Nejsi přihlášen
teploměr oleje
Jak mozna vite, tak bandity nemaji teplomery oleje. Ja ted videl na jedne motorce teplomer misto uzaveru oleje. Urcite vite, co myslim, nevite kde toto zbozi nabizi na bandity ? Myslim, ze to neni az tak spatna vec. A hlavne to potrebuju, abych mel pak lepsi karu nez KOLDAN
Re: teploměr oleje
...má to každej druhej...i já...strejda Louis (www.louis.de)
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
http://www.louis.de/_30dea9ff8fc9c6cbb0 … r=10034300
http://www.wkmoto.cz/eshop.php?prvekid= … m=homepage
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jj diky moc, ja to nasel i zde http://www.novelmoto.cz/katalog_DO.htm je to tam pro ruzne stroje, samo B6,B12. Taky sou tam pekne blinkry ... a silenosti na helmy atd ...
Marcus_86 psal:sice to ma kazdej druhej, ale doufam, ze to nema KOLDAN, ja to musim na sezonu sladit a snad budu jezdit s nim, jestli me veme do klubu
Rejpale Domluv sa první s Osirisem,estli ňa pustí z harému
ale jináč nemám ho, vím,že někeří kucí ho maj,přinde mi to zbytečný,zaprvý je to jenom zátka,takže neměří přímo teplotu oleje,za druhý si neumím představit jak po vyjetí stále čučím mezi nohy něgde dolů,estli už je tam ta správná teplotka,za třetí je to lákadlo pro nenechavé ruky pitomců co musej mít vše co není přikurtovaný. Viděl bych to jako gud alternativu pro ty co se jim právě zátka ztratila. Ale jináč za těch pár kaček proč ne,taky mám na mašině spostu pičovinek kerý nemaj smysl,ale líbí sa ně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:klokanoj: jede to s tím ale jak ďas
...jó a já ti čoveče nevím, aby nám to nerozvrátilo vztah von freš je taky dost prudkej když nás vidí spolu
beztak už pádluje s Pádlem, ale máš recht, nebudeme měnit zajeté
Vubec tomu tady nerozumim ... Jinak KOLDAN je muj nejvic nejlepsi kamos (ktereho vubec neznam) a nejak se k nemu prifarmim ... Doufam, ze nekdy me nekdy veme i za Osirisem atd ... jinak bych tu asi nemel psat, ze nejak nepiju ... jako ze su asi trochu vic abstinent
Filous psal:...ty seš nemocnej??? ...že jako nepiješ ...to je ňáká úchylka, né??? ...u Palouse to pochopim, ten uš si svuj kýbl vychlastal do poslední kapičky, ale zdravej človjek a apstinent???
˘...a ještě ke všemu má za kámoša Koldana..ten musí být fakt divný
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 10:24:39 Offline |
Marcus_86 psal:jinak bych tu asi nemel psat, ze nejak nepiju ... jako ze su asi trochu vic abstinent
No teda??Já myslel ,že takovýhle iidi vůbec neexistujou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 12:22:52 Offline |
máš docela dobrý tušení
a teď trocha od tématu - já temu vůbec nerozumím ale kurva dyť ten teploměr stojí 1200,- a eště to neměří jako teplotu oleje, bo to by muselo bejt něgde u olejovýho čerpadla snad ne, takže jestli tomu rozumím tag je to uplně na piču a eště za tolik love,
ze mě si nic nedělejte, já jsem socka, ale kurevsky spokojená
on the road
Newada psal:Filous psal:...no tag s tema dvouma určitě
Hlavně Osi, ti poví co dělal před SD v sobotu ráno.
...wolové, no tag sem si nat ránem dva litry votplif no za to může jarken s gapou asi ňákej skaženej salám sem snět
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 14:34:01 Offline |
losmiros psal:a teď trocha od tématu - já temu vůbec nerozumím ale kurva dyť ten teploměr stojí 1200,- a eště to neměří jako teplotu oleje, bo to by muselo bejt něgde u olejovýho čerpadla snad ne, takže jestli tomu rozumím tag je to uplně na piču a eště za tolik love,
ze mě si nic nedělejte, já jsem socka, ale kurevsky spokojená
Když zapátráš po netu tak ho seženeš úplně nový a skoro za polovinu než píšeš.Já ho tam mám.Je to spíš orientační,ale mě to vyhovuje.Jak se to ohřeje na 40 tak už jedu normálně a mám aspoň dobrá pocit ,že ten motor naoko šetřím.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 14:40:38 Offline |
tady za 900,- http://www.hamletovygumy.net/motodoplnky.php
Já ho mám odsud za 870,- http://www.moto776.wz.cz/
Filous psal:...mě stál 15,- ojro a dyš vyjíždim, tag na něj taky sem tam juknu, tagže Klokanovo kecy, že je to vo ničem neber f potas, von je zas načuchanej cementu
jo,dnes tu mám dobrý zboží,akorát to pak trhá kapesníky
Jen tak pro pořádek,dyž tam není ta teplota jaků tam chceš mít,tag jukáš a čekáš až tam bude a a pak teprve vyjíždíš Anebo sa řídíš osvěčenů klasiků, tzn. nastartovat, nasůkat sa do bundy, přilby, rukavic a prvních pár kilometříků zlechka?
