Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » teploměr oleje

Marcus_86 (Člen)
04.11.2007 19:28:38

teploměr oleje

Jak mozna vite, tak bandity nemaji teplomery oleje. Ja ted videl na jedne motorce teplomer misto uzaveru oleje. Urcite vite, co myslim, nevite kde toto zbozi nabizi na bandity ? Myslim, ze to neni az tak spatna vec. A hlavne to potrebuju, abych mel pak lepsi karu nez KOLDAN bigsmile good bigsmile

Filous (Člen)
04.11.2007 19:30:53

Re: teploměr oleje

...má to každej druhej...i já...strejda Louis (www.louis.de)

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
04.11.2007 19:34:26

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Marcus_86 (Člen)
04.11.2007 19:42:12

sice to ma kazdej druhej, ale doufam, ze to nema KOLDAN, ja to musim na sezonu sladit a snad budu jezdit s nim, jestli me veme do klubu bigsmile

Marcus_86 (Člen)
04.11.2007 20:05:36

jj diky moc, ja to nasel i zde http://www.novelmoto.cz/katalog_DO.htm je to tam pro ruzne stroje, samo B6,B12. Taky sou tam pekne blinkry ... a silenosti na helmy atd ... good

Koldan (Člen)
04.11.2007 20:25:47

Marcus_86 psal:

sice to ma kazdej druhej, ale doufam, ze to nema KOLDAN, ja to musim na sezonu sladit a snad budu jezdit s nim, jestli me veme do klubu bigsmile

Rejpalefuckbigsmile Domluv sa první s Osirisem,estli ňa pustí z harémubigsmile

ale jináč nemám ho, vím,že někeří kucí ho maj,přinde mi to zbytečný,zaprvý je to jenom zátka,takže neměří přímo teplotu oleje,za druhý si neumím představit jak po vyjetí stále čučím mezi nohy něgde dolů,estli už je tam ta správná teplotka,za třetí je to lákadlo pro nenechavé ruky pitomců co musej mít vše co není přikurtovaný. Viděl bych to jako gud alternativu pro ty co se jim právě zátka ztratila. Ale jináč za těch pár kaček proč ne,taky mám na mašině spostu pičovinek kerý nemaj smysl,ale líbí sa něbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Marcus_86 (Člen)
04.11.2007 20:32:13

bigsmile

osiris (Člen)
04.11.2007 21:16:47

klokanoj: jede to s tím ale jak ďas good bigsmile
...jó a já ti čoveče nevím, aby nám to nerozvrátilo vztah bigsmile von freš je taky dost prudkej když nás vidí spolu bigsmile

Koldan (Člen)
04.11.2007 21:28:48

osiris psal:

klokanoj: jede to s tím ale jak ďas good bigsmile
...jó a já ti čoveče nevím, aby nám to nerozvrátilo vztah bigsmile von freš je taky dost prudkej když nás vidí spolu bigsmile

beztak už pádluje s Pádlem, ale máš recht, nebudeme měnit zajetébigsmile

osiris (Člen)
04.11.2007 21:32:08

...akorát lih by mě zjebal kdybys chcíp a šel sem za tebou na hřbitov bigsmile ...dokuď dejcháš tak mě to toleruje bigsmile

Koldan (Člen)
04.11.2007 21:34:08

to chce vyzkůšat,vožereme mě do mrtva a uvidímebigsmile
sa objetuju woebigsmile

osiris (Člen)
04.11.2007 21:41:50

...to ti teda nezávidím, ten ti dá, co se do tebe vejde, jen co se přestaneš hejbat bigsmile

Marcus_86 (Člen)
05.11.2007 00:54:56

Vubec tomu tady nerozumim ... Jinak KOLDAN je muj nejvic nejlepsi kamos (ktereho vubec neznam) a nejak se k nemu prifarmim ... Doufam, ze nekdy me nekdy veme i za Osirisem atd ... jinak bych tu asi nemel psat, ze nejak nepiju ... jako ze su asi trochu vic abstinent bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
05.11.2007 07:59:22

