Nejsi přihlášen
Re: strasne mi to kúúúří.....
...hustej bílomodrej kouř? ...žere ti to volej...jag seš na tom se spotřebou voleje???...kolik to má skutečně namotáno víš???...sou dvje možnosti...bere ti to přes vodítka ventilů nebo přes pístní kroušky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 10.11.2007 15:48:30 Offline |
bílý je neškodný ale modrý je problém.Jestli ti to udělá když motorka dlouho stojí tak to vůbec neřeš
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...jak píše Osiris, podle mne zbytečná hysterie, to bílí je normálně pára. Studenej motor, vysoká vlhkost vzduchu a kaltna...
Pokud to teda nedělá i po ujetí několika kiláků.
There's a pie in the sky when you die.
maňas psal:jo to je normál,se srážej ve vejfucku ty mokrý srajdy,tak to po nakopnutí musí ven
...nic v sobě sraženýho nemám a když dejchnu do zimy, tak ze mě lítá taky kouř a studenej vzduch dokuď sem živej vypouštět neumím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...hustej bílomodrej kouř? ...žere ti to volej...jag seš na tom se spotřebou voleje???...kolik to má skutečně namotáno víš???...sou dvje možnosti...bere ti to přes vodítka ventilů nebo přes pístní kroušky...
filous neplaš ho, nic to neni
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
osiris psal:maňas psal:jo to je normál,se srážej ve vejfucku ty mokrý srajdy,tak to po nakopnutí musí ven
...nic v sobě sraženýho nemám a když dejchnu do zimy, tak ze mě lítá taky kouř a studenej vzduch dokuď sem živej vypouštět neumím
trocha kondenzace v laufu se vždycky najde,alespoň v té mé originální bakuli
to že je to rozdíl mezi teplým a studeným vzduchem chápu,sme taky měli ve ¨škole přírodní vědy
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1