Nejsi přihlášen
...čincký postřehy zevnitř
...se tag ňák blížej svátky vánoční a pár lidí si bude chtít udělat radost a Ježíšek jim pot jólku nadělí jako druhej, případně třetí bajk k Bandasce nebo "Ňáký jebce" ňákej peklostroj z dálnýho východu, tag bych chtěl tem šťastlifcum s dovolenim udělit ňákou malou radu, aby jim ta radost vydržela dýl neš jedno natočení...páč se mi poslední dobou pár tech strojků dostalo pot pazoury a vesměs se jednalo vo vopakovaný nemoci, tag vjeste, že aš ten zázrak vybalíte z bedny, je f první řadě potřeba fšechno podotahovat nebo se taky může stát, že postrácíte hnet při první jízdě dost vjecí...já sám bych eště přet prvnim startem rozebral uplně fšechno co de, tzn. totální rozborka a vyměnil fšechny šrouby za tuzemský, bo ten matrijál, co ty kucí žlutý šikmovoký používaj je slušně řečíno uplně k hovnu...další vjecí kerá na tom nic nevydrží sou ložiska, ty prostě chrastěj uš vot výroby a zadřou se hodně brzo...co se týká rámu, můžete se vopčas dočkat ňáký tý trhliny a praskliny, ale svářečka to pořeší...no a k motoru, to je kapitola sama pro sebe...budu mluvit vo štyrtaktech, bo ty malý zmrdi dvoutaktní fungujou fcelku bes problémů a sou tag jednoduchý, že se tam snat ani nic rozbít nemůže, pokut teda nevodejde zapalování do vječnejch lovišť a nezbyde vám nic jinýho neš vobjednat nový a nebo neutrhnete startovací šňůru i s víkem...první co doporučuju je vyměnit vokamžitě volej a na ten co tam lejou voni bych to ani nestartoval, páč to snat nejni ani volej...u jednoho bajku, kerej nešel natočit sem musel motor vohřejvat horkovzduškou, aby to svinctvo vůbec vyteklo...podotýkám, že to bylo f provozu cca 15 minut...ten jakovolej vypadal spíš jag med vot Vosirisovo lesního fčelstva...dalšim dost závažnym trablem, kerej se váže k bodu číslo jedna je šroubek nebo šroupky (podle typu), kerý držej klapku sytiče f karbecu...ty kurvy ty šroupky totiš nejspíš utahujou jen rukou a v momentě gdy se vyklepe, tag probjehne karburátorem, motor ho nasaje a zůstane šprajclej mezi sacim ventilem a sedlem, ventil to samozřejmě vohne a je vymalováno...teť naposlet sem ten šroubek našel aš ve válci...vim, že Datel to samý poznal na vlastní motor a já měl takový motory v rukách dva, tagže to nebude jen taková náhoda, tagže sundat s karbecu filtr, uvidíte klapku a na ní šroupky, kerý bych pro sychr podmáznul lepidlem...esi budu mít tu čest šťourat se f dalších takovejch krámech a vobjevim na nich ňáký další vopakující se závady, budu referovat...no a abych to zakončil, nechcu votsuzovat tydle stroje, páč se s tym za málo peněs dá užít kopec srandy, jen to chce prostě trochu jinej přístup k údržbje a asi by si to neměj pořizovat ňákej uplnej lůzr (sorry Loser, ale je to tag), páč je potřeba počitat s tym, že se f tom vopčas budete hrabat...no a uplně na konec přeju případně heský svátky s novou mašinou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...čincký postřehy zevnitř
nestraš.zatím jezdím jen na japoncích a nikdy nic takovýho nenastalo.Jediný s čím musím souhlasit jsou šrouby.To jejich je snad vyrobený z rákosu.Ale jezdím JEN a POUZE suzuki a olej je tam castrol.Už od výrobce,no tak nevim jestli je tam na hovno a mám ho vyměnit opět za castrol.Protože nic jinýho tam neleju.Asi trochu blbost né???
marcoo psal:nestraš.zatím jezdím jen na japoncích a nikdy nic takovýho nenastalo.Jediný s čím musím souhlasit jsou šrouby.To jejich je snad vyrobený z rákosu.Ale jezdím JEN a POUZE suzuki a olej je tam castrol.Už od výrobce,no tak nevim jestli je tam na hovno a mám ho vyměnit opět za castrol.Protože nic jinýho tam neleju.Asi trochu blbost né???
