Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Zajímavý video o Suzuki ABS systemu

Honzik1 (Člen)
11.11.2007 11:15:57

Zajímavý video o Suzuki ABS systemu

Zdar,
Na tomto linku http://www.motosportschweiz.ch/artikel_5797.html je video, kde testujou Bandita s ABS a bez ABS. Potřeboval bych se ujistit, co je to za kubaturu. 6 nebo 12 ?idontknow Dík za tipy.

Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
osiris (Člen)
11.11.2007 11:37:10

Re: Zajímavý video o Suzuki ABS systemu

...řek bych že velkej, jak vodník, tak vzducháč

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
John (Člen)
11.11.2007 11:38:30

Celkem poučný video, já si teda myslím,že to budou plnotučnýidontknowpáč proč by to skoušeli na půlkách ne?bigsmile I když je to asi jedno + - 20 Kggood

Honzik1 (Člen)
11.11.2007 11:48:59

John psal:

Celkem poučný video, já si teda myslím,že to budou plnotučnýidontknowpáč proč by to skoušeli na půlkách ne?bigsmile I když je to asi jedno + - 20 Kggood

No já to potřebuju uvést do diplomky, takže bych to potřeboval vědět na 100péro. Ale máme všichni 3 stejnej názor!good

osiris (Člen)
11.11.2007 14:30:21

...a ty si jako myslíš, že profesorka to pozná jó ? surprised bigsmile

Honzik1 (Člen)
11.11.2007 15:09:06

osiris psal:

...a ty si jako myslíš, že profesorka to pozná jó ? surprised bigsmile

Ne ale potřebuju vědět jestli ty hodnoty jsou pro 6 nebo 12 abych s tím mohl dál pracovat...přeci jen rozdíl ve váze mezi 6 a 12 je...

maňas (Člen)
11.11.2007 15:14:17

no zase tak velkej rozdíl ve váze není,nebo josurprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Geograf (Člen)
11.11.2007 16:06:21

Taky záleží kdo na tom sedí bigsmilebigsmile . Jestli někdo se 120 kilama na B6 nebo s 65 kilama na B12 smokin

Kam nevidím, tam nepospíchám
osiris (Člen)
11.11.2007 16:15:12

Geograf psal:

Taky záleží kdo na tom sedí bigsmilebigsmile . Jestli někdo se 120 kilama na B6 nebo s 65 kilama na B12 smokin

good smile1

KOVAL (Člen)
11.11.2007 17:45:48

no já teda nechci bejt nějak přehnaně chytrej jo,ale když votevřu tu stránku cos na ní dal vodkaz,tak tam se nabízí že jo několik těch testů motorek jo,jako teda vidim že směrem dolu jako teda je jeden test u kterýho je napsaný že se jedná vo test B650,vo kus níž je další test kde je napsaný že se jedná vo B1250..
jako když votevřu ten kterejkoliv jakože teda test tak nad ním neustále svítí titulek vo jakou motyku se jedná,nehledě na to že na začátku toho vídea běží titulek vo jakou motyku jde a pak už pro blbý tam je záběr kamerou na zadní bok s nápisem vo jakou motyku jde..
no možná sem uplně blbej a koukám někam uplně jinam,na nějaký uplně jiný stránky a jiný víídea..surprised

Koldan (Člen)
11.11.2007 22:53:16

KOVAL psal:

no já teda nechci bejt nějak přehnaně chytrej jo,ale když votevřu tu stránku cos na ní dal vodkaz,tak tam se nabízí že jo několik těch testů motorek jo,jako teda vidim že směrem dolu jako teda je jeden test u kterýho je napsaný že se jedná vo test B650,vo kus níž je další test kde je napsaný že se jedná vo B1250..
jako když votevřu ten kterejkoliv jakože teda test tak nad ním neustále svítí titulek vo jakou motyku se jedná,nehledě na to že na začátku toho vídea běží titulek vo jakou motyku jde a pak už pro blbý tam je záběr kamerou na zadní bok s nápisem vo jakou motyku jde..
no možná sem uplně blbej a koukám někam uplně jinam,na nějaký uplně jiný stránky a jiný víídea..surprised

tož já si myslím,že hlůpej nebudeš,páč já to vidím stejněsurprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honzik1 (Člen)
12.11.2007 11:13:49

Koldan psal:
KOVAL psal:

Hups, no tak to zrovna nemám na mysli. Je tam šedivý odkaz:
Video von Suzuki zu ihren ABS-Bikes a link je
http://media.motosport.ch//files/41846_suzuki_abs_d.wmv má to asi 18Mb a testujou tam bandity bez a s ABS ale z videa není stopro jasný jestli 6 nebo 12. Teda asi 12, ale nikde to není ofiko napsaný.good Takže jestli někdo víte jaká je to kubatura tak sem s tím.help

osiris (Člen)
12.11.2007 11:24:20

...a čets můj příspěvek? že tam je jak starší model (vzducháč), tak novej model (vodník) a jsou to 1200 a 1250
...tak ten NADPIS (titulek) by musel bejt dost krkolomnej (jak jsi správně poznamenal, že v nadpisu to není), ale třeba jsem úplně blbej jak píšou vejš smile1
ps: nekontroloval jsem to už zpětně

Honzik1 (Člen)
12.11.2007 11:45:01

osiris psal:

...a čets můj příspěvek? že tam je jak starší model (vzducháč), tak novej model (vodník) a jsou to 1200 a 1250
...tak ten NADPIS (titulek) by musel bejt dost krkolomnej (jak jsi správně poznamenal, že v nadpisu to není), ale třeba jsem úplně blbej jak píšou vejš smile1
ps: nekontroloval jsem to už zpětně

Jojo četl, ale psal jsi...řekl bych,... takže si taky nejsi stopro jistej. Jsem myslel, že mi tu x lidí nezávisle na sebe řekne je to dvanda a je to...good Kluci asi koukaj někam trochu jinam, než jsem měl na mysli.
Jinak máš pravdu, že celej test je s 1250 vodnik a jen v tom porovnání za uplynulých 10 let je stará dvanda.good

misi (Člen)
13.11.2007 07:32:31

Honzik1 psal:
Koldan psal:
KOVAL psal:

Hups, no tak to zrovna nemám na mysli. Je tam šedivý odkaz:
Video von Suzuki zu ihren ABS-Bikes a link je
http://media.motosport.ch//files/41846_suzuki_abs_d.wmv má to asi 18Mb a testujou tam bandity bez a s ABS ale z videa není stopro jasný jestli 6 nebo 12. Teda asi 12, ale nikde to není ofiko napsaný.good Takže jestli někdo víte jaká je to kubatura tak sem s tím.help

18Mb ? tak to musí být 12ctka , myslím že 6stka má 8,7 Mb ...smile1bigsmile

Blu one.... old one

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS