Nejsi přihlášen
preventivní prohlídka
zdárec,co z těchto věcí bych si dokázál udělat doma sám,UPOZRNUJU,ŽE JSEM UPLNEJ AMATÉR,vyměna svíček,filtru,oleje,seřízení ventilů a podtlaku,skontrolovat stav nebo vyměnit řetězovou sadu,baterky,ložiska v kolech a uložení kyvky a vidlí.dikas
Re: preventivní prohlídka
patrik671 psal:zdárec,co z těchto věcí bych si dokázál udělat doma sám,UPOZRNUJU,ŽE JSEM UPLNEJ AMATÉR,vyměna svíček,filtru,oleje,seřízení ventilů a podtlaku,skontrolovat stav nebo vyměnit řetězovou sadu,baterky,ložiska v kolech a uložení kyvky a vidlí.dikas
zvládneš:vyměna svíček,vzduch. filtru,oleje + olej filtr a podle manuálu brzdový destičky (kontrola opotřebení) a ten řetěz do odtatního se mepouštěj a ložiska asi nepoznáš když o tom nic nevíš.
...no...a víš ty vůbec něco vo spalovacích motorech? ...nééé? ...tag začnem vod začátku...na začátku bylo slovo bóží a pár svařenejch trubek, zbytek pochopí každej debil ...dělám si prdel ...teť vážně...třeba co máš za vercajk?...já bejt tebou, tag napoprvý to vodvezu k někomu, gdo vo tom něco ví, nechám si to udělat fšechno, koukam mu na ruce (né každej to má rát) a hodně, fakt hodně se ptam...i na blbosti...no a podruhý, dyš si na to troufneš se do pár vjecí můžeš pustit sám a postupně přidávat...vono se málokomu chce dávat dokupy rozbrapčenou motyku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
patrik671 psal:zdárec,co z těchto věcí bych si dokázál udělat doma sám,UPOZRNUJU,ŽE JSEM UPLNEJ AMATÉR,vyměna svíček,filtru,oleje,seřízení ventilů a podtlaku,skontrolovat stav nebo vyměnit řetězovou sadu,baterky,ložiska v kolech a uložení kyvky a vidlí.dikas
každý nějak začíná a je fajn,že se to chceš naučit,ale jak píše Filous je lepčí si k tomu postupně přičichnout za dozoru jiného,zkušenějšího.Spousta těch věcí se tady už řešila,hoď si to do vyhledávání a studuj.Pak teprve haž dotazy čemu nebudeš rozumět a ty základní věci tak zvládneš
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:...teť tag koukam...Doudleby, Doudleby...tam mě gdysy jako hodně mladýho přefikla na zábavje ňáká punkerka ...měla krásný kozy ...no nic, to já enem tag...jo a máte tam heskej zámek
bolelo to?
dostala hnedy kridla
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:...teť tag koukam...Doudleby, Doudleby...tam mě gdysy jako hodně mladýho přefikla na zábavje ňáká punkerka ...měla krásný kozy ...no nic, to já enem tag...jo a máte tam heskej zámek
bolelo to?
dostala hnedy kridla
...nebylo to jag ty si myslíš ...normálně se mnou sekla do trávy a řekla mi:"nic nedělej, já se vo tebe postaram" ...asi byla ňákej mateřskej typ nebo co ...a nekecala, postarala se...vo mě i vo sebe ...to byli prázdniny ...přeceda SSM mi předal vopčanku, soudruška na Městskym výboře řidičák na fichtla a mě se votevřel ten velkej svjet
mr.BSE psal:Filous psal:...teť tag koukam...Doudleby, Doudleby...tam mě gdysy jako hodně mladýho přefikla na zábavje ňáká punkerka ...měla krásný kozy ...no nic, to já enem tag...jo a máte tam heskej zámek
bolelo to?
dostala hnedy kridla
nebyl to punker
Blu one.... old one
misi psal:mr.BSE psal:Filous psal:...teť tag koukam...Doudleby, Doudleby...tam mě gdysy jako hodně mladýho přefikla na zábavje ňáká punkerka ...měla krásný kozy ...no nic, to já enem tag...jo a máte tam heskej zámek
bolelo to?
dostala hnedy kridla
nebyl to punker
...nééééé...to bych si fšim
Asi je to u Filouse profesionální "degenerace",ale ačkoli se zdá býti vostrým drsňákem (někdy třeba jo..)a stylem,kterým píše může v ostatních evokovat typ zpustlého a drsného řidiče kamionu..
