Nejsi přihlášen
Pryžové krytky - daji se sehnat???
Ahoj lidi,
mám dotaz. Dají se koupit (u Suzuki) a kolik asi tak stojí (pokud jste někdy někdo měnil) u Bandita 650 (r.v.2006) takové pryžové krytky na těch malých kloubech na tyčce řazení?? Jsou tam dvě - jedna na kloubu hned u stupačky a druhý u motoru???
Díky za info...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Re: Pryžové krytky - daji se sehnat???
JJ, vím, zitra tam brnku. Ptám se jen tak....
(jsem ale zvědav, snad to nebude batoh....) - je to však jen kus gumy....
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
...já bejt tebou, tag u toho telefonátu rači sedim...dyš třeba záslepky na pottlakový nátrupky na karbecích stojej 107,- Kč kus, tag todle bych vodhadoval tag něgde v rozmezí dvou-třech kil...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...já bejt tebou, tag u toho telefonátu rači sedim...dyš třeba záslepky na pottlakový nátrupky na karbecích stojej 107,- Kč kus, tag todle bych vodhadoval tag něgde v rozmezí dvou-třech kil...
ten malickej gumovej srac stoji vic nez 5 korun
Second Class Citizen
1130 Café Racer
no tak ja ti povim,kolik stojej krytky ne pryzovy,ale ty plasto chromovy, pac mi ta umelohmotna svine vubec nedrzela a taky sem ji ztratil,tak sem si objednal chromovy a malem me taky vomyli...jedna stala 400 kila!!!a to to je vobyc plast
...sam mezi jebkarema...
Zdravím lidi,
dnes jsem tam volal do servisu, kolik to stojí.. Ještě že jsem seděl. Ten jeden malej sráč stojí 150,-!!
Reklamace, že je to prclí nejde - prý spotřební zboží. Asi jsem o ten malý ksindl zavadil botou či co. No to je kšeft...
kratas psal:a kde se to dá sehnat????
...v superhypermarketu nebo
http://www.jhpro.cz/
http://www.yamasaki.cz/
http://madmax-moto.com/yuki/yuki.htm
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kratas psal:Zdravím lidi,
dnes jsem tam volal do servisu, kolik to stojí.. Ještě že jsem seděl. Ten jeden malej sráč stojí 150,-!!
Reklamace, že je to prclí nejde - prý spotřební zboží. Asi jsem o ten malý ksindl zavadil botou či co. No to je kšeft...
...tvoje starosti???
rači na tom ani nejezdi, nebo až s tim lehneš, to se teprv podivíš.
There's a pie in the sky when you die.
...abys neřek že jsem tě trápil, tak jsem se potrápil taky ;) napadla mě prachovka (kabelová krytka, průchodka) na očko (konec) kabelu na jakejkoliv startér nebo altík
...takže ráno upaluj do mototechny a vyzkoušej to, i kdyby to nepáslo přesně, tak to bude za zlomkovou cenu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...abys neřek že jsem tě trápil, tak jsem se potrápil taky ;) napadla mě prachovka (kabelová krytka, průchodka) na očko (konec) kabelu na jakejkoliv startér nebo altík
...takže ráno upaluj do mototechny a vyzkoušej to, i kdyby to nepáslo přesně, tak to bude za zlomkovou cenu
teda takovýho trápení kuli kilu padeto je skoro otcovský přístup
There's a pie in the sky when you die.
Stránky: 1