...přečti si to ještě jednou a zapřemejšlej
There's a pie in the sky when you die.
Antihero psal:marcoo psal:nestraš.zatím jezdím jen na japoncích a nikdy nic takovýho nenastalo.Jediný s čím muši bacha i na japončíkasím souhlasit jsou šrouby.To jejich je snad vyrobený z rákosu.Ale jezdím JEN a POUZE suzuki a olej je tam castrol.Už od výrobce,no tak nevim jestli je tam na hovno a mám ho vyměnit opět za castrol.Protože nic jinýho tam neleju.Asi trochu blbost né???
je to blízko u sebe tož radši bacha na japončíka
The father of the little princess of the dawn
http://www.tipmoto.com/inzerat.php?tid=52733&fid=
Koupil jsem pod jolku tohle, nechal jsem si to od mechošů v prodejně smontovat, ale ty nemoci budou asi obdobné jak popisuješ. Prodejce mně sám doporučil výměnu šroubů a upozornil na to, co pořádně pohlídat. Tak uvidíme.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Baltazar psal:Antihero psal:marcoo psal:nestraš.zatím jezdím jen na japoncích a nikdy nic takovýho nenastalo.Jediný s čím muši bacha i na japončíkasím souhlasit jsou šrouby.To jejich je snad vyrobený z rákosu.Ale jezdím JEN a POUZE suzuki a olej je tam castrol.Už od výrobce,no tak nevim jestli je tam na hovno a mám ho vyměnit opět za castrol.Protože nic jinýho tam neleju.Asi trochu blbost né???
je to blízko u sebe tož radši bacha na japončíka
ooo hluboce se omlouvám a klaním se.
Na mnoha mistech byl problem ty srouby vubec vymenit,pac jejich stoupani zavitu ma nakej galaktickej rozmer,takze nejdriv ty zavity pro jistotu proriznout.
Hlavne pak vymenit srouby na riditkach,pac s tema jejich ty sverky vidle proste nesevrou ani nahodou.
Dalsim bonbonkem je karbec.Od nova je plnej vazeliny kvuli korozi ze soli pri ceste po mori.Vycistit dukladne a proplachnout parkrat benzinem.Jinak to ani nejde natocit.
...che palle !!!
yello psal:Na mnoha mistech byl problem ty srouby vubec vymenit,pac jejich stoupani zavitu ma nakej galaktickej rozmer,takze nejdriv ty zavity pro jistotu proriznout.
Nebude stačit při kvalitě a tuhosti čínských matrošů ten nový šroub natvrdo našroubovat? měl by si v tom čínském dřevu proříznout cestu sám, ne
Palino psal:yello psal:Na mnoha mistech byl problem ty srouby vubec vymenit,pac jejich stoupani zavitu ma nakej galaktickej rozmer,takze nejdriv ty zavity pro jistotu proriznout.
Nebude stačit při kvalitě a tuhosti čínských matrošů ten nový šroub natvrdo našroubovat? měl by si v tom čínském dřevu proříznout cestu sám, ne
Asi ano,ale nak mi to jako strojari nedalo...
Jinak jejich zpusob vyroby cehokoliv,mi pripomina Most na rece Kwai.I kdyz tam slo o japonciky,cinani sou dnes na jejich tehdejsi urovni.
...che palle !!!
JJ Filous má pravdu. Podotahovat a co nepřísnější kontrola a raději i seřídit ventily.
Mimochodem po výměně motoru všechno šlape, jak má. Akorát budu muse řešit pochroumanou stupačku. Ostatní věci (řídítka, řadička) řeším výměnou, ale to jde na moje triko
gore psal:ja bych se na to teda uplne vys.. a kopil si neco poradnyho treba rakouskej pomeranc
Pro sebe jo, pro desetiletého kluka na učení je to až moc velký luxus. Já jsem vyrůstal na Jawa 20, Pařez,...
Stránky: 1