Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » MACAU

Petr J. (Člen)
14.11.2007 15:56:45
inkvizitorr (Administrator)
14.11.2007 16:10:02

Re: MACAU

dle mě naprosto nesmyslnej závod hrající akorát na to, že to bude přitažlivý pro senzacechtivý diváky tím, že se jezdci vystavujou ohromnýmu nebezpečí při pádubadbadbad

doba je temná...
Progear 650 (Člen)
14.11.2007 16:28:50

mas recht....idontknow

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy (Člen)
14.11.2007 16:31:50

inkvizitorr psal:

dle mě naprosto nesmyslnej závod hrající akorát na to, že to bude přitažlivý pro senzacechtivý diváky tím, že se jezdci vystavujou ohromnýmu nebezpečí při pádubadbadbad

a jakej je rozdíl oproti Manu nebo třeba Hořicím??

inkvizitorr (Administrator)
14.11.2007 16:34:56

no je to plus mínus stejný, ale tady znamená každej pád náraz do svodidelbad na těch přírodních okruzích máš eště šanci, že ten strom netrefíš...idontknow

doba je temná...
Peka (Člen)
14.11.2007 16:37:15

Tohle uz neni normalni. Jo kdyby to meli stare stroje a soucasnou odevni vybavu tak jakztakz, ale i tak jsou to sebevrazi dobrovolni.

B12 neni uz je autobus :)
Lihy (Člen)
14.11.2007 16:50:51

inkvizitorr psal:

no je to plus mínus stejný, ale tady znamená každej pád náraz do svodidelbad na těch přírodních okruzích máš eště šanci, že ten strom netrefíš...idontknow

no to sice jo, ale zase se po těch svodidlech můžeš třeba sklouznout....když trefíš roh zdi nebo ten strom tak se mi to zdá horší......no vono asi ani jedno neni žádná sláva

Lihy (Člen)
14.11.2007 16:54:32

třeba tenhle by možná raději svodidla....
http://www.youtube.com/watch?v=gQcXO5c-cCI

osiris (Člen)
14.11.2007 16:59:33

Lihy psal:
inkvizitorr psal:

no to sice jo, ale zase se po těch svodidlech můžeš třeba sklouznout....když trefíš roh zdi nebo ten strom tak se mi to zdá horší......no vono asi ani jedno neni žádná sláva

...máš pravdu koukal jsem na celej závod a těch pádů co tam mohlo bejt bylo mraky, ale nebyli, protože se jen zajiskřilo od svodidel, svodidla udala další směr a závodník na motorce pokračoval v závodu good smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy (Člen)
14.11.2007 17:01:04

osiris psal:

...máš pravdu koukal jsem na celej závod a těch pádů co tam mohlo bejt bylo mraky, ale nebyli, protože se jen zajiskřilo od svodidel, svodidla udala další směr a závodník na motorce pokračoval v závodu good smile1

a já furt kde ses to naučil bigsmile

osiris (Člen)
14.11.2007 17:14:22

...pussyo bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
14.11.2007 20:24:44

...jo todle je mazec, jag velká bobová dráha, ale myslim si, že je to vopravdu bespečnější neš třeba Man...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
SLUGI (Člen)
14.11.2007 23:25:37

... Tourist Trophy je prostě Tourist Trophy goodgoodcool
... a před zapnutím "volume max."  good

http://www.metacafe.com/watch/92093/isl … _tt_races/

"FORTUNA IUVAT AUDACES"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS