Nejsi přihlášen
Schumacher na Ducati Desmosedici
Pokud dobře čtu (viz odkaz) tak Schumi ve Valencii zajel na Ducati Desmosedici GP7 v rámci jízd V.I.P kolo za 1,37 min. , což je téměř neuvěřitelné, když vezmeme v potaz, že Pedrosa jel v závodě 1,34... no né?No ano!
http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_ … ;section=1
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Schumacher na Ducati Desmosedici
Schumachera rychlost stále láká. V pondělí rovněž ve Španělsku proháněl motocykl Ducati, s nímž letos Australan Casey Stoner vybojoval světový titul ve třídě MotoGP. Za řídítky absolvoval 58 kol a byl spokojen. "Nepřijel jsem překonat traťový rekord. Už jsem ducati řídil. Nejdříve jsem byl pomalejší, ale teď zaostávám asi o deset sekund za profesionálními jezdci a to není špatné," řekl Němec listu Gazzetta dello Sport
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Schumachera rychlost stále láká. V pondělí rovněž ve Španělsku proháněl motocykl Ducati, s nímž letos Australan Casey Stoner vybojoval světový titul ve třídě MotoGP. Za řídítky absolvoval 58 kol a byl spokojen. "Nepřijel jsem překonat traťový rekord. Už jsem ducati řídil. Nejdříve jsem byl pomalejší, ale teď zaostávám asi o deset sekund za profesionálními jezdci a to není špatné," řekl Němec listu Gazzetta dello Sport
Héézky zkopčený s idnes hmmm..
Čaroděj Dobroděj 8-)
Nejlepší kolo (z těch 58-mi) měl o 3 vteřiny horší než co jezdili jazdci v Moto GP, zbytek byl asi v tom rozmezí 10 sek. no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jak píše Americkej ..... jestli je fakt pravda, že tak nějak skoro z voleja dal kolo pomalej do těch 10ti sekund jak vostatní tak je to ultra mistr ............. !! Já ho měl dycky kluka celkem rád .... sice je to někdy ultranamachrovanejblb ale rychlost a talent mu nikdo nemůže vodepřít stejně tak jako Valemu ......
Shumi a Valentino sou talenti moc velky , sou to borci. pred schumim na moto smekam preci jen to nejsou 4 kola a valnetiono ve ferrari taky zajel moc pekne skoda ze na rally mu to moc nejde
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
...protože dneska na okruzích (f1 i gp) můžou s nadsázkou jezdit cvičený orangutani, na šotolině už musí něco umět, dřív bez technickejch vymožeností to bylo jiný kafe
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...protože dneska na okruzích (f1 i gp) můžou s nadsázkou jezdit cvičený orangutani, na šotolině už musí něco umět, dřív bez technickejch vymožeností to bylo jiný kafe
svatá pravda
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
To Osi: na tom je samozřejmě kus pravdy co píšeš, ale zas opačně všecky ty elektro cajky a všecko co ti pomáhá tě udržet na silnici není blbuvzodrný a musíš vidět jak na to .... i ten nejlepší hlídač prokluzu a bůhví co tě neudrží na silnicic když jedeš ven atd. atd. a abys zajel tyto časy tak musíš letět jako prase tudíž musíš bejt kurva dobrej pilot abys daný auto nebo motyku vůbec zvládl ......!!!!!!
...tak to je jasný, že blb by to nezajel
...píšu ale o tom, že dřív toho museli zvládat a umět víc !!!
...když to přeženu a ten matěj co na to sedne bude vědět že se jezdí po asfaltu a do zatáčky se brzdí, tak má vyhráno ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kakin psal:Jak píše Americkej ..... jestli je fakt pravda, že tak nějak skoro z voleja dal kolo pomalej do těch 10ti sekund jak vostatní tak je to ultra mistr ............. !! Já ho měl dycky kluka celkem rád .... sice je to někdy ultranamachrovanejblb ale rychlost a talent mu nikdo nemůže vodepřít stejně tak jako Valemu ......
... Kakin woe nebuď skromnej, ty tam bejt a mět takej stroj tak ňákýmu ... ještě ukážeš
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris psal:...protože dneska na okruzích (f1 i gp) můžou s nadsázkou jezdit cvičený orangutani, na šotolině už musí něco umět, dřív bez technickejch vymožeností to bylo jiný kafe
to je narážka na fida
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1