Nejsi přihlášen
Slepej loser
Tak vogove, priznejte se, ktery hovado to na me dneska na karlaku troubilo a mavalo z teho dzipu
Su slepej jak patrona, toz jsem jen instinktivne mavnul, usmal se a pokynul hlavou a celou cestu do arbajtu sem premejslel, kdo to asi mohl bejt
jo a vosiris to facht nebyl
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 17.10.2007 09:26:41 Offline |
Re: Slepej loser
No vole na Tebe lidi určitě troubí i jen tak... I když Tě vůbec neznaj....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
taky sem chvilku premejslel, jestli netroubili a nemavali treba na nekoho jinyho, ale nikdo kolem me nebyl
Si myslim, ze to byl asi nekdo votsad,pze neznam nikoho, kdo by mel takovouhle karu
Kua, ja snad dneska v te praci nic neudelam jak mi to furt vrta v palici
Vezměme to logicky...
Loser je kurevsky talentovanej člověk a to ve všech voborech...
Pominu-li hmmotný svět,tak je tu pak už jen duchovno a astrální dimenze
Je tedy nad slunce jasné,milý Losere, že jsi vlastně viděl sám sebe v budoucnosti!!!
Podívej:Delší,rozcuchaný háro-to máš a toho se nevzdáš.
Jeep-kariérista jako ty určitě nebude jezdit koncernovým sráčem
A kdo jinej je takovej cvok,aby sám sebe zdravil-viz. triko Hi,Loser
PURE NAKED BIKE!
Loser psal:ty kraaaavo, Meloun to asi vyresil .... diky, konecne muzu v klidu umrit
no to nemužeš... ještě se musíš v budoucnu pozdravit abys mohl vklidu umřít a vůbec aby vznikla tahle diskuze.... ( hele luzr podívej se v budoucnosti na mě... a zeptej se mě jestli jsem dostal tu blondynu s dvěma brunetkama najedou, jestli ne tak mi rači nic neříkej ) ...
Blu one.... old one
Missi: tak jsem si vylestil svoje vestecky koule a nakoukl jsem do nich. Mam pro tebe jednu dobrou a jednu spatnou zpravu. Ta spatna je, ze jsi tu blondynu s dvouma brunetama nedostal a ta dobra je, ze jsi na srazu dostal me aj defku a pak te prejel celej vlacek
Kez by me taky cekala takova krasna budoucnost
Loser psal:Missi: tak jsem si vylestil svoje vestecky koule a nakoukl jsem do nich. Mam pro tebe jednu dobrou a jednu spatnou zpravu. Ta spatna je, ze jsi tu blondynu s dvouma brunetama nedostal a ta dobra je, ze jsi na srazu dostal me aj defku a pak te prejel celej vlacek
Kez by me taky cekala takova krasna budoucnost
Tak ted mužu vklidu umřít
Blu one.... old one
Loser psal:...no, nebo jeste MirekD ci Spidys
Jo jo byl sem to já - troubil sem mával sem, a vlasy... ty mi narostly - joooo jo, takovou dobu sme se neviděli
Tů Meloun: to s tou budoucností to je fááákt hustý - něco na tom asi bude
To Lůzr: Mrkni tam prosim tě zejtra na Šťastnejch 10, jaký čísla přídou
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:Spidys: 2 8 5 12 17 23 19 28 33 26 15 ... tohle mi z toho vypadlo ... jen nechapu proc je jich 11? asik budou zitra tahat nejaky bonusovy cislo ... tak honem do sazky
Jééé on to napíše taghle veřejně vždyť nám z toho nic nezbyde... takhle budeme dělit výhru mezi dalších XXX Bandit
Sme se mohli rochnit v bankovkách
A to jedenáctý - to bude asi Královský
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Lůzre nechtěl jsem Ti to říct, ale když to nebyl Osi, byl jsem to já , i popis sedí jak zadek na hrnci no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
osiris psal:...co je woe ti to řiká né? věř mu, zelený, sem zrovna nemoh, měl sem moc práce, tak jel za mě
zeleny nebylo.
Mozna jeste jedna kontrolni otazecka - co jsem mel na sobe?
Vidíš jak ti to nepřejou??!-vidět sám sebe v jeepu...
To najednou vymejšlej,kdo to tak asi moh bejt,jen aby nežili s vědomím,že z Losera bude jednoho dne kurevskej vatař!
Závistivci!
Losere,mrkni na tam na mě za cca 3 roky prosím...jestli to bude furt takhle na hovno,tak si jdu raději hodit mašli hnedUšetřim si tři roky rachoty
PURE NAKED BIKE!
Loser psal:ok, vubec se nezlobim .... mam radost, kdyz ma nekdo radost.
Priste mi to ale oznam predem, abych ty prachy stihl vcas zkonfiskovat:)
By sis za ně mohl nechat odoperovat to svoje chrápání... Se pak musim vožrat, aby mě to nebudilo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Dneska jsem ten cernej Bandit Jeep videla taky a sedel v nem Loser i s Lytrem a na kline meli defku . Jo a bylo to na Bojisti. A jeste jsem zapomnela, vzadu sedel Osiris s Jarkenem . Kam jste razili kluci, mohla jsem jet s vama
Zkusit se má všechno!
miaaow psal:Dneska jsem ten cernej Bandit Jeep videla taky a sedel v nem Loser i s Lytrem a na kline meli defku . Jo a bylo to na Bojisti. A jeste jsem zapomnela, vzadu sedel Osiris s Jarkenem . Kam jste razili kluci, mohla jsem jet s vama
reklo se bez bab
Cos mela prosimte k snidani - normalni houbovej caj s vynikajicima kolackama?
Loser psal:no ja snidam uplne to samy ... asi jsme kazdej na jine vlne, pze ja jsem rano videl uplne neco jinyho a ani se neptej co
To jsou nejlepší snídaně-.... ráno jsem si to rozdal se skřítkama v magii a tedka v práci levituju nad stolem a ne a ne se dostat dolů....
Blu one.... old one
Stránky: 1