...ty seš nemocnej??? ...že jako nepiješsurprised ...to je ňáká úchylka, né??? idontknow ...u Palouse to pochopim, ten uš si svuj kýbl vychlastal do poslední kapičky, ale zdravej človjek a apstinent??? surprised

Datel (Člen)
05.11.2007 08:36:50

Filous psal:

...ty seš nemocnej??? ...že jako nepiješsurprised ...to je ňáká úchylka, né??? idontknow ...u Palouse to pochopim, ten uš si svuj kýbl vychlastal do poslední kapičky, ale zdravej človjek a apstinent??? surprised

˘...a ještě ke všemu má za kámoša Koldanasurprised..ten musí být fakt divný bigsmile

Marcus_86 (Člen)
05.11.2007 09:54:11

fuck

Filous (Člen)
05.11.2007 10:14:21

...no no no!!! bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
05.11.2007 10:24:39

Marcus_86 psal:

jinak bych tu asi nemel psat, ze nejak nepiju ... jako ze su asi trochu vic abstinent bigsmilebigsmilebigsmile

No teda??Já myslel ,že takovýhle iidi vůbec neexistujouidontknowidontknow

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Marcus_86 (Člen)
05.11.2007 10:59:25

No toho se trochu bojim ... co se vubec dela na srazech ??? Mam jen takovy blby pocit .... bigsmilebigsmilebigsmile

Datel (Člen)
05.11.2007 11:03:04

Ten pocit je správný..bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
05.11.2007 12:22:52

máš docela dobrý tušeníbigsmilebigsmilebigsmile

Marcus_86 (Člen)
05.11.2007 13:33:07

šak já vímm... néééé ... Musim se domluvit s KOLDANEM a OSIRISEM a zalozime wine BANDIT KOFOL ´S KLUB wine bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
05.11.2007 13:35:52

...no tag s tema dvouma určitě bigsmilebigsmilebigsmile

Newada (Člen)
05.11.2007 13:48:37

Filous psal:

Hlavně Osi, ti poví co dělal před SD v sobotu ráno. goodbigsmile

jak dlouho ještě?
losmiros (Člen)
05.11.2007 13:55:44

a teď trocha od tématu - já temu vůbec nerozumím ale kurva dyť ten teploměr stojí 1200,-idontknow a eště to neměří jako teplotu oleje, bo to by muselo bejt něgde u olejovýho čerpadla snad ne, takže jestli tomu rozumím tag je to uplně na piču a eště za tolik love,
ze mě si nic nedělejte, já jsem socka, ale kurevsky spokojená

on the road
osiris (Člen)
05.11.2007 14:14:11

Newada psal:
Filous psal:

Hlavně Osi, ti poví co dělal před SD v sobotu ráno. goodbigsmile

...wolové, no tag sem si nat ránem dva litry votplif no bigsmile za to může jarken s gapou bigsmile asi ňákej skaženej salám sem snět

K.a.s.y.m. (Člen)
05.11.2007 14:34:01

losmiros psal:

a teď trocha od tématu - já temu vůbec nerozumím ale kurva dyť ten teploměr stojí 1200,-idontknow a eště to neměří jako teplotu oleje, bo to by muselo bejt něgde u olejovýho čerpadla snad ne, takže jestli tomu rozumím tag je to uplně na piču a eště za tolik love,
ze mě si nic nedělejte, já jsem socka, ale kurevsky spokojená

Když zapátráš po netu tak ho seženeš úplně nový a skoro za polovinu než píšeš.Já ho tam mám.Je to spíš orientační,ale mě to vyhovuje.Jak se to ohřeje na 40 tak už jedu normálně a mám aspoň dobrá pocit ,že ten motor naoko šetřím.