Podobný využití jsme řešily v práci(teplota kapaliny)...a na www.conrad.cz se zakoupil obyč dig.teploměr s čidlem,to se jen prodloužilo kabelem(nebo můžeš koupit zvlášť)a všechno funguje jak má
Takže-jestli mě ten amok s teploměrem chytne taky,udělám to stejně.
Vytočim na soustruhu nový víčko(šroub) s přípravou na čidlo,potáhnu to kabelem až nahoru a tam někde na řidítka jen malej digitální displej
Musim to ještě teda prostudovat,ale myslim,že by neměl bejt problém...
Peníze??...Směšný!
PURE NAKED BIKE!
vždyť ten otvor je hned u rámu a vidět nějakejch 5cm káblu že by vadilo?třeba schovanýho v pancířce?nebo černý smršťovačce?z druhý strany hadice spojky nevadí?
fakt je, že ten"budík" rovnou na špuntu je fešák, já ho tam musel za každou cenu mít a pak už jsem se na něj ani nepodíval...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:vždyť ten otvor je hned u rámu a vidět nějakejch 5cm káblu že by vadilo?třeba schovanýho v pancířce?nebo černý smršťovačce?z druhý strany hadice spojky nevadí?
fakt je, že ten"budík" rovnou na špuntu je fešák, já ho tam musel za každou cenu mít a pak už jsem se na něj ani nepodíval...
podobná zkušenost,ale se SIGMOU. akorát mi kabel vodřel suprově vyleštěný vidlice a čučet sem na to taky nečučel, už je dole a válí se v šuplíku.Je mi jedno jaků mám reálnů rychlost,ta vytuněná na origo tacháči zní v hospodě hustějc woové
Kdyby chtěl někdo nerozbalenou SIGMU, tak se mi válí jedna v regálu (dám za lidovku 399 Kč). Jak říká betonář - líp v hospodě zní 220 než 199
Teploměr se mi nevleze skrz padáky, ale jakmile tam přijdou špunty, tak bude muset být i teploměr
ABik psal:Kdyby chtěl někdo nerozbalenou SIGMU, tak se mi válí jedna v regálu (dám za lidovku 399 Kč). Jak říká betonář - líp v hospodě zní 220 než 199
Teploměr se mi nevleze skrz padáky, ale jakmile tam přijdou špunty, tak bude muset být i teploměr
Hele ABík vogo jestli budeš mít někdy cestu do Práglu tak mi jí klidně vem.....bo můj rychloměr dostal alchajmra a strašně se mu klepe ručička, nevim jestli jedu 50 nebo 80 a to může bejt problém
Ted me napadla takova kravina, no kdybych si chtel prece presne zmerit teplotu oleje, tak bych sundal kryt a vybrousil bych do nej maly zarez na dratek(ze spodu, aby to nebylo videt). No a dal bych cidlo na dno vany. Vlekl bych to spodkem motoru a pak stredem ... proste az k riditkum tak, ze by to neslo vubec poznat. To cidlo by asi muselo byt digitalni, aby tam teplota dratu nezanasela nepresnost. No a pak napajet ten teplomer nekde na palubce nebo riditkach z baterky(mozna pomoci spinaci skrinky, aby cidlo merilo jen pri zaplem klicku). Spotreba je tam hodne mala, tak by stacil delic bych rek. No a kbybych to pak chtel dat nekdy do puvodniho stavu, tak bych ten vyrez jen zalil tekutym kovem a hotovo. Kdyz uz, tak poradne. Takze ? Myslite, ze je to nesmysl ? Ale urcite lepsi, nez soustruzit novou zatku atd...
vytočit olejový víčko je pořád míń práce než doku-vit víko motoru za 3000 a při odstrańování ho muset fušérsky lepit nějakejma pseudokovama a lakovat.
nehledě na to, že bys to pořádně neutěsnil a akorát by ti tama chcal olej.
There's a pie in the sky when you die.
tak reseni to ale je, sice dost narocne a slozite ... ale je. Jinak ja bych do toho asi nesel, by se mi s tim nechtelo otravovat. A co sem videl ty tekute kovy ... kamos polozil ninju ... a jak mu to jelo po asvaltu, tak to uplne prodre, az mu z toho vytekl olej ... pak sem to videl, jak to mel zalepene, zabrousil to nastrikal a viko jak nove. Ze je to dobre pry i na lepeni chladicu. Proste je to asi 2 slozkove lepidlo, v kterem je velke mnozstvi kovoveho prasku. A kdyz mas dobry tmel a udelas to kvalitne, tak myslim, ze nehrozi, aby to chcalo no.
Antihero psal:vytočit olejový víčko je pořád míń práce než doku-vit víko motoru za 3000 a při odstrańování ho muset fušérsky lepit nějakejma pseudokovama a lakovat.
nehledě na to, že bys to pořádně neutěsnil a akorát by ti tama chcal olej.
víčko zavaříš a je to
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1