Můžu s klidným svědomím prohlásit,že naživo svou bezchybnou,na slovní obraty a plynulost řeči barvitou,klidnou,slušnou-takřka filosofní!!mluvou,podbarvenou navíc ještě klidným,hlubokým tónem,připomíná spíše klidného,s životem smířeného,zkušeného sňatkového podvodníka!!
Tímto mu NECHCI lízt do řiti,ale mě samotného to dost překvapilo!!
Třeba i to je důvod,že se po něm hned sápala nějaká nemytá,zkouřená,vyžilá punkerka s pěknýma kozama!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Asi je to u Filouse profesionální "degenerace",ale ačkoli se zdá býti vostrým drsňákem (někdy třeba jo..)a stylem,kterým píše může v ostatních evokovat typ zpustlého a drsného řidiče kamionu..
Můžu s klidným svědomím prohlásit,že naživo svou bezchybnou,na slovní obraty a plynulost řeči barvitou,klidnou,slušnou-takřka filosofní!!mluvou,podbarvenou navíc ještě klidným,hlubokým tónem,připomíná spíše klidného,s životem smířeného,zkušeného sňatkového podvodníka!!
Tímto mu NECHCI lízt do řiti,ale mě samotného to dost překvapilo!!
Třeba i to je důvod,že se po něm hned sápala nějaká nemytá,zkouřená,vyžilá punkerka s pěknýma kozama!
...no to je vůůůůůůl!!!!
Přesně tak!!
Úúúúplně to vidim:
Teráska kavárny vyšší cenové relace v malebném prostředí Karlových Varů,beztarostný slunný letní den,občas tichý,poklidný prostor promenády naruší v dáli lehký lomoz kol kočáru s koňmi a švihání biče upjatého vozky...
...a v té kavárně,na místě s nejkrásnějším výhledem na zámeckou terasu sedí v decentním,módním béžovém obleku muž-nohu přes nohu,co chvíli sledujíc na zlatých cibulovkách čas a popíjeje vídeňské kávy bez cukru,avšak s řádnou porcí smetany,očekávajíc příchod jedné z mnoha svých nápadnic..
Po nezbytné kávičce,květině,letmých dotycích,šarmantnímu úsměvu,kterému žádná neodolá,několika nacvičeních úryvků od velkých francouzských básníků už mu dotyčná taje v rukou jako vosk......netrvá dlouho a za klapotu dámských střevíců a roztomilého uhihňávání se každému jeho bonmotu,odcházejí spolu vstříc hotelovému apartmá...
PURE NAKED BIKE!
Povinně:
cibulovky na řetízku,voblek(košili se stojáčkem),nasazovací brejle(nevim jak se jim ondynoj řikalo),krabičku s tabákem máš...sakra-to musela bejt krásná doba...
Ale prej se tenkrát ještě ženský neholili kde maj..
PURE NAKED BIKE!
hale meloun ty děláš novináře nebo píšeš dívčí romány??
vogo takovýhle slovní obraty a spojení se jen tak neviděj.....
hans psal:hale meloun ty děláš novináře nebo píšeš dívčí romány??
vogo takovýhle slovní obraty a spojení se jen tak neviděj.....
To ne,ale takovou menší básnickou sbírku jsem už sepsal...(vydána pod pseudonymem samozřejmě)
Takže mě stejně nikdo jen tak nedohledá...a popravdě o to ani moc nestojim..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Houby ruštinu-to bylo směřováno do doby první republiky..
Takže němčinu..
Dlouhos u nás nebyl ruština je v KV hlavní jazyk v případě němčiny bychom ho uvítali ve Františkových Lázních kde samozřejmě všechno popisované probíhá i nyní (nemyslím nyní, ale o sezoně)jenom možná trochu moderněji (bez cvikru a cibulí)
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1