Nejsi přihlášen
Re: asi dobrej mejdan
todle je taky dobrý-hlavně nějaký ty rady
http://www.zpovednice.cz/detail.php?sta … by=pristup
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
merien psal:...normalne mi to pokazilo môj ,,romantický ,, pohlad na život....
jej, tak to holka radsi nejezdi na nase picosrazy, protoze by ti to mohlo pokazit i vsechny ostatni pohledy na zivot
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
,,, no aby si si nemyslel...takéto niečo už považujem za niečo nenormálne (asi som z inej planéty....) a ak sa na vaších akciach dejú takéto veci tak o veľa neprídem...ale verím že až také to nie je...
...je lepšie stratiť v živote sekundu ako v sekunde život...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2007 15:14:06 Offline |
merien psal:,,, no aby si si nemyslel...takéto niečo už považujem za niečo nenormálne (asi som z inej planéty....) a ak sa na vaších akciach dejú takéto veci tak o veľa neprídem...ale verím že až také to nie je...
jestli se umíš dostat na FTP tak jsou tam fotky z posledního srazu.Myslím,že z nich asi uvidí aspoň část co se tam dělo .Jen samí slušný věci.......znám jen z vyprávění....
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:merien psal:,,, no aby si si nemyslel...takéto niečo už považujem za niečo nenormálne (asi som z inej planéty....) a ak sa na vaších akciach dejú takéto veci tak o veľa neprídem...ale verím že až také to nie je...
jestli se umíš dostat na FTP tak jsou tam fotky z posledního srazu.Myslím,že z nich asi uvidí aspoň část co se tam dělo .Jen samí slušný věci.......znám jen z vyprávění....
no to je ten problém že sa tam dostať neviem...asi to bude tým že nerozumiem akoalebo tým že som bola voľakedy blond???....ale ináč zažila som spústu motozrazov a akcii a blblo sa neslutočne ale pokím je sranda tak fajnaj keď niekedy po nás otala aj neskutočná spúšť...ale... no jednoducho každému sa páči niečo iné
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2007 15:35:18 Offline |
misi psal:merien: co je špatného na análním sexu ?
Hey looser mě někdy woe pozvěte na ty vaše rumové párty ...
jasne vogo ... rano se probudis s hovnama rozmatlanejma kolem huby, zada budes mit scakany spermatem a sverac uz se ti nikdy neztahne do puvodni velikosti, takze pokazdy, kdyz si budes chtit vodrachnout, ti z nej vodleti i kus materialu a ty si toho ani nevsimnes
Timto jsi oficialne zvan uz se vseci tesime
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
misi psal:merien: co je špatného na análním sexu ?
Hey looser mě někdy woe pozvěte na ty vaše rumové párty ...
ak by tam išlo o sex tak nič len tá predohra
K.a.s.y.m.: super ďakujem...PS: Dlhujem ti pivo....
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2007 16:01:39 Offline |
merien: nemáš zač o se možná příhlásím ,ale asi zapmenu
Osi:možná by tu foto chtělo dát i do témata jak na FTP??????
Loser psal:misi psal:merien: co je špatného na análním sexu ?
Hey looser mě někdy woe pozvěte na ty vaše rumové párty ...jasne vogo ... rano se probudis s hovnama rozmatlanejma kolem huby, zada budes mit scakany spermatem a sverac uz se ti nikdy neztahne do puvodni velikosti, takze pokazdy, kdyz si budes chtit vodrachnout, ti z nej vodleti i kus materialu a ty si toho ani nevsimnes
Timto jsi oficialne zvan uz se vseci tesime
Ty chlíve!
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. psal:Osi:možná by tu foto chtělo dát i do témata jak na FTP??????
...byl tady návod (pro různý druhy přístupů) i s obrázkama, staženo to bylo kvůli tomu, že se na ftp mnohokrát dostal čubil, přehodnotíme situaci
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2007 07:25:22 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Osi:možná by tu foto chtělo dát i do témata jak na FTP??????
...byl tady návod (pro různý druhy přístupů) i s obrázkama, staženo to bylo kvůli tomu, že se na ftp mnohokrát dostal čubil, přehodnotíme situaci
Jo táááák tak nic no.Udělej jak myslíš
Stránky: 1