Nejsi přihlášen
Řetězová sada DID
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 1200/9571/ Má někdo skušenost stouhle sadou?
Re: Řetězová sada DID
Kelly01 psal:Jaký chceš zkušenosti
Jestli je to ZVM2 tak jestli VM tak
Nic o ZVM2 ani o VM tam nepíšou takže tomě moc nepomohlo nevím co ty skratky znamenaj Skušenost mě zajima ta jstli to někdo měl a jak stim byl spokojenej.
tím ti chtěl říct... že si máš koupit DID ZVM2 a ne VM...
no a DID je jedna z nejlepších....(firem dělající řetězy)
snaž se, uč se, hledej...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:tím ti chtěl říct... že si máš koupit DID ZVM2 a ne VM...
no a DID je jedna z nejlepších....(firem dělající řetězy)
snaž se, uč se, hledej...
Hm tosem pochopil žekdyž tam je ZVM2 a když VM ale bohužel jsem to tam nikde nenašel.Když se mám učit tak mi vysvětli co ty skratky znamenaj.
ZVM neznamená,že to můžeš narvat na B12.
DID 520 ZVM pro moto s vyšším výkonem do 1000 ccm
DID 525 ZVM pro moto s vyšším výkonem do 1000 ccm
DID 530 ZVM pro moto do 1400 ccm
DID 530 ZVM G pro moto do 1400 ccm / gold
Jestli někdo chce,mám celou tabulku
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
luktomas psal:pet psal:Prostě kup to nejdražší co tam je,protože tím chybu určitě neuděláš
Maximálně Ti to pak dýl vydržíasi to tak bude dik za radu nejspis ji obednam prijde mi dobra
jenže jak už ti napsal na začátku Kelly, první si zisti co to je přesně zač,pak můžeš teprve říct jestli je za tu cenu dobrá.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:luktomas psal:pet psal:Prostě kup to nejdražší co tam je,protože tím chybu určitě neuděláš
Maximálně Ti to pak dýl vydržíasi to tak bude dik za radu nejspis ji obednam prijde mi dobra
jenže jak už ti napsal na začátku Kelly, první si zisti co to je přesně zač,pak můžeš teprve říct jestli je za tu cenu dobrá.
Jestli to správně chápu tak ty skratky co psal Kelly znamenaj typ řetezu a ty ja nikde nemůžu najít buď jsem slepj nebo je nikde neudavaj.Tak jak mám poznat že je ta sada ok?
www.motoretezy.cz Tady je typ řetezu 530 V to teda znamena že ta sada je na???????. I když jeto docela dobrá cena
Editoval osiris (12.11.2007 16:49:44)
dyž kouknu na ten odkaz, tag hned v tý tabulce máš ZVM2. Nejde o to,že by nějakej řetaz musel být šit,ale každá mašina má jinej výkon a proto tam musí být daný i jinak pevnej řetaz. Ty máš dvanácku,kerá ten krouťák prostě mápokud tam hodíš řetaz s menší pevností,no tag sa bude prostě dřív vytahovat.Proto jestli D.I.D. tak 530 ZVM2. Dyž se o něj budeš starat.vydrží ti třeba i 20 000 km a je krásně zlatej což je jeho hlavní devíza
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:dyž kouknu na ten odkaz, tag hned v tý tabulce máš ZVM2. Nejde o to,že by nějakej řetaz musel být šit,ale každá mašina má jinej výkon a proto tam musí být daný i jinak pevnej řetaz. Ty máš dvanácku,kerá ten krouťák prostě mápokud tam hodíš řetaz s menší pevností,no tag sa bude prostě dřív vytahovat.Proto jestli D.I.D. tak 530 ZVM2. Dyž se o něj budeš starat.vydrží ti třeba i 20 000 km a je krásně zlatej což je jeho hlavní devíza
Tak ted je mito už jasny diky za vysvetleni.
Koldan psal:Proto jestli D.I.D. tak 530 ZVM2. Dyž se o něj budeš starat.vydrží ti třeba i 20 000 km a je krásně zlatej což je jeho hlavní devíza
Zlatej je 530 ZVM2G Třeba u Elitu
530ZVM2 jsem bral pro Fazéra a byl normálně číbrnej.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:Proto jestli D.I.D. tak 530 ZVM2. Dyž se o něj budeš starat.vydrží ti třeba i 20 000 km a je krásně zlatej což je jeho hlavní devíza
Zlatej je 530 ZVM2G Třeba u Elitu
530ZVM2 jsem bral pro Fazéra a byl normálně číbrnej.
...no jag vidíš, tag to "G" je tam důležitý, to "G"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1