Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Schumacher na Ducati Desmosedici

Jarken (Člen)
06.11.2007 07:00:31

Schumacher na Ducati Desmosedici

Pokud dobře čtu smile1 (viz odkaz) tak Schumi ve Valencii zajel na Ducati Desmosedici GP7 v rámci jízd V.I.P kolo za 1,37 min. surprised , což je téměř neuvěřitelné, když vezmeme v potaz, že Pedrosa jel v závodě 1,34... no né?No ano! help

http://www.motogp.com/en/motogp/motogp_ … ;section=1

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Antihero (Člen)
06.11.2007 08:30:26

Re: Schumacher na Ducati Desmosedici

hmmm...
čteš dobře, ale asi chyba tisku, nebo co...idontknow

There's a pie in the sky when you die.
bery (Člen)
06.11.2007 08:41:53

já si přečtu starou belu, nebot i s češtinou mam potíže natož s .....smile2

momentalně zavostalej
ross (Člen)
06.11.2007 09:09:14

Já tam nikdy nejel, takže nemůžu zhodnotit jestli je to dobrej časbigsmile a pedrosa je kdo??bigsmilebigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Datel (Člen)
06.11.2007 10:09:51

ross psal:

Já tam nikdy nejel, takže nemůžu zhodnotit jestli je to dobrej časbigsmile a pedrosa je kdo??bigsmilebigsmile

Asi žvýkačka.................Pedro s A smile1smile1

misi (Člen)
06.11.2007 12:52:48

bigsmilebigsmilesmile1smile1bigsmilebigsmilegood

Datel psal:
ross psal:

Asi žvýkačka.................Pedro s A smile1smile1

Blu one.... old one
sonyk (Člen)
06.11.2007 14:14:55

Schumachera rychlost stále láká. V pondělí rovněž ve Španělsku proháněl motocykl Ducati, s nímž letos Australan Casey Stoner vybojoval světový titul ve třídě MotoGP. Za řídítky absolvoval 58 kol a byl spokojen. "Nepřijel jsem překonat traťový rekord. Už jsem ducati řídil. Nejdříve jsem byl pomalejší, ale teď zaostávám asi o deset sekund za profesionálními jezdci a to není špatné," řekl Němec listu Gazzetta dello Sport

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
xrohy (Člen)
06.11.2007 15:20:24

sonyk psal:

Schumachera rychlost stále láká. V pondělí rovněž ve Španělsku proháněl motocykl Ducati, s nímž letos Australan Casey Stoner vybojoval světový titul ve třídě MotoGP. Za řídítky absolvoval 58 kol a byl spokojen. "Nepřijel jsem překonat traťový rekord. Už jsem ducati řídil. Nejdříve jsem byl pomalejší, ale teď zaostávám asi o deset sekund za profesionálními jezdci a to není špatné," řekl Němec listu Gazzetta dello Sport

Héézky zkopčený s idnes hmmm..idontknowidontknow

Čaroděj Dobroděj 8-)
sonyk (Člen)
06.11.2007 15:23:01

jj z idnes no nebo neceho takoveho ja jen ze tu pisou o 10s a tam nekde o 3 nebo 4 s

Jarken (Člen)
07.11.2007 07:11:23

Nejlepší kolo (z těch 58-mi) měl o 3 vteřiny horší než co jezdili jazdci v Moto GP, zbytek byl asi v tom rozmezí 10 sek. no né?No ano!

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Americkej (Člen)
07.11.2007 09:27:30

Tak jestli tohle dal z voleje, jako "neprofík"...? naladit mu mašinu na míru, prohnat ho tréninkovým programem a za rok je jasnej mistr !

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Kakin (Člen)
07.11.2007 20:41:24

Jak píše Americkej ..... jestli je fakt pravda, že tak nějak skoro z voleja dal kolo pomalej do těch 10ti sekund jak vostatní tak je to ultra mistr ............. !! goodgoodgood Já ho měl dycky kluka celkem rád .... sice je to někdy ultranamachrovanejblb ale rychlost a talent mu nikdo nemůže vodepřít stejně tak jako Valemu ......  goodgood

marcoo (Člen)
07.11.2007 21:17:11

šuMACR sicksicksick  mrtka namachrovaná.Nic proti jeho obdivovatelůmheadshakeheadshakeheadshakeheadshakeheadshakefuck

ross (Člen)
07.11.2007 22:01:56

hoší kua když někdo umí tak může bejt trochu machřisko, nebo ne?cool

marcoo (Člen)
07.11.2007 22:10:12

ross psal:

hoší kua když někdo umí tak může bejt trochu machřisko, nebo ne?cool

To on určitě umí,to klobouk dolů ale u mě je to jen helmutskej spratek.

Jarken (Člen)
07.11.2007 22:30:56

A mne zas nevadí, měl jsem ho rád, stejně jako Valeho no né?No ano! good

sonyk (Člen)
08.11.2007 17:29:04

Shumi a Valentino sou talenti moc velky , sou to borci. pred schumim na moto smekam preci jen to nejsou 4 kolasmile1 a valnetiono ve ferrari taky zajel moc pekne skoda ze na rally mu to moc nejde

osiris (Člen)
08.11.2007 17:36:37

...protože dneska na okruzích (f1 i gp) můžou s nadsázkou jezdit cvičený orangutani, na šotolině už musí něco umět, dřív bez technickejch vymožeností to bylo jiný kafe good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mehari (Člen)
08.11.2007 17:43:33

osiris psal:

...protože dneska na okruzích (f1 i gp) můžou s nadsázkou jezdit cvičený orangutani, na šotolině už musí něco umět, dřív bez technickejch vymožeností to bylo jiný kafe good

svatá pravdagoodgood

až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
maňas (Člen)
08.11.2007 17:47:13

tak mu to přejte je hplt dobrejgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Kakin (Člen)
08.11.2007 18:04:35

To Osi: na tom je samozřejmě kus pravdy co píšeš, ale zas opačně všecky ty elektro cajky a všecko co ti pomáhá tě udržet na silnici není blbuvzodrný a musíš vidět jak na to .... i ten nejlepší hlídač prokluzu a bůhví co tě neudrží na silnicic když jedeš ven atd. atd. a abys zajel tyto časy tak musíš letět jako prase tudíž musíš bejt kurva dobrej pilot abys daný auto nebo motyku vůbec zvládl ......!!!!!!

osiris (Člen)
08.11.2007 18:19:42

...tak to je jasný, že blb by to nezajel
...píšu ale o tom, že dřív toho museli zvládat a umět víc !!!
...když to přeženu a ten matěj co na to sedne bude vědět že se jezdí po asfaltu a do zatáčky se brzdí, tak má vyhráno ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas (Člen)
08.11.2007 18:43:45

no kdybych býval věděl,že se do zatáčky brzdí,tak bych se býval bych třeba válel o dva tejdny díl bigsmilebigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
SLUGI (Člen)
08.11.2007 18:47:28

Kakin psal:

Jak píše Americkej ..... jestli je fakt pravda, že tak nějak skoro z voleja dal kolo pomalej do těch 10ti sekund jak vostatní tak je to ultra mistr ............. !! goodgoodgood Já ho měl dycky kluka celkem rád .... sice je to někdy ultranamachrovanejblb ale rychlost a talent mu nikdo nemůže vodepřít stejně tak jako Valemu ......  goodgood

... Kakin woe nebuď skromnej, ty tam bejt a mět takej stroj tak ňákýmu ... ještě ukážeš goodgood

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
ross (Člen)
09.11.2007 11:05:25

osiris psal:

to je narážka na fidabigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS