![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Nová helma
...kolik na ni máš? ...počitej, že vokolo 5-6ti litrů koupíš slušnou helmu...dyš budeš přihazovat, budeš platit za vječí komfort, nižší váhu a lepší materiály ...dyš koupíš něco lacinýho, brzo se ti vymačká, bude hlučná, bude do ní foukat a i vo bespečnosti by se asi dalo polemizovat...za pár měsíců budeš nasranej, uškubneš si vot huby a stejně pudeš a koupíš lepčí...a ta stará ti zvostane na ježdění na motokárách, pidibejkách a tag...mam skušenost jag s lacinym Ajrohem, tag s ňákou řek bych střední třídou Šark RSF2 Rejs se kterym sem spokojenej...nejvíc voceňuju pohodlí, nigde netlačí, po celej den hlava jag f bavlnce, vyjimatelnej vnitřek, rychlá výměna pleksi, zapínání na D kroušky, bradovej deflektor, nevim esi je to celkovym tvarem nebo tym pádlem vzadu, ale uplně votpadly vibrace hlavy ve vysokejch rychlostech...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Dík moc... Ty brďo ono se řekne koupím si motorku nějaký hadry a pohoda.... Ona to ale moc pohoda není už jsem z toho fakt na nervy.... žádná prdel.... Navíc nejsem člověk kterej by měl na rozhazování ale jak říkáš myslím že na tomhle by se šetřit nemělo...
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
mam sharka s 500air spokojenost ale jinak zadnej slagr ted si drbu sisku ze sem neprilatil za tu rf2 ci co to je ale rok to jeste vydrzam a s novou moto nova hlema.mozna uz na jare nova kombo s novou helmou? zalezi na jeziskovy a n tom jak se sef vyspi na premie. na helme nestri vlastne na nicem
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ale už se to blíží motku už mám objednanou příští týden by mi to měli z Dojčlandu přivést... No a do tý doby mám celkem co dělat hoši... Ale snad to nějak dopadne....rtek si vždycky poradí :o)))
... jojo holou prdelí ježka neumlátíš
No kdyz pocitam
Tak Kombineza 13 000Kc
Helma = 6000Kc
Boty = 3 000Kc
Rukavice =1500Kc
To bylo pred mesic a pul.
Tedka:
Kombineza = 6000 - 10000Kc
Helma = 6000
Boty - 2000 - 3000
Rukavice = 1500Kc
Jeste chyby termo pradlo.
A nejaky ten bagl :)
No vidis a vlasne tu motorku :)
Libertad se dice Bandit
0cool psal:No kdyz pocitam
Tak Kombineza 13 000Kc
Helma = 6000Kc
Boty = 3 000Kc
Rukavice =1500Kc
To bylo pred mesic a pul.
Tedka:
Kombineza = 6000 - 10000Kc
Helma = 6000
Boty - 2000 - 3000
Rukavice = 1500Kc
Jeste chyby termo pradlo.
A nejaky ten bagl :)
No vidis a vlasne tu motorku :)
no jo no,u mě to bylo skoro to samé,jen né tak najednou,protože první byla motka a pak až výbava..protože jsem nevěděl barvu motky a vše kolem...tož tak:)
martin.vomy (Člen) 05.11.2007 10:25:19 Offline |
Já sem sei koupil HJC FG-14 za nějakých 5600 a musím říct, že je fakt pohodlná, má bradovej i nosní defrektor. Sem spokojenej
...teť sem koukal, že u Zweirad Stadler v Regensburgu maj Uvex WingRS za ňákejch vosumdesát ojro, čumim jag puk ...je zlevněná ze dvou kil a komu se líbí netradiční dyzajn a má rát německou funkčnost, tag myslimže dobrej kauf
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 14:46:47 Offline |
Filous psal:...teť sem koukal, že u Zweirad Stadler v Regensburgu maj Uvex WingRS za ňákejch vosumdesát ojro, čumim jag puk
...je zlevněná ze dvou kil a komu se líbí netradiční dyzajn a má rát německou funkčnost, tag myslimže dobrej kauf
hod link pls.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2007 14:57:35 Offline |
Děfkuji ti moč.Je to docela úlet to máš pravdu,ale za ty prachy by to šlo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
martin.vomy (Člen) 05.11.2007 15:04:53 Offline |
Koupil sem ji přímo v obchodě, nemají elektronickej obchod. Kontakt seženeš na www.jokermoto.cz . Myslim, že do konce listopadu maj 20%ní slevy.
Filous psal:...teť sem koukal, že u Zweirad Stadler v Regensburgu maj Uvex WingRS za ňákejch vosumdesát ojro, čumim jag puk
...je zlevněná ze dvou kil a komu se líbí netradiční dyzajn a má rát německou funkčnost, tag myslimže dobrej kauf
čoveče spíš bych uvažoval o tom sonicu ze čtyřset na dvěsta. Ale mám rok starou 530, tak nemám nárok
Strýcfajtr !!!
martin.vomy (Člen) 05.11.2007 15:19:39 Offline |
To je asi pravda, ale v bonmotu neměli tu slevu a vklidu sem si ji vyzkoušel.
Cena dobrá,ale mají jenom XS,S,M velikosti....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...hmmm...teť na to koukam, tech velikostí sem si nefšim ...ale my s normální hlavou by sme si vybrali
...ale mě se ty Uveksy prostě nelíbjej, dával sem to jen jako příklat, teť bude fšude slef tři prdele, tagže se f tom enem přehrabovat a vybírat
mě se třeba docela líbí,má takovej zajímavej vzhled
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jsem si letos udělal Ježíška o něco dříve a u Louise koupil tohle :
http://www.louis.de/_407716fad37fb57905 … m=20335002 no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Videl sem ju tam, zrovna tadle Sohajka je parádní...ale nesedela mi
Nemáte nekdo zkušenosti se Schubert S1? Moc se mi nelíbí ten dizajn (hlavne to plego přes celej předek), ale vypadá to, že je to jediná čepica která mi sedne.
