli, že je to dohromady s cívkou a samostatně se to prý nedá koupit což je
losmiros psal:zdarec
tož co povíte??
Bych to viděl na prázdný karbce, kohout na PRI, cigáro, a jedem. (kohout přepnout na ON samosebou)
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 06.11.2007 18:30:12 Offline |
Už jsem na to přišel!!!!!! Moc moc mě to sice netěší ale apoň vím proč.Včera jsem vykuchal startér odvezl ho na změření a ejhle. Podle servisemana mu prý mužu vystavit parte s toho vyplívá moje další otázka? Nevíte kdo na severní moravě repasuje startéry a jestli se to vůbec vyplatí? nebo raději koupit starší a rysknout to?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Filous psal:...Pšáne, mam pocit, že tady f tom případě uš byl něgdo při vykuchání startéru rychlejší
..májí tam dva motory na vykuch..a i nějaké bandity ve stavu rozkladu..dal jsem mu to sem spíš kvůli kontaktu na ně..a nesééééééér
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
XJelen psal:losmiros psal:zdarec
tož co povíte??Bych to viděl na prázdný karbce, kohout na PRI, cigáro, a jedem. (kohout přepnout na ON samosebou)
jj to me pozlobilo ale nastesti me videl soused motorkar a poradil ze to ma pri vetsinou motyka nechyta kvuli tomu
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1