Nejsi přihlášen
Hachlblaubachtr (Člen) 05.11.2007 21:34:03 Offline |
Leštící pasta
Zdravím,nevíte někdo kde by se dala sehnat leštící pasta na hliník hrubá a jemná někde v Hradci Králové nebo okolí?Ptám se všude možně,železářství autodoplňky a maj pouze tak silichromvětšinou ani nevědí že něco takovýho je.
Re: Leštící pasta
http://www.probrus.com/kontakty/
tam koupíš co potřebuješ bych řek..
Hachlblaubachtr psal:Zdravím,nevíte někdo kde by se dala sehnat leštící pasta na hliník hrubá a jemná někde v Hradci Králové nebo okolí?Ptám se všude možně,železářství autodoplňky a maj pouze tak silichromvětšinou ani nevědí že něco takovýho je.
Kupoval jsem je ve firmě matezex v H.K.Je to při výjezdu od ZVÚ na prahu skoro nakonci po levý straně.Je to firma na prodej nerezu po levý straně,vedle je myčka s ručním mytímjinak mám doma tak jestli chceš tak se stav v Bohuslavicích.tuším že to nikdy ani nespracuju vono to nějak neubejvá
Jebat motorky :-)
Hachlblaubachtr (Člen) 05.11.2007 22:02:10 Offline |
Moc dík všem.Zítra koupím a leštím a leštím všechno co neni v chromu
inkvizitorr (Administrator) 05.11.2007 22:05:06 Offline |
www.brusivo-luko.cz
bílou unipol na předleštění (velkej úběr, malej lesk)
světle modrou unipol (filální leštění, malej úběr, velkej lesk)
doba je temná...
PALOUS psal:Hachlblaubachtr psal:Zdravím,nevíte někdo kde by se dala sehnat leštící pasta na hliník hrubá a jemná někde v Hradci Králové nebo okolí?Ptám se všude možně,železářství autodoplňky a maj pouze tak silichromvětšinou ani nevědí že něco takovýho je.
Kupoval jsem je ve firmě matezex v H.K.Je to při výjezdu od ZVÚ na prahu skoro nakonci po levý straně.Je to firma na prodej nerezu po levý straně,vedle je myčka s ručním mytímjinak mám doma tak jestli chceš tak se stav v Bohuslavicích.tuším že to nikdy ani nespracuju vono to nějak neubejvá
Za to mrtvola až moc co? Tak se toho potřebuješ zbavit.
jak dlouho ještě?
Hachlblaubachtr (Člen) 05.11.2007 22:16:47 Offline |
Je to asi ta vina
no vychčije ti akorát volej..
je dobrý si ho předtim vypustit..
no zajímalo by mně když ste líný přemejšlet,jak budete na motorce to víko leštit v těch záhybech u šroubů třeba když vám tam budou vadit třeba ty hlavy těch šroubů..
ledaže byste to víko vyleštili jako já takže né celý..
KOVAL psal:no vychčije ti akorát volej..
je dobrý si ho předtim vypustit..
no zajímalo by mně když ste líný přemejšlet,jak budete na motorce to víko leštit v těch záhybech u šroubů třeba když vám tam budou vadit třeba ty hlavy těch šroubů..
ledaže byste to víko vyleštili jako já takže né celý..
Jebat motorky :-)
Marťas psal:2 Koldan: Myslíš, že by byla velká vina chtít od tebe návod, jak si vhodit kola do zlata jako ty?
hele napiš to sem ještě jednůc,voni by mi to ti vořešpruti nevěřili
Ale jináč zadej leštění do vyhledávání,už sem se tu k tomu kdys i vyjadřoval
-zalepit kobercovkou to co nechceš leštit
-použít odstraňovač starých nátěrů a sundat barvu, mně se osvědčila k sundání a předleštění jemná brusná textilie
-leštit zelenou pastou,musí se to zahřát,takže přitlačit,samo že výkonná vrtačka
-doleštit hadrovým kotoučem (hezky to šlo flanelem,nastříhej prostě kolečka flanelu, šrub, dvě matky,podložka máš krásný kotouč,šup s tím do vrtačky a jeto.)
Většinu práce jsem dělal filcovým kotoučem,ten hadrový už jen na doleštění
-nástřik sem si nechla udělat v lakovně,barvu mi doporučil Osiris za malej sexuální úplatek
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zlatá je dobrá a hotovo
s leštěním (kol ) by nebyl ani problém, jen jsem si nebyl jistej s tím nástřikem, takže komplet kolo vyleštit a potom tu část, co chci nastříkat, vhodit v lakovny Taky mě to mohlo docvaknout
že jsem tak smělej, podrobnosti o barvě by nebyly?
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Banditatom (Člen) 08.11.2007 18:24:59 Offline |
Teda já taky přihodím trochu. Když jsem koupil bandasku B6N měla klasické černé kola (jako všechny).Zima byla dlouhá a kola se nelíbila. Tak jsem si nakoupill hromadu smirku od 200--2000. Střed kola a paprsky jsem nechal černé a kraje postupně vyleštil až do vysokého lesku. Finiš jsem jel pastou na hliník takovou tou zelenou kostkou a pak teravaxem ( je sice určený na lak karoserii ale obsahuje vosk a lesk ještě zvýšil. Smosebou, že střed zakrýt lakyrnickou páskou.Vysledek? no na pochcání!!! Dobrá rada když si kola vyleštíš do lesku a dáš je do lakovny musíš počitat s tím, že nazalakovaný hliník s kontaktem s nějakou chemickou sračkou zoxiduje a zmatní.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
traveler237 (Nový člen) 08.11.2007 18:55:47 Offline |
Héj chalpi...pochlubte se a řekněte kde se můžu na ty vaše krasavce (motyky) kouknout...hmm?Máte někde fotky?Dík
Tak tohle je už minulost...rozloučil jsem se s BANDITEM...přesedlal jsem na BMW K1200R
traveler237 (Nový člen) 08.11.2007 19:31:19 Offline |
Jo to jsem se kouknul...hezkýýýýýýýýýýýý......ale taky jsem čekal nějaké detaily...nápady... inspiraci...
Asi jsem náročný,že?[img][/img]
Tak tohle je už minulost...rozloučil jsem se s BANDITEM...přesedlal jsem na BMW K1200R
Marťas psal:zlatá je dobrá a hotovo
s leštěním (kol ) by nebyl ani problém, jen jsem si nebyl jistej s tím nástřikem, takže komplet kolo vyleštit a potom tu část, co chci nastříkat, vhodit v lakovny Taky mě to mohlo docvaknout
že jsem tak smělej, podrobnosti o barvě by nebyly?
jak celý kolo vyleštit a část hodit do lakovny prostě olep kobercovků to co nechceš aby bylo vyleštěný,až to vyleštíš,olepíš lakýrnicků pásků to cos vyleštil a zbytek necháš stříknůt. jo a to co budeš stříkat,tak určitě nesundávej ten původní povrch,prostě to přestříkej,páč jak mi říkal Čichač baref na hliník sa blbě stříká
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1