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:Videl sem ju tam, zrovna tadle Sohajka je parádní...ale nesedela mi
![]()
Nemáte nekdo zkušenosti se Schubert S1? Moc se mi nelíbí ten dizajn (hlavne to plego přes celej předek), ale vypadá to, že je to jediná čepica která mi sedne.
já se na ní chystám, ale pozor, S-jednička má zapínání na "zácvak".naštěstí má rejsingovou ségru R-1, tam už je vše, jak má být.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej
Na Relic-a jsem hned prdnul tmavé plexi a vypadá to hodně kould
,jinak řada XR-1000 se Shoei hodně povedla, mám z ní ještě XR-1000 Diabolic ve které jsem odjezdil tuto sezonu a jednu XR-900 - tu hodím do frcu, na co 3 přilby no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
tak pro dve slecny no néé ? no ano !
no Nemrdal přeci ...
http://www.zweirad-stadler.de/Fahrrad_M … hWert=nevr
ale di, Ty brepto ...
vogo ten WingRS710 se mi zdál povědomej, vypadá jak moje stará species s matnym povrchem. tak sem se ptal ály a je to model 05, těžká sviň, v číně dělaná, s wing RS 745 nesrovnatelná. Ale ten Sonic 747, to je teda supr cena za supr helmet nach Stadler
řikám si hurikán
jo u louise maj ted dobre ceny na helmy a kuzi byl sem tam v sobotu. voblik na sebe bundicku od vanucciho a zamiloval se do kuze takze pokud budou dobre premie jaro - padana kombineza to jisti
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Americkej psal:vogo Housko, tohodle nemrdala Ti můžu necht fungl neotevřenýho-nějak s ním nemám, co bych nemrdával...
dy by ho nechtěl volizovač kulek, je ti jasný, gdo je tadyk jako další leštič,tagže až sa potkáme vemu ho, já bych s ním zanemrdal celýho Pákistánce
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Michal Dk psal:Zítra jedu k Louisovi do Lipska pro tu RSF 2i Shaga 2x a taky na čumendu mají tam slevy doufám, že pořídím mají ji za 149,95 E
Byl jsem v Lipsku nepořídil jsem ač ji měli v letáku prostě je nedostali.Paní říkala že nachste woche.Vyzkoušel jsem jinej tip 800 a 650 a nakonec nekoupil z přileb žádnou.Po příjezdu domů jsem je objednal u Louise přes net a dnes dorazily.Bylo to o cca 20 eur draží na poštovným a 220kč za bankovní převod.Pořád se to rentovalo v Nokamotu cena 7880,-
Michal Dk psal:Michal Dk psal:Zítra jedu k Louisovi do Lipska pro tu RSF 2i Shaga 2x a taky na čumendu mají tam slevy doufám, že pořídím mají ji za 149,95 E
Byl jsem v Lipsku nepořídil jsem ač ji měli v letáku prostě je nedostali.Paní říkala že nachste woche.
Vyzkoušel jsem jinej tip 800 a 650 a nakonec nekoupil z přileb žádnou.Po příjezdu domů jsem je objednal u Louise přes net a dnes dorazily.Bylo to o cca 20 eur draží na poštovným a 220kč za bankovní převod.Pořád se to rentovalo v Nokamotu cena 7880,-
...to je fakt peklo, sem pročítal obchodní podmínky pana Lujza a počtovný do ČR 20 ojro, zatímco všude okolo je to za nějakejch 7.
...to tady kua gengstři přepadaji dostavníky nebo proč jako taková darda?
There's a pie in the sky when you die.
Dělá se to tak, že když máš někoho kdo jezdí pracovně do Vídně třeba nejméně co 2 týdny (jako já ), tak dotyčný u Louise - třeba na přilbu co ji zrovna neměli - složí zálohu řekněme 10 E, oni ji stáhnou na krám z jiné pobočky z Reichu, no a při příští návštěvě doplatí zbytek a fertig no né?No ano!
Antihero psal:Michal Dk psal:Michal Dk psal:Zítra jedu k Louisovi do Lipska pro tu RSF 2i Shaga 2x a taky na čumendu mají tam slevy doufám, že pořídím mají ji za 149,95 E
Byl jsem v Lipsku nepořídil jsem ač ji měli v letáku prostě je nedostali.Paní říkala že nachste woche.
Vyzkoušel jsem jinej tip 800 a 650 a nakonec nekoupil z přileb žádnou.Po příjezdu domů jsem je objednal u Louise přes net a dnes dorazily.Bylo to o cca 20 eur draží na poštovným a 220kč za bankovní převod.Pořád se to rentovalo v Nokamotu cena 7880,-
...to je fakt peklo, sem pročítal obchodní podmínky pana Lujza a počtovný do ČR 20 ojro, zatímco všude okolo je to za nějakejch 7.
...to tady kua gengstři přepadaji dostavníky nebo proč jako taková darda?
přesně jak říkáš taky mě to zarazilo že do rakouska poštovný 7 eur a sem 20 je to z jednoho skladu v Hamburku
Sirkrtek: v Bikers Crown mají od 1.11 slevy. Třeba Nitro N 800 V tam maj, skořepina skelný vlákno, normální cena 6.050 Kč po slevě 2.723 Kč. Myslím dobrej základ na kebuli i cena. Já mám Suomy Explorer, taky skelný vlákno je lehčí a stála bůra.
Stránky: 1