Filous (Člen)
05.11.2007 14:36:54

...mě stál 15,- ojro a dyš vyjíždim, tag na něj taky sem tam juknu, tagže Klokanovo kecy, že je to vo ničem neber f potas, von je zas načuchanej cementu bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
05.11.2007 14:40:38

Koldan (Člen)
05.11.2007 14:48:01

Filous psal:

...mě stál 15,- ojro a dyš vyjíždim, tag na něj taky sem tam juknu, tagže Klokanovo kecy, že je to vo ničem neber f potas, von je zas načuchanej cementu bigsmile

jo,dnes tu mám dobrý zboží,akorát to pak trhá kapesníkybigsmile
Jen tak pro pořádek,dyž tam není ta teplota jaků tam chceš mít,tag jukáš a čekáš až tam bude a a pak teprve vyjíždíšsurprised Anebo sa řídíš osvěčenů klasiků, tzn. nastartovat, nasůkat sa do bundy, přilby, rukavic a prvních pár kilometříků zlechka?bigsmile

Meloun (Člen)
05.11.2007 14:49:13

Podobný využití jsme řešily v práci(teplota kapaliny)...a na www.conrad.cz se zakoupil obyč dig.teploměr s čidlem,to se jen prodloužilo kabelem(nebo můžeš koupit zvlášť)a všechno funguje jak mágood
Takže-jestli mě ten amok s teploměrem chytne taky,udělám to stejně.
Vytočim na soustruhu nový víčko(šroub) s přípravou na čidlo,potáhnu to kabelem až nahoru a tam někde na řidítka jen malej digitální displejgood
Musim to ještě teda prostudovat,ale myslim,že by neměl bejt problém...
Peníze??...Směšný!good

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
05.11.2007 14:58:07

Čuchačbetonu:
...dyk víš né? bigsmile

Meloun:
...nebude to vypadat divně, dyš ti vod zátky povede kábl?idontknow ...nebo že bys na to navlík chromovanou vopletenou hadici?surprisedbigsmile

Meloun (Člen)
05.11.2007 15:03:12

Slabej kabel... a vomotat se dá taky...rozhodně v mých očích hezčí,než ten kulatej sráčidontknow

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
05.11.2007 15:09:04

...no tag to bych se snat i hádal surprisedbigsmile

Meloun (Člen)
05.11.2007 15:11:51

To pochopitelně můžeš..smile1
A taky už předem očekávám podobný reakce i od ostatních..smile1
Jak jinak taky...

PURE NAKED BIKE!
Koldan (Člen)
05.11.2007 15:18:03

Taky sa du hádat, Filous ho má hezčíbigsmile

Americkej (Člen)
05.11.2007 15:18:18

vždyť ten otvor je hned u rámu a vidět nějakejch 5cm káblu že by vadilo?třeba schovanýho v pancířce?nebo černý smršťovačce?z druhý strany hadice spojky nevadí?

fakt je, že ten"budík" rovnou na špuntu je fešák, já ho tam musel za každou cenu mít bigsmile a pak už jsem se na něj ani nepodíval...

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Koldan (Člen)
05.11.2007 15:20:04

Koldan psal:

jen pro pořádek,bavím sa vo volejovým špuntubigsmile

Koldan (Člen)
05.11.2007 15:24:37

Americkej psal:

vždyť ten otvor je hned u rámu a vidět nějakejch 5cm káblu že by vadilo?třeba schovanýho v pancířce?nebo černý smršťovačce?z druhý strany hadice spojky nevadí?

fakt je, že ten"budík" rovnou na špuntu je fešák, já ho tam musel za každou cenu mít bigsmile a pak už jsem se na něj ani nepodíval...

podobná zkušenost,ale se SIGMOU. akorát mi kabel vodřel suprově vyleštěný vidlice a čučet sem na to taky nečučel, už je dole a válí se v šuplíku.Je mi jedno jaků mám reálnů rychlost,ta vytuněná na origo tacháči zní v hospodě hustějc woovébigsmile

ABik (Člen)
05.11.2007 15:28:56

Kdyby chtěl někdo nerozbalenou SIGMU, tak se mi válí jedna v regálu good (dám za lidovku 399 Kč). Jak říká betonář - líp v hospodě zní 220 než 199 bigsmile
Teploměr se mi nevleze skrz padáky, ale jakmile tam přijdou špunty, tak bude muset být i teploměr smile1bigsmilesmile1

Meloun (Člen)
05.11.2007 15:31:17

Koldan psal:

Jak můžeš vědět,že ho nemam hezčí já??surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Lihy (Člen)
05.11.2007 16:17:22

ABik psal:

Kdyby chtěl někdo nerozbalenou SIGMU, tak se mi válí jedna v regálu good (dám za lidovku 399 Kč). Jak říká betonář - líp v hospodě zní 220 než 199 bigsmile
Teploměr se mi nevleze skrz padáky, ale jakmile tam přijdou špunty, tak bude muset být i teploměr smile1bigsmilesmile1

Hele ABík vogo jestli budeš mít někdy cestu do Práglu tak mi jí klidně vem.....bo můj rychloměr dostal alchajmra a strašně se mu klepe ručička, nevim jestli jedu 50 nebo 80 a to může bejt problémbigsmile

osiris (Člen)
05.11.2007 16:43:47

...tys woe v životě padesát nejel, tak to máš jednoduchý bigsmile

ABik (Člen)
05.11.2007 16:46:09

Novým majitelem Sigmy se stává pán s příložníkem good Od 20.11. stavím nějaké haly v Hostivaři. Jak tam pojedu, tak ti to vezmu good

maňas (Člen)
05.11.2007 17:06:58

my co jezdíme kochačku,tak se do pade vejdem bigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Marcus_86 (Člen)
05.11.2007 18:20:16

to abik : a me vem nadrz, mam ji promacklou, dik

Marcus_86 (Člen)
08.11.2007 18:07:55

Ted me napadla takova kravina, no kdybych si chtel prece presne zmerit teplotu oleje, tak bych sundal kryt a vybrousil bych do nej maly zarez na dratek(ze spodu, aby to nebylo videt). No a dal bych cidlo na dno vany. Vlekl bych to spodkem motoru a pak stredem ... proste az k riditkum tak, ze by to neslo vubec poznat. To cidlo by asi muselo byt digitalni, aby tam teplota dratu nezanasela nepresnost. No a pak napajet ten teplomer nekde na palubce nebo riditkach z baterky(mozna pomoci spinaci skrinky, aby cidlo merilo jen pri zaplem klicku). Spotreba je tam hodne mala, tak by stacil delic bych rek. No a kbybych to pak chtel dat nekdy do puvodniho stavu, tak bych ten vyrez jen zalil tekutym kovem a hotovo. Kdyz uz, tak poradne. Takze ? Myslite, ze je to nesmysl ? Ale urcite lepsi, nez soustruzit novou zatku atd...

osiris (Člen)
08.11.2007 18:28:40

...no třeba a nebo koupit jinou motorku :))

Antihero (Člen)
08.11.2007 21:45:15

vytočit olejový víčko je pořád míń práce než doku-vit víko motoru za 3000 a při odstrańování ho muset fušérsky lepit nějakejma pseudokovama a lakovat.
nehledě na to, že bys to pořádně neutěsnil a akorát by ti tama chcal olej.

There's a pie in the sky when you die.
Meloun (Člen)
08.11.2007 21:48:24

Ale tak utěsnil...ale přijde mi to trochu přitažený za vlasy...resp.zbytečný,když je z toho kabelu,co mám v plánu dělat,vidět fakt jen kousek...idontknow

PURE NAKED BIKE!
Marcus_86 (Člen)
08.11.2007 22:13:10

tak reseni to ale je, sice dost narocne a slozite ... ale je. Jinak ja bych do toho asi nesel, by se mi s tim nechtelo otravovat. A co sem videl ty tekute kovy ... kamos polozil ninju ... a jak mu to jelo po asvaltu, tak to uplne prodre, az mu z toho vytekl olej ... pak sem to videl, jak to mel zalepene, zabrousil to nastrikal a viko jak nove. Ze je to dobre pry i na lepeni chladicu. Proste je to asi 2 slozkove lepidlo, v kterem je velke mnozstvi kovoveho prasku. A kdyz mas dobry tmel a udelas to kvalitne, tak myslim, ze nehrozi, aby to chcalo no.

maňas (Člen)
10.11.2007 10:17:25

Antihero psal:

vytočit olejový víčko je pořád míń práce než doku-vit víko motoru za 3000 a při odstrańování ho muset fušérsky lepit nějakejma pseudokovama a lakovat.
nehledě na to, že bys to pořádně neutěsnil a akorát by ti tama chcal olej.

víčko zavaříš a je to good

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS